*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Alibaba on kiinnostunut Yahoon ostamisesta

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 3.10.2011 13:06 Kommentteja (1)

Alibaba on kiinnostunut Yahoon ostamisesta Kiinalainen web-bisnekseen erikoistunut Alibaba Group on kertonut olevansa erittäin kiinnostunut hakukoneyhtiö Yahoon ostamisesta. Yhtiön toimitusjohtaja Jack Ma kertoi asiasta All Things Digital -blogille.
Alibaba ei ole kovin hyvin tunnettu länsimaissa, mutta se on toimittanut useita suosittuja markkinapaikkoja, kuten Alibaba.com, Taobao Marketplace ja Taobao Mall. Yhtiö vastaa myös eTao-hakukoneen kehityksestä ja Kiinan Yahoon toiminnasta, jonka se osti vuonna 2005. Alibaballa on toimintoja 70 maassa ja työntekijöitä löytyy 22.000.

Yahoon tilanne on ollut viime aikoina heikko ja AOL:n kerrottiin neuvottelevan hakukoneyhtiön ostamisesta, joten Alibaba voi joutua tarjouskilpailuun jos se aikoo ostaa nykyisen yhteistyökumppaninsa. Myös Microsoftin on kerrottu olevan kiinnostunut Yahoosta, jonka se yritti vallata jo vuonna 2008.

Tägit: Yahoo
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.10.2011 23:06

Jaahas. Millainenhan kisa on oikein tulossa. M$ tosiaan varmaan haluaisi Yahoon.

Kiinalaiset eivät tarvitse enää mitään enempää ja M$:lläkin on jo kaikki joten toivon että AOL saa hankituksi Yahoon jos siitä kilpailu tulee.

Niin ja mikäs hakukoneyhtiö se enää oikein on kun hakukonekkin pyörii Bingin moottorilla.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3.10.2011 @ 23:11

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa (26.9.2017 18:07)
Elokuussa tuotemallistoaan lippulaivapuhelimella täydentänyt HMD Global on esitellyt uuden version Nokia 8:sta. Uutukaisesta löytyy kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia. ....
1 kommentti
Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
1 kommentti

Uutisarkisto