*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Valven Big Picture -hanke avautumassa julkiseen testikäyttöön

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 10.9.2012 16:33

Valven Big Picture -hanke avautumassa julkiseen testikäyttöön Muiden muassa Steam-pelikaupasta ja Half-Life-peleistä tunnettu Valve avaa Big Picture -hankkeen julkiseen testikäyttöön tänään. Asiasta raportoi The New York Times viime lauantaina. Valve lupasi muutama viikko sitten avata BP:n julkiseen testikäyttöön syyskuun alussa.
Big Picture on käytännössä Steamin käyttöliittymä, joka on optimoitu nimensä mukaisesti suurille näytöille. Lienee sanomattakin selvää, että Valve yrittää saada uuden käyttöliittymän turvin jalansijaa ihmisten olohuoneissa, joissa yleensä pelataan suurikokoiselta televisiolta.

AfterDawn uutisoi hankkeen olemassaolosta viime vuoden alussa, joten salaiseksi Big Picturen kehitystä ei voi kutsua. Varsinkin kun asian toi julkisuuteen yhtiön markkinointipäällikkö Doug Lombardi, jonka mukaan "Big Picture -tila mahdollistaa PC- ja Mac-käyttäjille pelien pelaamisen millä tahansa tietokoneen tai television ruudulla ympäri taloa." Linux-versiokin on kehitteillä.

Tägit: Valve Steam
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä (24.10.2016 18:57)
Suomalaisen Amistech Gamesin kehittämä My Summer Car -autopeli on julkaistu Steamissä. Early Access -vaiheeseen edennyt peli ei ole täysin valmis, joten pelaaja voi kohdata joitain ongelmatilanteita ....
Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan (24.10.2016 15:23)
Galaxy Note 7 -fiaskon jälkeen Samsungilla ei ole oikein muita vaihtoehtoja kuin nöyrästi tarjota lojaaleina pysyneille asiakkaille mahdollisimman hyviä tarjouksia, jotteivät he vastaisuudessakaan ....
Nettisivustoja kaataneen hyökkäyksen taustalta löytyi pelätty Mirai-bottiverkko Nettisivustoja kaataneen hyökkäyksen taustalta löytyi pelätty Mirai-bottiverkko (24.10.2016 14:43)
Isoihin verkkopalveluihin vaikuttaneessa palvelunestohyökkäyksessä käytettiin hyödyksi Mirai-haittaohjelman avulla luotua bottiverkkoa. Aiemmin haittaohjelmaa on hyödynnetty esimerkiksi tietoturvajournalisti ....
2 kommenttia
Älykuulokkeet tulevat – nappikuulokkeisiin saapuu uudenlaisia ominaisuuksia Älykuulokkeet tulevat – nappikuulokkeisiin saapuu uudenlaisia ominaisuuksia (23.10.2016 23:16)
Kaupallisiin nappikuulokkeisiin on viimeisen parin vuoden aikana onnistuttu liittämään mittaavia antureita ja kehittyneitä ominaisuuksia. Samalla kuulokkeiden langattomuudesta on tullut jatkuvasti ....
Syyskuun parhaat uudet hyötysovellukset iPhonelle ja iPadille Syyskuun parhaat uudet hyötysovellukset iPhonelle ja iPadille (23.10.2016 20:36)
Selvitimme tapamme mukaisesti edeltävän kuun mielenkiintoisimmat uudet mobiilisovellukset alustoittain. Käsittelyvuorossa on Applen iPhonesta ja iPadista tuttu iOS-käyttöjärjestelmä. Syyskuun ....

Uutisarkisto