*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

HBO:n julkaisu myöhästyy Suomessa "hieman"

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 29.10.2012 11:42 Kommentteja (2)

HBO:n julkaisu myöhästyy Suomessa "hieman" HBO Nordic on ilmoittanut palvelun julkaisun myöhästyvän alkuperäisestä aikataulusta, kertoo uutistoimisto Reuters. Alunperin palvelun kerrottiin aukevan Suomessa ja muualla "lokakuun puolivälissä".
HBO:lta kerrotaan, että julkaisu myöhästyy "hieman", mutta yhtiö ei tarjonnut uutta aikataulua palvelun avaamiselle. "Palvelun avaamisen pienen viivästyksen taustalla ei ole mitään yksittäistä syytä, vaan haluamme yksinkertaisesti vastata kaikkiin odotuksiin", HBO Nordicin toimitusjohtaja Hervé Payan kertoo Reutersin mukaan.

HBO:n myöhästyminen antaa jo muutama viikko sitten avatulle Netflixille reilun etumatkan taistelussa pohjoismaisten käyttäjien kuukausitilausrahoista. Palvelun julkaisun yhteydessä Pohjoismaita kiertänyt Netflixin toimitusjohtaja Reed Hastings kuvaili aluetta uudeksi nettitelevisioiden "globaaliksi taistelukentäksi". HBO:n ja Netflixin lisäksi Pohjoismaissa käyttäjistä kilpailevat ViaPlay ja ruotsalaisen Voddler-palvelun maksullinen versio. Villeimmissä huhuissa on liikkunut myös amerikkalaisen Hulun mahdollinen saapuminen.

Tägit: HBO Nordic
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

129.10.2012 16:02

Tajusivat että niitä Divxfinalandin tekstityksiä ei tämän Netflixin munauksen jälkeen kannata käyttää ja joutuvat itse teettämään tekstitykset ohjelmiin?

231.10.2012 13:13

Lainaus:
HBO Nordic on ilmoittanut palvelun julkaisun myöhästyvän alkuperäisestä aikataulusta, kertoo uutistoimisto Reuters. Alunperin palvelun kerrottiin aukevan Suomessa ja muualla "lokakuun puolivälissä".
No elä, huomattiin kyllä tossa lokakuun puolivälissä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville (25.9.2017 15:02)
Intel on vihdoin esitellyt työpöytäkäyttöön tarkoitetut kahdeksannen sukupolven Core-suorittimet. Piirijätti esitteli ensimmäiset 8. sukupolven piirit jo elokuun lopulla, mutta tuolloin oli ....

Uutisarkisto