*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung esitteli HomeSyncin - teratavun viihdekeskus

Kirjoittaja Sami Koivunen (Google+) @ 25.2.2013 18:23 Kommentteja (2)

Samsung esitteli HomeSyncin - teratavun viihdekeskus Korealaisjätti Samsung on esitellyt käynnissä olevilla MWC-mobiilimessuilla HomeSync-multimedialaitteen, joka tarjoaa käyttäjälle peräti teratavun verran tallennustilaa pilvipalvelimella. Laite mahdollistaa esimerkiksi kuvien ja videoiden synkkaamisen pilvipalveluun 3G- tai WiFi-yhteyden avulla. The Verge vertaa laitetta Google TV -järjestelmään.
HomeSyncin käyttöjärjestelmänä on Android 4.2 Jelly Bean. Laite käyttää hyväksi NFC-paritusta, jossa laitteet saavat yhteyden toisiinsa tuomalla ne lähelle toisiaan. Kaikki kodin mobiililaitteilla tuotetut multimediatiedot voidaan asettaa siirtymään automaattisesti HomeSync-laitteelle internetin välityksellä. HomeSync sisältää 1,7 gigahertsin Gaia-tuplaydinsuorittimen, yhden gigatavun muistia ja kahdeksan gigatavun eMMC-muistilla varustetun teratavun kiintolevyn. Yhteyksistä tuettuina ovat Wi-Fi, Bluetooth v4.0, LAN, NFC, USB 3.0, micro-USB, HDMI-liitäntä HDCP-tuella ja S/PDIF-liitäntä.

HomeSync tarjoaa käyttöön Androidin Google Play- ja Samsung Apps -sovelluskaupat sisältöineen. Laitteen HDMI-liitännän avulla HomeSyncin voi liittää vaikkapa televisioon. HomeSyncia voi käyttää IPTV-laitteena ja digi-tv-tallentimena. Suosikkiohjelmia voi siis katsoa mobiililaitteilla reaaliaikaisena samaan aikaan, kun HomeSync tallentaa sisältöä.

The Vergen testin perusteella laitteeseen voi parittaa esimerkiksi Samsung Galaxy S III -älypuhelimen kanssa ja puhelinta voi käyttää joko kosketusnäyttönä tai hiirenä AirMouse-toiminnon avulla. AirMouse muuttaa puhelimen liikkeentunnistavaksi osoittimeksi. Lisäksi laitetta voi käyttää kattavasti esimerkiksi kodin valvontajärjestelmänä.

HomeSync tulee myyntiin huhtikuun lopussa ja laitteen suositushinta on 349 euroa.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

125.2.2013 19:13
VoiJeesus...
Vahvistamaton

Siis mitä ihmettä???? Miksi ihmeessä pitäisi ostaa fyysinen laite, jos kerran haluaa tukkia kaistansa ja käyttää epävarmoja pilvipalveluja. Laitteen ylivoimaisen edunhan luo juuri se, ettei ole riippuvainen rajallisesta kaistasta, ei paikasta (kopiointi kovolta eri laitteille on niiin vaivatonta ja nopeaa), eikä striimi töki, eikä menetä yksityisyyttään jne...

226.2.2013 9:34

Olen jo pitkän aikaa miettinyt, minkä takia televisioissa ei ole kovalevylle sisäänrakennettua paikkaa? Ja etänä toimivaa tallennusmahdollisuutta (tyyliin elisa viihde ja kumppanit). Kait se on mediaseksikästä kasata telkkarin ympärille tuhottomasti erilaisia laatikoita vielä nykypäivänäkin (bluray soitin, vahvistin, pelikonsoli, Joku samsung home sync...).

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kotimainen Seriously julkaisi suosittuihin Best Fiends -peleihin perustuvan lyhytelokuvan Kotimainen Seriously julkaisi suosittuihin Best Fiends -peleihin perustuvan lyhytelokuvan (27.5.2017 15:03)
Seriously julkaisi tällä viikolla suosittuihin Best Fiends -ötökkäpeleihin perustuvan lyhytelokuvan. Seriously on tähän mennessä julkaissut Best Fiends- (2014) ja Best Fiends Forever -pelit ....
Xiaomi esitteli Mi Max 2 -älypuhelimen: Iso näyttö, valtava akku Xiaomi esitteli Mi Max 2 -älypuhelimen: Iso näyttö, valtava akku (27.5.2017 14:12)
Xiaomi Mi Max 2 on suunnattu isoa näyttöä ja hyvää akunkestoa kaipaaville. Xiaomin mukaan Mi Max 2:n akku kestää kaksi päivää. Pikalatauksella akun voi ladata tunnissa nollasta 68 prosenttiin ....
Apple kehittää uutta prosessoria tekoälylaskentaa varten Apple kehittää uutta prosessoria tekoälylaskentaa varten (27.5.2017 09:23)
Apple on syventänyt tekoälylaskennan tutkimusta myös mikropiirien puolelle. Bloombergin saamien tietojen mukaan IT-jätti kehittäisi Apple Neural Engine -nimistä mikropiiriä, jonka avulla yhtiö ....
Aktiivisuusrannekkeiden tarkkuus testattiin – Tämä ranneke kertoo tarkimmin todellisen pulssin Aktiivisuusrannekkeiden tarkkuus testattiin – Tämä ranneke kertoo tarkimmin todellisen pulssin (26.5.2017 11:51)
Journal of Personalized Medicinessä julkaistussa uudessa tutkimuksessa on selvitetty markkinoilla olevine älykellojen mittaustarkkuutta niin pulssin kuin palaneiden kaloreiden mittauksessa. ....
Androidin perustajan uutuuspuhelin esitellään aivan pian Androidin perustajan uutuuspuhelin esitellään aivan pian (26.5.2017 11:05)
Androidin perustajan Andy Rubinin pystyyn polkaisema Essential-kasvuyritys on paljastanut aikovansa esitellä ensimmäisen älypuhelimensa toukokuun 30. päivänä. Julkaistujen kiusoittelukuvien ....

Uutisarkisto