*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Urasivustoa pyörittävä yhtiö osti Slashdotin ja Sourceforgen

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 19.9.2012 15:39 Kommentteja (1)

Urasivustoa pyörittävä yhtiö osti Slashdotin ja Sourceforgen Työelämään ja urakehitykseen keskittyvää Dice.com-sivustoa pyörittävä Dice Holdings on ostanut Slashdot- sekä SourceForge-sivustot Geeknet-yhtiöltä. Kauppaan kuuluu myös vähemmän tunnettu sivusto Freecode. Kauppahinnaksi kerrotaan 20 miljoonaa dollaria eli runsaat 15 miljoonaa euroa.
Slashdot on yksi netin vanhimpia uutisagregaatteja, jolla on kuitenkin edelleen lojaali käyttäjäkuntansa ja 3,7 miljoonaa uniikkia kävijää kuukaudessa. SourceForge taas on merkittävä open source -projektien julkaisualusta.

Dice Holdingin mukaan kauppa sopii yhtiön strategiaan, jonka tarkoituksena on tuottaa tekniikan ammattilaisia kiinnostavaa ajankohtaista sisältöä. "SourceForge ja Slashdot antavat asiakkaillemme mahdollisuuden tavoittaa säännöllisesti miljoonia aktiivisia tekniikasta kiinnostuneita ihmisiä ja kauppa vahvistaa yhtiön asemaa kansainvälisessä tekniikkayhteisössä", kommentoi Dice Holdingin toimitusjohtaja Scot Melland tiedotteessa.

Slashdotin edellinen omistaja GeekNet aikoo käyttää vapautuvat rersurssit kehittääkseen yhtiön omistukseen jäävää ThinkGeek-verkkokauppaa, joka keskittyy esimerkiksi nörttiaiheisiin vempaimiin ja vaatteisiin.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.9.2012 19:06

Lainaus:
ajankohtaista sisältöä. "SourceForce ja Slashdot antavat

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty (16.1.2018 19:39)
Markkinaoikeuden päätösten kautta on luovutettu lähes 200 000 IP-osoitteen omistajan yhteystiedot vuosien 2013–2017 välisenä aikana. Vuoden 2017 osalta tiedot rajoittuvat kesäkuun alkuun, joten ....
1 kommentti
WhatsAppiin tulee vihdoin kauan kaivattu ominaisuus – Löydät sen emojien takaa WhatsAppiin tulee vihdoin kauan kaivattu ominaisuus – Löydät sen emojien takaa (16.1.2018 12:42)
WhatsAppin tuoreesta beta-versiosta on löytynyt jälleen uusia ominaisuuksia, jotka aikanaan valuvat myös sovelluksen vakaata versiota käyttäville tavallisille käyttäjille. WhatsApp näyttäisi ....
Apple nöyrtyi kiinalaisjätin tahtoon? Rahasiirrot lisätään suosittuun sovellukseen Apple nöyrtyi kiinalaisjätin tahtoon? Rahasiirrot lisätään suosittuun sovellukseen (16.1.2018 12:03)
Kiinan suurimpiin teknologiayrityksiin kuuluva Tencent ja Apple ovat päässeet sopuun WeChat-viestipalvelun aiemmin sisältämän tippaus-ominaisuuden jakamisesta. WeChat sisälsi aiemmin mahdollisuuden ....
Tekoäly ymmärtää lukemaansa jo paremmin kuin ihminen Tekoäly ymmärtää lukemaansa jo paremmin kuin ihminen (16.1.2018 10:54)
Tekoälystä on tullut teknologiasektorin uusin "kultaryntäys". Kaikki suurimmat IT-yritykset investoivat siihen suuria määriä rahaa ja kehittävät sen pohjalta uusia palveluita, joita myydä asiakkaille ....
Galaxy S9 sai viranomaiselta hyväksynnän – Tulossa pian myyntiin Galaxy S9 sai viranomaiselta hyväksynnän – Tulossa pian myyntiin (15.1.2018 14:49)
Samsung paljasti CES-messujen aikaan aikovansa julkistaa seuraavan sukupolven Galaxy-lippulaivapuhelimet helmikuussa ja esittelypaikka löytyy Barcelonan MWC-messuilta. Samsungilla näyttäisi ....

Uutisarkisto