*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Applen toimitusjohtaja vihjaili televisiosta

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 15.2.2012 13:27

Applen toimitusjohtaja vihjaili televisiosta Applen toimitusjohtaja Tim Cook vihjaili sijoittajatapaamisessa Applen nykyisen Apple TV -laitteen potentiaalista ja tarpeesta saada tv-tuotteita massamarkkinoille.
Tim Cook kuvaili Apple TV -projektia edelleen harrastukseksi yhtiön kannalta samoilla sanoilla, kuin edellinen johtaja Steve Jobs aiemmin. Nykyinen tv:n lisälaite on Cookin mukaan Applelle harrastus siksi, että yhtiö ei halua lähettää sijoittajille väärää viestiä laitteen merkityksestä kokonaismyynnin kannalta. Cook kertoo, että Apple TV -laitteita myytiin viime vuonna kolme miljoonaa kappaletta, mikä tekee niistä äärimmäisen marginaalisen tuotteen verrattuna yhtiön i-laitteisin ja tietokoneisiin.

Cook kuitenkin päätti puheensa miettimällä nykyisen Apple TV:n potentiaalia. Cookin mukaan yhtiössä on aina uskottu, että laitteessa on ideaa, joka voisi johtaa johonkin suurempaan. "Jos me seuraisimme intuitiotamme laitteen potentiaalista, saattaisimme löytää jotain isompaa", Cook pohtii arvoituksellisesti. "Tähänastiset käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä laitteeseen. Jotta se voisi muodostua merkittäväksi tuotekategoriaksi, tarvitsemme jotain enemmän massamarkkinoille suunnattua".

Nykyisten huhujen perusteella Applen televisio vastaisi perusidealtaan nykyistä Apple TV -laitetta, mutta sisäänrakennettuna televisioon. Se toisi Applen omat sisältöpalvelut kuten iTunesin ja muut Internet-palvelut television ruudulle hallittavaksi helposti yhdestä paikasta. Ohjaus tapahtuisi äänen avulla Applen iPhone 4S -puhelimista tutun Sirin tapaan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto