*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Urasivustoa pyörittävä yhtiö osti Slashdotin ja Sourceforgen

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 19.9.2012 15:39 Kommentteja (1)

Urasivustoa pyörittävä yhtiö osti Slashdotin ja Sourceforgen Työelämään ja urakehitykseen keskittyvää Dice.com-sivustoa pyörittävä Dice Holdings on ostanut Slashdot- sekä SourceForge-sivustot Geeknet-yhtiöltä. Kauppaan kuuluu myös vähemmän tunnettu sivusto Freecode. Kauppahinnaksi kerrotaan 20 miljoonaa dollaria eli runsaat 15 miljoonaa euroa.
Slashdot on yksi netin vanhimpia uutisagregaatteja, jolla on kuitenkin edelleen lojaali käyttäjäkuntansa ja 3,7 miljoonaa uniikkia kävijää kuukaudessa. SourceForge taas on merkittävä open source -projektien julkaisualusta.

Dice Holdingin mukaan kauppa sopii yhtiön strategiaan, jonka tarkoituksena on tuottaa tekniikan ammattilaisia kiinnostavaa ajankohtaista sisältöä. "SourceForge ja Slashdot antavat asiakkaillemme mahdollisuuden tavoittaa säännöllisesti miljoonia aktiivisia tekniikasta kiinnostuneita ihmisiä ja kauppa vahvistaa yhtiön asemaa kansainvälisessä tekniikkayhteisössä", kommentoi Dice Holdingin toimitusjohtaja Scot Melland tiedotteessa.

Slashdotin edellinen omistaja GeekNet aikoo käyttää vapautuvat rersurssit kehittääkseen yhtiön omistukseen jäävää ThinkGeek-verkkokauppaa, joka keskittyy esimerkiksi nörttiaiheisiin vempaimiin ja vaatteisiin.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.9.2012 19:06

Lainaus:
ajankohtaista sisältöä. "SourceForce ja Slashdot antavat

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kuskiton Uber kolarissa, yhtiö jäädytti projektin Kuskiton Uber kolarissa, yhtiö jäädytti projektin (26.3.2017 18:18)
Monet teknologiavisionäärit pitävät kuskittomien tai niin kutsuttujen itseajavien autojen saapumista markkinoille täysin väistämättömänä. Erityisesti Teslan harppaukset teknologian kehittämisessä ....
Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin (25.3.2017 18:56)
Google Talk tuli monille tunnetuksi mm. Gmailin lisäominaisuutena, josta käytettiin usein mm. nimeä Gchat. Jo yli kymmenen vuotta vanhan sovelluksen käyttäjiä on yritetty siirtää uuteen Hangouts-alustaan ....
Ensimmäinen koeajo Teslan Model 3:n julkaisuehdokkaalla Ensimmäinen koeajo Teslan Model 3:n julkaisuehdokkaalla (25.3.2017 17:17)
Teslan perustaja ja toimitusjohtaja Elon Musk on julkaissut Twitterissä videon, jossa esitellään ensimmäistä koeajoa tulevan Model 3 -mallin myöhäisellä testiversiolla, niin kutsutulla julkaisuehdokkaalla ....
Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja (25.3.2017 16:56)
Unicode Consortium on julkaissut tulevat uudet ja uudistuneet emojit. Omia tunnereaktioita voi lähettää pian entistä paremmin älylaitteilla, kun uudet kuvat saapuvat Emoji 5.0 -paketissa. ....
1 kommentti
Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti (24.3.2017 18:51)
Apple ei ole ainoa bitcoin-kiristyksen kohteeksi joutunut suuryritys, sillä myös 20th Century Foxilta ja Dreamworksilta on yritetty lypsää rahaa virtuaalivaluutan muodossa. Elokuvajättien ....
1 kommentti

Uutisarkisto