*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

LG:n massiivinen 4K-resoluution tv myyntiin lokakuussa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 10.9.2012 12:10 Kommentteja (1)

LG:n massiivinen 4K-resoluution tv myyntiin lokakuussa Korealainen LG on tuomassa kuluttajamarkkinoille oman 84 tuumaisen 4K-resoluutiota käyttävän televisiomallinsa. Myös Sony julkaisi vastaavia suunnitelmia aiemmin, mutta LG aikoo päihittää japanilaiskilpailijansa hinnassa ja aikataulussa.
LG:n UD 84LM9600:n 4K-resoluutio tarkoittaa käytännössä 3840x2160 pikselin resoluutiota, jota nykyisen Full HD:n sijaan kutsutaan nimellä Ultra Definition. Huiman resoluution lisäksi televisio tukee 3D-sisältöä ja älyominaisuuksia eli televisiolla käytettäviä sovelluksia sekä esimerkiksi Intelin WiDi-tekniikkaa.

Vaikka nykyiset uudet Hollywood-tuotannot kuten Peter Jacksonin The Hobbit kuvataan ja masteroidaan jo 4K-resoluutiolla, natiivia sisältöä televisioille ei tällä hetkellä löydy. LG:n mukaan yhtiön skaalaustekniikalla kuitenkin saavutetaan nykyisiä SD- ja HD-resoluutioita tukevia televisioita parempi kuva myös nykyisistä lähdemateriaaleista.

Sonyn aiemmin julkaisema XBR-84X900 on ominaisuuksiltaan paljolti vastaava, mutta se on hinnoiteltu noin 25 000 dollariin, kuin taas LG aikoo tuoda televisionsa myyntiin "halvalla" 20 000 dollarin hinnalla.

Tägit: LG 4K LG LM9600
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

110.9.2012 14:53

Ostaisin!


...Jos olis ylimäärästä 20k.Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty Näin massiivinen on piraattikirjebisnes – Lähes 200 000 IP-osoitteen omistaja on selvitetty (16.1.2018 19:39)
Markkinaoikeuden päätösten kautta on luovutettu lähes 200 000 IP-osoitteen omistajan yhteystiedot vuosien 2013–2017 välisenä aikana. Vuoden 2017 osalta tiedot rajoittuvat kesäkuun alkuun, joten ....
1 kommentti
WhatsAppiin tulee vihdoin kauan kaivattu ominaisuus – Löydät sen emojien takaa WhatsAppiin tulee vihdoin kauan kaivattu ominaisuus – Löydät sen emojien takaa (16.1.2018 12:42)
WhatsAppin tuoreesta beta-versiosta on löytynyt jälleen uusia ominaisuuksia, jotka aikanaan valuvat myös sovelluksen vakaata versiota käyttäville tavallisille käyttäjille. WhatsApp näyttäisi ....
Apple nöyrtyi kiinalaisjätin tahtoon? Rahasiirrot lisätään suosittuun sovellukseen Apple nöyrtyi kiinalaisjätin tahtoon? Rahasiirrot lisätään suosittuun sovellukseen (16.1.2018 12:03)
Kiinan suurimpiin teknologiayrityksiin kuuluva Tencent ja Apple ovat päässeet sopuun WeChat-viestipalvelun aiemmin sisältämän tippaus-ominaisuuden jakamisesta. WeChat sisälsi aiemmin mahdollisuuden ....
Tekoäly ymmärtää lukemaansa jo paremmin kuin ihminen Tekoäly ymmärtää lukemaansa jo paremmin kuin ihminen (16.1.2018 10:54)
Tekoälystä on tullut teknologiasektorin uusin "kultaryntäys". Kaikki suurimmat IT-yritykset investoivat siihen suuria määriä rahaa ja kehittävät sen pohjalta uusia palveluita, joita myydä asiakkaille ....
Galaxy S9 sai viranomaiselta hyväksynnän – Tulossa pian myyntiin Galaxy S9 sai viranomaiselta hyväksynnän – Tulossa pian myyntiin (15.1.2018 14:49)
Samsung paljasti CES-messujen aikaan aikovansa julkistaa seuraavan sukupolven Galaxy-lippulaivapuhelimet helmikuussa ja esittelypaikka löytyy Barcelonan MWC-messuilta. Samsungilla näyttäisi ....

Uutisarkisto