*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusi huhu povaa Wii U -konsolia Eurooppaan joulukuun alussa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 12.9.2012 12:54 Kommentteja (1)

Uusi huhu povaa Wii U -konsolia Eurooppaan joulukuun alussa Nintendon Wii U -konsoli saapuu Euroopan markkinoille vasta joulukuun 7. päivä, jos on uskominen ranskalaisen jälleenmyyjän ennakkotilausaikataulua. Aiemman huhun mukaan Wii U saapuisi kauppoihin Yhdysvalloissa jo marraskuun 11. päivä eli lähes kuukautta aiemmin.
Huhu Euroopan julkaisupäivästä perustuu ranskalaisen FNAC-jälleenmyyjän pystyttämään kylttiin, jossa mainostetaan uusimman Nintendo-konsolin ennakkotilausmahdollisuutta. Asiasta raportoivan ranskalaisen Jeuxactu-sivuston mukaan myös kaupan työntekijät vahvistivat aikataulun ja sama tieto näkyy myös kaupan nettisivuilla.

Sen lisäksi, että eurooppalaiset joutuvat odottamaan laitteitaan huomattavasti kauemmin, myös hintaa on nostettu merkittävästi. FNAC mainostaa konsolin ja yhden Wii U -ohjaimen pakettia hintaan 349,90, kun aiemmat huhut viittaavaat 249,90 dollarin (todennäköisesti verottomaan) hintaan halvimman paketin osalta. Lisäksi FNAC mainostaa useampia Wii U -pelejä, joiden hinnat on merkitty 69,90 euroon.

Nintendo ei ole vielä vahvistanut julkisesti mitään Wii U:n julkaisuun liittyviä tietoja kuten päivämääriä tai hintoja, joten FNAC:n ja aiemman vuodon lähteen Video Product Distributorin hinnat saattavat olla pelkkää spekulaatiota. Pelien korkean hinnan huomioon ottaen näin tosiaan sopii toivoa. Odotus kuitenkin päättyy pian, sillä Nintendon uskotaan kertovan julkaisusta tarkemmin huomenna 13.9 pidettävässä tilaisuudessa.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

112.9.2012 18:20

Vaimo tahtoisi Kinectin, mutta ei meillä ole tilaa sitä pelata, Wiimotet taas lentelisivät päin telkkaria 100% varmuudella joten tämä voisi kiinnostaa jos co-op lastenpelejä.

Toisaalta meillä on PS1 mutta Spyro ei enää kiinnosta ketään.
Kaapissa olisi kyllä vielä SuperNintendo mitä lapset ei ole koskaan nähneet, saattaisi ehkä kiinnostaa, pitää kokeilla sillä ekaksi ;)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Spotify kokeilee uutta ulkoasua mobiilissa Spotify kokeilee uutta ulkoasua mobiilissa (14.12.2017 20:43)
Maailman suosituin suoratoistomusiikin alusta Spotify on uudistamassa palveluaan. Erityisesti sen mobiilisovellukseen on tehty muutoksia, jotka tekevät näkymistä hieman modernimpia ja toivottavasti ....
OnePlus 5T:n Star Wars -versio myyntiin Suomessa OnePlus 5T:n Star Wars -versio myyntiin Suomessa (14.12.2017 18:49)
OnePlus 5T on tuonut myyntiin uuden erikoisversion yhtiön uusimmasta lippulaivamallista. Jo alkukuusta julkistettu uuden Star Wars -elokuvan henkinen erikoisversio vahvistettiin hieman myöhemmin ....
Näin hurahtaneita ihmiset ovat emojeihin – Messengerissä lähetetty yli 500 miljardia kappaletta tänä vuonna Näin hurahtaneita ihmiset ovat emojeihin – Messengerissä lähetetty yli 500 miljardia kappaletta tänä vuonna (14.12.2017 15:31)
Facebookin päätös erottaa yksityisviestit omaksi Messenger-sovellukseksi herätti aikoinaan tunteita, mutta muutos näyttää olleen lopulta kannattava. Yhteisöpalvelun mukaan Messengerillä on tätä ....
1 kommentti
Uutistoimistot haluavat Facebookin ja Googlen maksavan linkittämisestä Uutistoimistot haluavat Facebookin ja Googlen maksavan linkittämisestä (14.12.2017 14:13)
Yhdeksän eurooppalaista uutistoimistoa ovat allekirjoittaneet vetoomuksen, jossa yhdysvaltalaisia internetjättejä vaaditaan maksamaan tekijänoikeuskorvaus niiden tuottaman sisällön käyttämisestä. ....
4 kommenttia
Disney osti 21st Century Foxin elokuva- ja TV-studiot Disney osti 21st Century Foxin elokuva- ja TV-studiot (14.12.2017 14:11)
Disney on ostanut 21st Century Foxin elokuva- ja TV-studiot. Kauppahinta on 66 miljardia dollaria eli noin 60 miljardia euroa. Kaupan jälkeen Foxin yritysimperiumiin jää ainoastaan uutis- ....

Uutisarkisto