*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Game of Thrones on vuoden ladatuin TV-sarja

Kirjoittaja Valtteri Ahonen (Google+) @ 31.12.2012 11:47 Kommentteja (7)

Game of Thrones on vuoden ladatuin TV-sarja TorrentFreakin listauksen mukaan vuoden eniten piratismin hampaissa ollut TV-sarja vuonna 2012 oli Game of Thrones. Viime vuoden ykkönen, sarjamurhaajan elämästä kertova Dexter putoaa kakkossijalle.
Game of Thronesin yksittäisiä jaksoja ladattiin jopa yli 4,2 miljoonaa kertaa. TorrentFreakin mukaan TV-sarjojen lataaminen on viime vuosina hiljalleen vähentynyt, mutta tänä vuonna nähtiin pientä nousua.

Jopa 80 prosenttia sarjoista ladataan Yhdysvaltojen ulkopuolelta, missä latausten määrää selittää sarjojen huono saatavuus. HBO Nordic on tuomassa tähän lääkettä ainakin pohjoismaissa, katsotaan miten käy Game of Thronesin seuraavan kauden, kun vaihtoehto lataamiselle on saatavissa.

Alla olevassa listauksessa latausmäärät ovat per jakso. Katso myös vuoden ladatuimmat elokuvat.

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

131.12.2012 11:49

Vaihtoehto? Vuoden mittaista pakkomyyntiä ei voi sanoa vaihtoehdoksi ainakaan omalla kohdalla.

231.12.2012 12:46

Täytyy tähän sanoa, että perkele ärsyttää nuo valmiiksi nauretut höslät.

but - Winter is Coming and it's here - :D
ja varsinkin tuo Walking Dead. Siis erittäin mahtava sarja.
Täällä päin ainakin kuviteltu kaikkea joka jakson jälkeen, jos Zombit oikeasti nyt tulis ja mitä sitä sitten tekisikään... :D

Jännät katsoja lukemat noissa The Big Bang Theoryssa USA:ssa.
Sen takia varmastikkin, kun jaksot ovat lyhyitä ja ihmisillä ei ole aikaa katsoa pitempiä ohjelmia, katselu aika on varmaan joku Salattujen elämien aikaan. ja noissa valmiiksi nauretuissa ei yleensä ole sen kummempaa Juonta,että ihmiset niin syventyisivät niihin sen kummemmin.
Mutta tämähän on minun mielipide asiasta.


- Sitä saa mitä ei osta -

331.12.2012 14:36

Ei kyllä voi käsittää miten joku voi katsoa ohjelmaa jossa kuuluu geneeristä naurua taustalla. Olihan youtubessa pätkä The Big Bang Theorya josta oli poistettu nauru, ja se osoitti hyvin että nuo sarjat ovat aika paskoja ja aika lailla perustuvat siihen nauruun.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 31.12.2012 @ 14:37

2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit

431.12.2012 17:34

Kyllä minä ainakin katson mielummin tätä valmiiksi naurettua how i met your motheria kuin mitään muita noista sarjoista.. Ja jos joku ihmettelee noita yhdyavaltojen katsojalukuja, niin ne riippuvat tv-kanavista. Kyllä Suomessakin katsotaan ylen ja mtv3:n ohjelmia paljon enemmän kuin jotain maksullisia kaapelikanavia.

531.12.2012 20:17

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xxwavx112:
Ei kyllä voi käsittää miten joku voi katsoa ohjelmaa jossa kuuluu geneeristä naurua taustalla. Olihan youtubessa pätkä The Big Bang Theorya josta oli poistettu nauru, ja se osoitti hyvin että nuo sarjat ovat aika paskoja ja aika lailla perustuvat siihen nauruun.
Se vaan taisi olla feikki, kun tuokin sarja on studioyleisön edessä kuvattu.

631.12.2012 20:37

HBO ampuu itseään jalkaan kytkysopimuksilla, kun olisi niin hyvä sauma saada mm. Game of Thrones katsojia maksaviksi asiakkaiksi, joten veikkaan, ettei tilastot muutu 2013 aikana miksikään.

731.12.2012 21:49

Tuo onkin aina ollut ongelma.

Tuotteita joista kuluttajat voisi olla kiinostuneita, mutta kun se oman liiketoiminnan suojelu halu tai voiton maksimointi tappaa koko kiinnostuksen tuotteisiin tai palveluun. Pitää väkisin tukea sen yrityksen tarpeet siihen tuotteeseen. Pitkät sopimukset, DRM, rajoitukset, kytkyt jne..

Lopulta käy niin että kuluttaja ei halua ostaa mitään kyseisiltä yrityksiltä. Sitten ihmetellään kun kuluttajat täyttävät tarpeensa muualta, jopa laittomista, kun yritykset itse ovat tappaneet sen liiketaloutensa omilla tarpeillaan. Unohdettu täysin mitä se maksava kuluttaja haluaa. Tuotteet tai palvelun huonontuminen sen kulutajan silmissä ei paranna osto haluja.

Helvetin pieniä latauslukuja muuten, kun puhutaan sentään "koko" maailmasta. Mutta niin on pieniä nuo USA:n katsojaluvutkin (1-6% koko väestöstä). Kai tuo kuvaa sitä kuinka huonoa laatua ne TV-sarjat nykyään on. Ihmiset eivät edes viitsi katsoa TV:tä enään kun se on niin täynnä huonoja ohjelmia.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 31.12.2012 @ 22:09

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Näin estät henkilöitä WhatsAppissa Näin estät henkilöitä WhatsAppissa (9.12.2016 14:01)
Mikäli et halua enää vastaanottaa puheluita tai tekstiviestejä WhatsApp-kontaktiltasi, voit estää yhteystiedon erittäin helposti. Kun asetat henkilölle eston WhatsAppissa, hän ei enää näe viimeksi ....
Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa (9.12.2016 11:58)
Jos WhatsAppissa estämältäsi henkilöltä alkaa tulla häirikköpuheluita ja -tekstiviestejä tai olet joutunut esimerkiksi aggressiivisen telemarkkinoinnin maalitauluksi, voi omaa arkea helpottaa ....
Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle (9.12.2016 10:08)
Suomalaisen Fingersoftin kehittämä Hill Climb Racing 2 -mobiilipeli on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistiin Andridille jo viime viikolla. Androidilla Hill Climb Racing 2 on menestynyt ....
Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen (9.12.2016 09:37)
Kun markkinoille pääsee mahdollisesti vaarallisia laitteita, pyritään kaikki myydyt tuotteet tietysti kutsumaan takaisin. Entä jos kaikkia myytyjä laitteita ei saadakaan kerättyä takaisin, vaan ....
2 kommenttia
Onko maailman kuumin startup pelkkä kupla? Epäilyt Magic Leapiä kohtaan kasvavat Onko maailman kuumin startup pelkkä kupla? Epäilyt Magic Leapiä kohtaan kasvavat (9.12.2016 08:40)
Floridalaiseen Magic Leap -kasvuyrityksen kehittämiin mixed reality -laseihin on ladattu kovia odotuksia – kenties liiankin suuria. The Informationin paljastamien tietojen mukaan Magic Leap ....

Uutisarkisto