*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix esittelee Windows 8 -version uusia ominaisuuksia videolla

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 26.10.2012 15:26 Kommentteja (6)

Netflix esittelee Windows 8 -version uusia ominaisuuksia videolla Microsoft esitteli eilen uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmän, joka soveltuu entistä paremmin myös taulutietokoneille ja kosketusnäytöille. Esittelytilaisuudessakin useaan otteeseen eri laitteiden näytöillä näkyi Netflix-sovellus. Kuten siis olettaa sopii, Netflix saapuu Windows 8:lle heti julkaisusta.
Suomalaisille vasta auennut palvelu on suosiossa rapakon toisella puolella, joten myös Windows 8:n tukeminen on tärkeää. Laajasta laitetuesta tunnettu Netflix esitteleekin videolla sovellusta, joka pyörii Windows 8 -laitteilla.

Netflixin virallisessa Nordics Blogissa kerrotaan, että palvelun Windows 8 -versio on rakennettu nimenomaisesti käyttöjärjestelmän ominaisuudet huomioon ottaen. Uuden sovelluksen kerrotaan toimivan Windows 8 -laitteilla loistavasti riippumatta onko kyseessä tietokone vai tabletti.

Sovellus hyväksikäyttää Windows 8:n mukana tuomia ominaisuuksia, kuten näytön jakamista moniajoa varten sekä oikealta liukuvaa menua (Charm Bar), josta löytyy muun muassa hakutoiminto. Lisäksi sovelluksen kotinäkymässä toimii nipistuseleellä zoomaus. Lisää uudesta sovelluksesta alla olevalla videolla.

Tägit: Windows 8 Netflix
Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

126.10.2012 21:02

Laitetuki on laaja, mutta jostain kumman syystä linux ei ole tuettujen listalla.

226.10.2012 22:46

Linux tuki on tulossa, mutta kun "Linuxia ei käytä ketään" turha sen kanssa kiirehtiä. Vai olikohan niin että lupasivat tehdä jos Linux yleistyy(tiedä sitten mikä on tarpeeksi yleinen).327.10.2012 0:09

Ihan pakko ot. Vaihtoehto :)
Käyttöpuoli on lähes rajaton median suhteen. Ja android tuki tulee pian myös tälle.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 27.10.2012 @ 00:11

427.10.2012 5:01

No ajoin tässä yöllä sen netin kautta koneelle (Windows 8).Lähettivät tosin viestiä, että eikun lataamaan.Meni lievästi aikaa, kun eka lataus ei onnistunut. Tosin kinuan sitä ilmaseks, kun jo melkein vuosi sitten olin eräs sen kehittäjistä. No ei toi 30 euroa ollut mikään paha summa, kun sain vielä pro-version. Tästä mistä viime keväänä vähän niille kommentoin, niin nyt kaikki seiskan versiot toimii tässä. Kun kehitysversio ei hyväksyny mokkulaa, no nyt tuli kaikki seiskankin ohjelmat näytölle ja mokkula pelittää myös. Sanoisin Bueno! (Saa tosin nähdä, että löytyykö tästä bugeja). Ja kävi heti mielessä, että pitää hommata uus näyttö, joka tukee kosketusjuttuja.


Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
Never say never again.

527.10.2012 6:37

Joo mikä ihmeen Windows? ;)

Minulla ainakin on Linux.

627.10.2012 12:49

Mulla ei lähtenyt pelittämään toi ubuntu mokkulan kanssa, jos tietysti haluaa viritellä ja monimutkaistaa juttuja, niin maailma on siihen vapaa. Itse olen kyllä monissakin asioissa stadartisoinnin kannalla. Koko ATK-ala olis ihan sekaannuksessa, mikäli olis tuhansia eri käyttöjärjestelmiä...


Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
Never say never again.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! Nyt ne ovat täällä: Pokemon Go kolmas sukupolvi saapui! (8.12.2017 22:37)
Vuoden 2016 kesällä julkaistu Pokemon Go on onnistunut pitämään kymmenet miljoonat ihmiset kävelemässä pitkin maita ja mantuja jo puolentoista vuoden ajan. Pelin kehittäjä Niantic on aktiivisesti ....
Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin Elon Musk vahvisti – Aikoo kehittää oman piirin itsestään ajaviin autoihin (8.12.2017 15:57)
Elon Musk paljasti torstaina pidetyssä yksityistilaisuudessa, että Tesla kehittää parhaillaan omaa tekoälylaskentaan suunniteltua piiriä, jolla voitaisiin suorittaa itsestään ajavan auton edellyttämät ....
1 kommentti
Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa (8.12.2017 15:22)
Kuluvan vuoden päättymistä kunnioittaakseen Apple on julkaissut listat tämän vuoden suosituimmista sovelluksista ja mobiilipeleistä. Suomen App Storessa suureen suosioon nousivat pikaviestisovellukset, ....
Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin Apple panostaa vihdoin iPhonen akkuihin? Luvassa korotus kapasiteettiin (8.12.2017 13:21)
Koolla on väliä, mitä tulee älypuhelimien akkuihin. Uutta iPhonea havitteleville onkin luvassa iloisia uutisia, sillä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo ounastelee uusimmassa raportissaan ....
Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja Windows 10:n ensi vuoden päivityksestä tihkuu tietoja (8.12.2017 11:10)
Windows 10:lle ensi vuoden huhtikuussa julkaistava Redstone 4 -ohjelmistopäivitys tulee sisältämään parannetun virranhallinnan ja tuen eSIM-teknologialle. Ajatuksena on kehittää käyttöjärjestelmää ....

Uutisarkisto