*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft kehittää Kinect 2 -ohjainta

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 29.11.2011 10:25 Kommentteja (4)

Microsoft kehittää Kinect 2 -ohjainta Eurogamer-sivuston lähteiden mukaan Microsoft kehittää toisen sukupolven Kinect-ohjainta. Sen on sanottu olevan niin tarkka, että sitä voidaan käyttää jopa huulilta lukemiseen.
Ohjain paketoidaan yhteen tulevien Xbox-pelikonsoleiden kanssa. Kinect on ollut jymymenestys niin pelaajien kuin hakkereidenkin keskuudessa. Tästä syystä Microsoft on alkanut tarjota kehitystyökaluja harrastajille sekä yrityksille. Ohjelmistoyhtiö on tuomassa ohjaimensa myös PC:lle.

Verkkosivuston mukaan nykyisen Kinectin suurimpana rajoittavana tekijänä on ollut USB 2.0 -liitäntä, joka on estänyt suurien tietomäärien liikuttelun ohjaimen ja konsolin välillä. Liitännästä pyritään eroon ja Kinect 2:ssa tullaan todennäköisesti käyttämään USB 3.0:aa, joka mahdollistaa suuremman kennon käytön liiketunnistimessa. Tästä vuorostaan seuraa parempi tarkkuus, joka yltää jopa huulilta lukuun ja kasvojen suunnan määrittämiseen.

Kinectistä löytyy myös äänentunnistus, jota on ehostettu ohjaimen seuraavassa versiossa. Kinect 2:n on sanottu pystyvän myös tunnistamaan pelaajan tunteet.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

129.11.2011 10:47

En usko että tuo tulee vielä tälle sukupolvelle vaan vasta seuraavalle.


Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.

229.11.2011 11:52

Niinhän siinä sanotaankin.

"Ohjain paketoidaan yhteen tulevien Xbox-pelikonsoleiden kanssa."

429.11.2011 15:14

USB3 on jo tarjolla, joten miksi turhaan tekisi huonommalla kennolla olevia laitteita? Parempi kenno näet auttaa myös PC:ssä olevaa Kinect:a koska ne välimatkat on sen verran lyhyitä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa (26.9.2017 18:07)
Elokuussa tuotemallistoaan lippulaivapuhelimella täydentänyt HMD Global on esitellyt uuden version Nokia 8:sta. Uutukaisesta löytyy kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia. ....
2 kommenttia
Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
1 kommentti

Uutisarkisto