*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Myös Kinectin Windows-versio saa tarkemman kameran ja laajakulmalinssin

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 24.5.2013 11:38

Myös Kinectin Windows-versio saa tarkemman kameran ja laajakulmalinssin Kuten odottaa saattoi, Microsoft lupaa Xbox Onen esittelyn yhteydessä paljastetun uuden sukupolven Kinect-ohjaimen saapuvan myös Windows-käyttäjien ulottuville. Tietokoneella uutta Kinectiä päästään kuitenkin hyödyntämään vasta ensi vuonna.
Uusittu Kinect sisältää huomattavasti aiempaa tarkemman kameran, joka mahdollistaa käyttäjän pientenkin liikkeiden seuraamisen. Lisäksi mukana on Microsoftin Time-of-Flight-tekniikka, joka laskee yksittäisten fotonien edestakaisen matkan seurattavaan henkilöön ja takaisin, millä kasvatetaan liikeseurannan tarkkuutta entisestään.

Uusi Kinect seuraa aiempaa useampia pisteitä ihmisruumiissa, kuten käden pään ja peukaloiden sijantia. Kasvaneen laskentatehon sekä laajakulmaisemman linssin ansiosta laite kykenee seuraamaan kuutta ihmistä kerrallaan.

Vaikka Kinectin Windows-versiolle löytynee käyttöä myös kodeissa, Microsoft markkinoi sitä erityisesti yrityksille ja esimerkiksi terveydenhuollon tarkoituksiin. Myymälöissä Kinectiä voidaan hyödyntää erilaisten näyttötaulujen selaamisessa tai vaatteiden tapauksessa virtuaalisissa sovituskopeissa ja esimerkiksi Toyota on testannut laitteen aiempaa versiota autonvalmistuksessa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
2 kommenttia
Apple Music uudistuu jälleen – Tänä vuonna siitä tulee videopalvelu Apple Music uudistuu jälleen – Tänä vuonna siitä tulee videopalvelu (28.4.2017 12:34)
Apple Music -suoratoistopalvelu uudistuu jälleen tänä vuonna kun Applen iOS-mobiilikäyttöjärjestelmästä esitellään uusi versio. Asia tuli ilmi Bloombergin tekemästä henkilökuva-artikkelista, ....

Uutisarkisto