*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Myös Kinectin Windows-versio saa tarkemman kameran ja laajakulmalinssin

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 24.5.2013 11:38

Myös Kinectin Windows-versio saa tarkemman kameran ja laajakulmalinssin Kuten odottaa saattoi, Microsoft lupaa Xbox Onen esittelyn yhteydessä paljastetun uuden sukupolven Kinect-ohjaimen saapuvan myös Windows-käyttäjien ulottuville. Tietokoneella uutta Kinectiä päästään kuitenkin hyödyntämään vasta ensi vuonna.
Uusittu Kinect sisältää huomattavasti aiempaa tarkemman kameran, joka mahdollistaa käyttäjän pientenkin liikkeiden seuraamisen. Lisäksi mukana on Microsoftin Time-of-Flight-tekniikka, joka laskee yksittäisten fotonien edestakaisen matkan seurattavaan henkilöön ja takaisin, millä kasvatetaan liikeseurannan tarkkuutta entisestään.

Uusi Kinect seuraa aiempaa useampia pisteitä ihmisruumiissa, kuten käden pään ja peukaloiden sijantia. Kasvaneen laskentatehon sekä laajakulmaisemman linssin ansiosta laite kykenee seuraamaan kuutta ihmistä kerrallaan.

Vaikka Kinectin Windows-versiolle löytynee käyttöä myös kodeissa, Microsoft markkinoi sitä erityisesti yrityksille ja esimerkiksi terveydenhuollon tarkoituksiin. Myymälöissä Kinectiä voidaan hyödyntää erilaisten näyttötaulujen selaamisessa tai vaatteiden tapauksessa virtuaalisissa sovituskopeissa ja esimerkiksi Toyota on testannut laitteen aiempaa versiota autonvalmistuksessa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! (8.12.2017 22:37)
Vuoden 2016 kesällä julkaistu Pokemon Go on onnistunut pitämään kymmenet miljoonat ihmiset kävelemässä pitkin maita ja mantuja jo puolentoista vuoden ajan. Pelin kehittäjä Niantic on aktiivisesti ....
Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin (8.12.2017 15:57)
Elon Musk paljasti torstaina pidetyssä yksityistilaisuudessa, että Tesla kehittää parhaillaan omaa tekoälylaskentaan suunniteltua piiriä, jolla voitaisiin suorittaa itsestään ajavan auton edellyttämät ....
1 kommentti
Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa (8.12.2017 15:22)
Kuluvan vuoden päättymistä kunnioittaakseen Apple on julkaissut listat tämän vuoden suosituimmista sovelluksista ja mobiilipeleistä. Suomen App Storessa suureen suosioon nousivat pikaviestisovellukset, ....
Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin (8.12.2017 13:21)
Koolla on väliä, mitä tulee älypuhelimien akkuihin. Uutta iPhonea havitteleville onkin luvassa iloisia uutisia, sillä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo ounastelee uusimmassa raportissaan ....
Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja (8.12.2017 11:10)
Windows 10:lle ensi vuoden huhtikuussa julkaistava Redstone 4 -ohjelmistopäivitys tulee sisältämään parannetun virranhallinnan ja tuen eSIM-teknologialle. Ajatuksena on kehittää käyttöjärjestelmää ....

Uutisarkisto