*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Valven Big Picture -hanke avautumassa julkiseen testikäyttöön

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 10.9.2012 16:33

Valven Big Picture -hanke avautumassa julkiseen testikäyttöön Muiden muassa Steam-pelikaupasta ja Half-Life-peleistä tunnettu Valve avaa Big Picture -hankkeen julkiseen testikäyttöön tänään. Asiasta raportoi The New York Times viime lauantaina. Valve lupasi muutama viikko sitten avata BP:n julkiseen testikäyttöön syyskuun alussa.
Big Picture on käytännössä Steamin käyttöliittymä, joka on optimoitu nimensä mukaisesti suurille näytöille. Lienee sanomattakin selvää, että Valve yrittää saada uuden käyttöliittymän turvin jalansijaa ihmisten olohuoneissa, joissa yleensä pelataan suurikokoiselta televisiolta.

AfterDawn uutisoi hankkeen olemassaolosta viime vuoden alussa, joten salaiseksi Big Picturen kehitystä ei voi kutsua. Varsinkin kun asian toi julkisuuteen yhtiön markkinointipäällikkö Doug Lombardi, jonka mukaan "Big Picture -tila mahdollistaa PC- ja Mac-käyttäjille pelien pelaamisen millä tahansa tietokoneen tai television ruudulla ympäri taloa." Linux-versiokin on kehitteillä.

Tägit: Valve Steam
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Applekaan ei pysty haastamaan Spotifyta? Jää tilaajamäärissä jälkeen Applekaan ei pysty haastamaan Spotifyta? Jää tilaajamäärissä jälkeen (8.12.2016 11:09)
Vuoden 2015 kesällä lanseerattu Apple Music -suoratoistopalvelu on kerännyt tähän mennessä 20 miljoonaa tilaajaa. Pitempään markkinoilla toimineella Spotifylla on syyskuussa päivitetyn tilastotiedon ....
Tällä reseptillä Microsoft ja Intel puskevat PC:n uudelleen kasvu-uralle Tällä reseptillä Microsoft ja Intel puskevat PC:n uudelleen kasvu-uralle (8.12.2016 10:03)
Microsoft ja Intel esittelivät WinHEC-tapahtumassa Kiinassa uutta Project EVO -hanketta, jonka avulla IT-jätit yrittävät määritellä miten PC-valmistajien tulisi parantaa ensi vuoden tietokonemalleja. ....
Microsoft herättää kuolleen hankkeen henkiin: Windowsista tulossa ARM-versio Microsoft herättää kuolleen hankkeen henkiin: Windowsista tulossa ARM-versio (8.12.2016 09:30)
Muutama vuosi sitten Microsoft yritti tuoda täysiverisen Windows 8:n ARM-pohjaisten tietokoneiden ja tablettien saataville, mutta projekti kuivui kasaan hyvin nopeasti. Nyt Microsoft yrittää ....
Apple mullistaa elokuvamarkkinat? Iskee elokuvateattereiden apajille Apple mullistaa elokuvamarkkinat? Iskee elokuvateattereiden apajille (8.12.2016 08:58)
Elokuvien julkaisukaava voi mennä lähitulevaisuudessa kokonaan uusiksi, sillä Bloombergin saamien tietojen mukaan Apple neuvottelisi Hollywoodin suurimpien studioiden kanssa oikeuksista tuoda ....
PlayStation 4:n voittokulku jatkuu – Jo yli 50 miljoonaa myytyä konsolia PlayStation 4:n voittokulku jatkuu – Jo yli 50 miljoonaa myytyä konsolia (7.12.2016 18:31)
Sony on onnistunut myymään jo yli 50 miljoonaa PlayStation 4 -pelikonsolia. Lukemaan sisältyy niin vuonna 2013 lanseeratun PlayStation 4:n myynti kuin tänä syksynä esitellyn PlayStation 4 Pron myyntikin. ....

Uutisarkisto