*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

LG:n massiivinen 4K-resoluution tv myyntiin lokakuussa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 10.9.2012 12:10 Kommentteja (1)

LG:n massiivinen 4K-resoluution tv myyntiin lokakuussa Korealainen LG on tuomassa kuluttajamarkkinoille oman 84 tuumaisen 4K-resoluutiota käyttävän televisiomallinsa. Myös Sony julkaisi vastaavia suunnitelmia aiemmin, mutta LG aikoo päihittää japanilaiskilpailijansa hinnassa ja aikataulussa.
LG:n UD 84LM9600:n 4K-resoluutio tarkoittaa käytännössä 3840x2160 pikselin resoluutiota, jota nykyisen Full HD:n sijaan kutsutaan nimellä Ultra Definition. Huiman resoluution lisäksi televisio tukee 3D-sisältöä ja älyominaisuuksia eli televisiolla käytettäviä sovelluksia sekä esimerkiksi Intelin WiDi-tekniikkaa.

Vaikka nykyiset uudet Hollywood-tuotannot kuten Peter Jacksonin The Hobbit kuvataan ja masteroidaan jo 4K-resoluutiolla, natiivia sisältöä televisioille ei tällä hetkellä löydy. LG:n mukaan yhtiön skaalaustekniikalla kuitenkin saavutetaan nykyisiä SD- ja HD-resoluutioita tukevia televisioita parempi kuva myös nykyisistä lähdemateriaaleista.

Sonyn aiemmin julkaisema XBR-84X900 on ominaisuuksiltaan paljolti vastaava, mutta se on hinnoiteltu noin 25 000 dollariin, kuin taas LG aikoo tuoda televisionsa myyntiin "halvalla" 20 000 dollarin hinnalla.

Tägit: LG LM9600 4K LG
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

110.9.2012 14:53

Ostaisin!


...Jos olis ylimäärästä 20k.Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässä on uusi Nokia 8 – Lippulaiva kaksoiskameralla Tässä on uusi Nokia 8 – Lippulaiva kaksoiskameralla (16.8.2017 22:03)
HMD Global on laajentanut Android-pohjaisten Nokia-puhelimien valikoimaa neljännellä mallilla. Uusi Nokia 8 edustaa yhtiön tuoteportfolion ylempää hintaluokkaa ja sen luvataan haastavan muut ....
Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
9 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....

Uutisarkisto