*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

LG ratkaisee 3D-sisältöongelman ilmaisella 3D-sisältöpaketilla

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 21.4.2012 10:50

LG ratkaisee 3D-sisältöongelman ilmaisella 3D-sisältöpaketilla LG on tuomassa 3D-kuvaa tukeville älytelevisioilleen uuden 3D World ?palvelun, josta löytyy ilmaista 3D-sisältöä useista kategorioista. LG:n mukaan sisällön puute on ollut monien asiakkaiden huolena 3D-tuellisia laitteita hankittaessa.
Palvelu toimii kaikissa LG Cinema 3D ?malleissa, jotka tukevat Smart TV -toimintoja. 3D World -palvelusta tulee löytymään urheilua, dokumentteja, lifestyle-ohjelmia sekä lastenohjelmia. Nykyisen sisällön lisäksi LG pyrkii solmimaan uusia yhteistyösopimuksia sisällöntuottajien kanssa.

Ilmaisen 3D Worldin lisäksi 3D-kuvaa voi katsella Blu-ray-soittimen avulla tai hyödyntäen television toimintoa, joka muuttaa perinteisen 2D-kuvan 3D-kuvaksi. Vaikka muunnoksella saatava kuva ei pärjää alusta alkaen 3D-tekniikalla tuotetulle sisällölle, saattaa siitä olla lisäiloa joissain tapauksissa.

LG:n Cinema 3D -televisiot perustuvat passiiviseen 3D-tekniikkaa, eli laseissa ei tarvita isokokoista ja painavaa elektroniikkaa. Lisäksi LG:n mukaan passiivinen 3D-tekniikka mahdollistaa paremman 3D-efektin laajemmista katselukulmista.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto