*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

The Verge: Microsoft suunnittelee seitsemän tuuman Xbox-tablettia

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 6.11.2012 20:53 Kommentteja (5)

The Verge: Microsoft suunnittelee seitsemän tuuman Xbox-tablettia Microsoftilla on työn alla seitsemän tuuman kokoinen, erityisesti pelaamiseen suunniteltu tablet-laite, kertoo The Verge omiin lähteisiinsä perustuen. Laite tunnetaan tässä vaiheessa nimellä Xbox Surface.
The Vergen mukaan laite perustuu näillä näkymin ARM-prosessoriin, mutta myös vielä tuntematon Intelin vähävirtainen järjestelmäpiiri on edelleen vaihtoehtona. Laitteen muistien kerrotaan olevan erityisen nopeita, mikä on tärkeää nimenomaan pelikäytön kannalta.

Microsoft on ryhtynyt kehittämään laitetta ilmeisesti palvelut ja toiminnot edellä, mistä kertoo epävarmuus prosessorivalinnasta. Käyttöjärjestelmästä tiedetään sen verran, että kyseessä ei ole täysiverinen Windows eikä edes Windows RT, vaan erityinen muokattu Windows-kerneli. Laitteen pääasiallinen käyttötarkoitus on pelaaminen, vaikka myös viestiominaisuuksia harkitaan.

The Verge myös kertoo Microsoftin Xbox-kehitystiimin toimitilojen kasvaneesta turvatasosta. Liikkumista tiloissa on rajoitettu ja sivusto spekuloi sen johtuvan nimenomaan huippusalaisesta tablet-konsoliprojektista.

ZDNetin Microsoft-asiantuntija Mary Jo Foley kertoo, että laite olisi suunnattu nimenomaan Xbox-konsoliin liitettäväksi. Merkittävä osa laitteen toimintaa on Microsoftin uusi SmartGlass-sovellus, joka tekee tabletista tai puhelimesta toisen ruudun konsolille.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

16.11.2012 20:12

oisko tää vastine niin kun sitten Wii U:lle? Vaiko sitten oikeesti kuitenki ihan puhdas oma tabletti live:llä? Tätä jäädään odottaamn mielenkiinolla?

26.11.2012 21:26
37.11.2012 9:35

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Xtrim:
http://www.youtube.com/watch?v=UFg777NMrb0&feature=g-user-u kohta 33:45 lieneekö sama laite?
Ei. Toihan on ihan normi Microsoft Surface.

47.11.2012 22:14

Vai että tekee peli läppäriä, ihan hyvät tehot on jos on näitä uskomista ::

http://www.v2.fi/uutiset/pelit/16887/Mi...x-pelitabletti/

http://i.imgur.com/HaxzW.jpg

58.11.2012 9:07

scsi kovo? täh

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! (8.12.2017 22:37)
Vuoden 2016 kesällä julkaistu Pokemon Go on onnistunut pitämään kymmenet miljoonat ihmiset kävelemässä pitkin maita ja mantuja jo puolentoista vuoden ajan. Pelin kehittäjä Niantic on aktiivisesti ....
Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin (8.12.2017 15:57)
Elon Musk paljasti torstaina pidetyssä yksityistilaisuudessa, että Tesla kehittää parhaillaan omaa tekoälylaskentaan suunniteltua piiriä, jolla voitaisiin suorittaa itsestään ajavan auton edellyttämät ....
1 kommentti
Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa (8.12.2017 15:22)
Kuluvan vuoden päättymistä kunnioittaakseen Apple on julkaissut listat tämän vuoden suosituimmista sovelluksista ja mobiilipeleistä. Suomen App Storessa suureen suosioon nousivat pikaviestisovellukset, ....
Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin (8.12.2017 13:21)
Koolla on väliä, mitä tulee älypuhelimien akkuihin. Uutta iPhonea havitteleville onkin luvassa iloisia uutisia, sillä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo ounastelee uusimmassa raportissaan ....
Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja (8.12.2017 11:10)
Windows 10:lle ensi vuoden huhtikuussa julkaistava Redstone 4 -ohjelmistopäivitys tulee sisältämään parannetun virranhallinnan ja tuen eSIM-teknologialle. Ajatuksena on kehittää käyttöjärjestelmää ....

Uutisarkisto