*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix esittelee Windows 8 -version uusia ominaisuuksia videolla

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 26.10.2012 15:26 Kommentteja (6)

Netflix esittelee Windows 8 -version uusia ominaisuuksia videolla Microsoft esitteli eilen uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmän, joka soveltuu entistä paremmin myös taulutietokoneille ja kosketusnäytöille. Esittelytilaisuudessakin useaan otteeseen eri laitteiden näytöillä näkyi Netflix-sovellus. Kuten siis olettaa sopii, Netflix saapuu Windows 8:lle heti julkaisusta.
Suomalaisille vasta auennut palvelu on suosiossa rapakon toisella puolella, joten myös Windows 8:n tukeminen on tärkeää. Laajasta laitetuesta tunnettu Netflix esitteleekin videolla sovellusta, joka pyörii Windows 8 -laitteilla.

Netflixin virallisessa Nordics Blogissa kerrotaan, että palvelun Windows 8 -versio on rakennettu nimenomaisesti käyttöjärjestelmän ominaisuudet huomioon ottaen. Uuden sovelluksen kerrotaan toimivan Windows 8 -laitteilla loistavasti riippumatta onko kyseessä tietokone vai tabletti.

Sovellus hyväksikäyttää Windows 8:n mukana tuomia ominaisuuksia, kuten näytön jakamista moniajoa varten sekä oikealta liukuvaa menua (Charm Bar), josta löytyy muun muassa hakutoiminto. Lisäksi sovelluksen kotinäkymässä toimii nipistuseleellä zoomaus. Lisää uudesta sovelluksesta alla olevalla videolla.

Tägit: Netflix Windows 8
Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

126.10.2012 21:02

Laitetuki on laaja, mutta jostain kumman syystä linux ei ole tuettujen listalla.

226.10.2012 22:46

Linux tuki on tulossa, mutta kun "Linuxia ei käytä ketään" turha sen kanssa kiirehtiä. Vai olikohan niin että lupasivat tehdä jos Linux yleistyy(tiedä sitten mikä on tarpeeksi yleinen).327.10.2012 0:09

Ihan pakko ot. Vaihtoehto :)
Käyttöpuoli on lähes rajaton median suhteen. Ja android tuki tulee pian myös tälle.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 27.10.2012 @ 00:11

427.10.2012 5:01

No ajoin tässä yöllä sen netin kautta koneelle (Windows 8).Lähettivät tosin viestiä, että eikun lataamaan.Meni lievästi aikaa, kun eka lataus ei onnistunut. Tosin kinuan sitä ilmaseks, kun jo melkein vuosi sitten olin eräs sen kehittäjistä. No ei toi 30 euroa ollut mikään paha summa, kun sain vielä pro-version. Tästä mistä viime keväänä vähän niille kommentoin, niin nyt kaikki seiskan versiot toimii tässä. Kun kehitysversio ei hyväksyny mokkulaa, no nyt tuli kaikki seiskankin ohjelmat näytölle ja mokkula pelittää myös. Sanoisin Bueno! (Saa tosin nähdä, että löytyykö tästä bugeja). Ja kävi heti mielessä, että pitää hommata uus näyttö, joka tukee kosketusjuttuja.


Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
Never say never again.

527.10.2012 6:37

Joo mikä ihmeen Windows? ;)

Minulla ainakin on Linux.

627.10.2012 12:49

Mulla ei lähtenyt pelittämään toi ubuntu mokkulan kanssa, jos tietysti haluaa viritellä ja monimutkaistaa juttuja, niin maailma on siihen vapaa. Itse olen kyllä monissakin asioissa stadartisoinnin kannalla. Koko ATK-ala olis ihan sekaannuksessa, mikäli olis tuhansia eri käyttöjärjestelmiä...


Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
Never say never again.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Fanit loivat alkuperäisen Tomb Raider -pelin selaimeen Fanit loivat alkuperäisen Tomb Raider -pelin selaimeen (26.4.2017 19:21)
Ensimmäistä kertaa 1996 julkaistu peli Tomb Raider on yksi modernin pelaamisen klassikoita. Sittemmin jo 90-luvulla suosittu peli on muuntunut yhdeksi maailman suosituimmaksi pelisarjaksi, joka ....
Twitter panostaa yhä enemmän videosisältöön, NFL:n tilalle UFC? Twitter panostaa yhä enemmän videosisältöön, NFL:n tilalle UFC? (26.4.2017 18:56)
Twitteriä on syytetty umpisurkeasta kehitystahdista, sillä yhtiö ei ole tuonut käyttäjille juurikaan uusia, tai ainakaan halutuimpia, ominaisuuksia. Yhtiö onkin pyrkinyt uudistamaan bisnestään ....
Samsung tuo aiemmin räjähdysalttiit Note7:t uudestaan myyntiin liki kolmannesta halvemmalla Samsung tuo aiemmin räjähdysalttiit Note7:t uudestaan myyntiin liki kolmannesta halvemmalla (26.4.2017 18:26)
Tietojen mukaan Samsung todella tuo Note7:t myyntiin, kuten on viime kuukausina vihjaillut. Korealaisyhtiön suunnitelmista kertoo ETNews, jonka mukaan hintaa on pudotettu liki kolmannes. ....
Applen tekoälytutkija – Konetta ei saisi laittaa ihmistä vastaan Applen tekoälytutkija – Konetta ei saisi laittaa ihmistä vastaan (26.4.2017 13:46)
Applen tekoälytiimissa työskentelevä ja Siri-puheavustajan perustajiin kuuluvan Tom Gruberin mukaan tekoälyn kehitys on vääjäämätöntä, mutta sitä pitäisi ensisijaisesti kehittämään helpottamaan ....
Parlamentti haluaa eroon maarajoituksista – Halvat eurooppalaiset nettikaupat avautuvat suomalaisille Parlamentti haluaa eroon maarajoituksista – Halvat eurooppalaiset nettikaupat avautuvat suomalaisille (26.4.2017 11:18)
Euroopan parlamentti on äänestänyt lakialoitteesta, jonka tavoitteena on kieltää digitaalisiin palveluihin lisättyjen maarajoitusten käyttö. Äänestyksen pohjalta parlamentti alkaa nyt neuvotella ....

Uutisarkisto