*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsungin 55-tuumaisen Super OLED -television hinta kohoaa pilviin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 10.5.2012 13:08 Kommentteja (2)

Samsungin 55-tuumaisen Super OLED -television hinta kohoaa pilviin Samsung esitteli tämän vuoden alussa CES-messuilla 55-tuumaista Super OLED -televisiota, jonka se lupasi tuoda markkinoille tämän vuoden loppupuoliskolla. Aikatauluun ei ole tullut muutoksia tai tarkennuksia, mutta töllöttimen hinta on nyt paljastettu.
Samsungin mukaan hinta asettuu 55-tuumaisen mallin kohdalla yli 10 miljoonaan woniin (n. 6800 euroa), eli Super OLED -televisiota hamuavien taskuilla käydään todella syvällä. Hintaa on yli tuplaten aiemmin tänä vuonna myyntiin tulleeseen LED-pohjaiseen 8-sarjalaiseen verrattuna (Samsung UE55ES8005). LG:n 55-tuumaisen OLED-TV:n saa hieman halvemmalla, noin 9 miljoonalla wonilla.

Matti Meikäläisen lompakolle sopivia hintoja joudutaan odottamaan Samsungin TV-yksikön pomon mukaan kaksi tai kolme vuotta.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

111.5.2012 19:57

Uutta töllöä hankintaa ajatteleville ei näemmä ole olemassakaan järkevää ajankohtaa hankkia mitään.. koskaan ainakaan halvalla. Kaikki mitä tänään ostat on jo valmiiksi koe_käyttö jätettä tai jo poistuvaa mallia..

28.3.2013 20:15

En kyllä ymmärrä miksi kukaan tuota tuohon hintaan edes haluaisi ostaa, koska en usko että kuvanlaatu on millään tavalla suhteessa hintaan jos vertaa parhaisiin samankokoisiin millä tahansa muulla tekniikalla toteutettuihin töllöihin hintaluokassa n.1/3 tuosta.
Vai onko jollekkin tuo katselukulma niin tärkeä tai että on muutaman millin tai sentin ohuempi näyttö.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.3.2013 @ 20:17

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Apple liittyy pian taisteluun älykaiuttimien herruudesta Apple liittyy pian taisteluun älykaiuttimien herruudesta (20.1.2018 20:14)
Tällä hetkellä älykaiuttimien kärkikastissa on oikeastaan vain kaksi kovan luokan kilpailijaa, Amazon ja Google. Molemmilla yhtiöillä on omat tuotesarjansa, joita yhdistää äänikomennoilla toimiva ....
OnePlussan haastaja tuli tänään kauppoihin Suomessa – Samsung Galaxy A8 OnePlussan haastaja tuli tänään kauppoihin Suomessa – Samsung Galaxy A8 (19.1.2018 13:52)
Samsung Galaxy A -laitemalliston yläpäähän on ilmestynyt uusi tulokas, Galaxy A8. Puhelimen myynti alkoi Suomessa tänään suositushintaan 499 euroa eli se sijoittuu samaan hintaluokkaan OnePlus 5:n kanssa. ....
2 kommenttia
Spotifysta tulee uutispalvelu? Musiikkipalvelu laajenee uusille vesille Spotifysta tulee uutispalvelu? Musiikkipalvelu laajenee uusille vesille (19.1.2018 12:59)
Musiikkipalvelu ei voi olla nykypäivänä pelkkä musiikkipalvelu, vaan ilmeisesti sen kylkeen pitää paketoida kaikkia muutakin sisältöä. Tai sitten musiikkipalveluiden kehittäjien päässä ei ole ....
WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen WhatsApp julkaisi uuden ilmaisen sovelluksen (19.1.2018 12:41)
WhatsApp ilmoitti jo hyvän aikaa sitten tavoitteekseen lyödä rahoiksi käyttäjiltä perittävän vuosimaksun sijaan yrityskäyttäjille myytävillä palveluilla. Tätä tavoitetta silmällä pitäen WhatsApp ....
iPhonen saa kaatumaan yhdellä linkillä – Tästä siitä on kyse iPhonen saa kaatumaan yhdellä linkillä – Tästä siitä on kyse (18.1.2018 15:51)
Applen iOS-käyttöjärjestelmästä on löytynyt vaatimattomalta vaikuttava bugi, jolla on kuitenkin ärsyttäviä seurauksia. Sitä hyödyntämällä voi kaataa kenen tahansa iPhonen pelkän tekstiviestin avulla. ....

Uutisarkisto