*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Angry Birds saapui Facebookiin etujassa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 13.2.2012 16:40

Angry Birds saapui Facebookiin etujassa Arctic Startup -sivusto uutisoi, että Rovion hittipeli Angry Birds on livahtanut Facebookiin jo päivää ennen huomiseksi suunniteltua virallista julkaisua. Rovio kutsui aiemmin käyttäjät mukaan ystävänpäiväksi merkittyyn Facebook-tapahtumaan, jossa pelin Facebook-versio oli tarkoitus julkaista.
Peli on kuitenkin jo kaikkien pelattavissa ennen huomista virallista julkaisua ja pienen kokeilun perusteella perusidea on säilynyt ennallaan. Arctic Startupin mukaan Facebook-versio tuo kuitenkin mukanaan mahdollisuuden kerätä bonuksia, joilla sikoja saa hengiltä tehokkaammin. Lisäksi saavutuksiaan voi tietysti Facebookin hengessä jakaa kavereiden kesken.

Vaikka Angry Birds on jo tuttu käytännössä kaikille älypuhelimen omistajille, Facebookin huima käyttäjämäärä tuo sen taas laajemman yleisön tietoisuuteen.

Kokeile Angry Birdsiä täältä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
4 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....
Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin (15.8.2017 13:59)
Yhteisöpalvelujätti Facebook on ottanut käyttöön Marketplace-ominaisuuden Suomessa. Samaan aikaan ominaisuuden saatavuusaluetta laajennetaan 16 muuhunkin maahan ja nyt se on käytettävissä yhteensä ....
1 kommentti

Uutisarkisto