*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix laajenee Alankomaihin tänä vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 19.6.2013 13:20 Kommentteja (2)

Netflix laajenee Alankomaihin tänä vuonna Suoratoistopalvelu Netflixin seuraavana valloituskohteena Euroopassa on Alankomaat. Tulppaanien, puukenkien ja tuulimyllyjen maahan palvelu laajenee vielä tämän vuoden aikana.
Netflix laajeni Yhdysvaltain ulkopuolelle vuonna 2010 kun palvelu avattiin Kanadassa. Vuonna 2011 yhtiö suuntasi katseensa etelään ja aloitti toiminnan Karibialla sekä Etelä-Amerikan maissa. Viime vuonna Netflix rantautui vanhalle mantereelle: ensin Irlantiin ja Isoon-Britanniaan, minkä jälkeen matka jatkui manner-Eurooppaan Pohjoismaiden kautta. Omaan sisältöön viime vuosina runsaasti panostanutta palvelua odotetaan myös Ranskaan, Belgiaan ja Saksaan.

Yhtiö on paljastanut, että se käyttää apunaan piraattisivustoja valitessaan mihin maihin palvelu tuodaan seuraavaksi saataville. Piraattisivustojen kautta saadaan selville mistä kuluttajat ovat kiinnostuneita tietyssä maassa. Ilmeisesti monet netistä laittomasti sisältöä lataaavat ovat myös potentiaalisia asiakkaita – ainakin BitTorrent-liikenteen on havaittu vähenevän samalla kun Netflix-liikenne kasvaa.

Tägit: VOD Netflix
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

119.6.2013 14:21

No mikäs hollannissa nyt ollessa. Siellä on Coffee Houset ja nyt vielä netflix kämpillä :P

219.6.2013 14:56

Veikkaan että Ranska, Saksa & co on vaikeammat paikat, kun kaikki pitää dubata -- etenkin Netflixin omien sarjojen osaltahan tuo nostaa väistämättä kustannuksia. Hollanti on "yksi Pohjoismaista", siellä kaikki osaa englantia ja mitään ei pääsääntöisesti dubata.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Microsoft kehitti uuden piirin – Reaaliaikaista tekoäly palvelimiin Microsoft kehitti uuden piirin – Reaaliaikaista tekoäly palvelimiin (23.8.2017 14:54)
Microsoft esitteli Hot Chips -symposiumissa tekoälylaskentaan suunnitellun laskentakortin. Project Brainwave -nimellä tunnetun kehityshankkeen tavoitteena on luoda piiri, jonka avulla voidaan ....
Karu muistutus – Säätiedoilla sinusta tehdään kauppatavaraa Karu muistutus – Säätiedoilla sinusta tehdään kauppatavaraa (23.8.2017 10:31)
Huippusuosittu AccuWeather-sääsovellus on jäänyt kiinni käyttäjän sijainnin paikannuksen mahdollistavan datan keräämisestä, vaikka sovellusta on erikseen kielletty pääsemästä paikkatietoon käsiksi. ....
2 kommenttia
Ostitko tämän kopterin? Se on pakko päivittää viimeistään ensi viikolla Ostitko tämän kopterin? Se on pakko päivittää viimeistään ensi viikolla (23.8.2017 09:00)
Kopteriyhtiö DJI on julkaisee uudelle Spark-minikopterilleen pakollisen ohjelmistopäivityksen, jolla pyritään korjaamaan laitteen virranhallinnassa havaitut virheet. DJI:n mukaan se julkaisee ....
Apple kehittää itsestään ajavaa bussia – Omat työntekijät pääsevät matkustamaan sillä Apple kehittää itsestään ajavaa bussia – Omat työntekijät pääsevät matkustamaan sillä (23.8.2017 08:32)
Apple ei tavoittele ainakaan tällä hetkellä oman itsestään ajavan auton kehittämistä, kertoo The New York Times. Sen sijaan yhtiö keskittyy autojen autonomisen liikkumisen mahdollistavan järjestelmän ....
Netflixin katselu väheni yllättäen 10 prosentilla – Tässä syy Netflixin katselu väheni yllättäen 10 prosentilla – Tässä syy (22.8.2017 11:43)
Luonnonilmiöillä voi olla yllättävän isoja seurauksia verkkopalveluiden toimintaan. Ne voivat häiritä niitä tai jossain tapauksissa jopa lisätä palveluiden käyttöä. Netflixin kohdalla Yhdysvalloissa ....
5 kommenttia

Uutisarkisto