*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox LIVE tulee myös Windows -käyttäjien ulottuville

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 14.9.2011 11:16 Kommentteja (8)

Xbox LIVE tulee myös Windows -käyttäjien ulottuville Microsoft on vahvistanut, että Xbox Live -palvelu tullaan näkemään osana ensi vuonna julkaistavaa Windows 8 -alustaa. Viitteitä Xbox Liven ja Windows-koneiden tiukemmasta integraatiosta saatiin jo aiemmin, kun video Xboxin tulevasta Dashboard-päivityksestä vuoti nettiin.
Xbox Liven luvataan tuovan pelit, musiikin, elokuvat ja sosiaaliset toiminnot Windows 8 -käyttäjien ulottuville sekä myös muihin Windows-laitteisiin, mikä tarkoittanee tabletteja sekä Windows Phone -älypuhelmia. KaikkiMicrosoft lupaa julkaista pian lisätietoja Windows -alustalle tuotavista Xbox LIVE -palveluista.

Tägit: Xbox LIVE
Edellinen Seuraava  

8 kommenttia

114.9.2011 14:10

Hieno juttu. Itse olen aina toivonut, että (Xbox) live laajenisi tietokoneelle (sekä puhelimille ja tableteille). Kätevä sosiaalinen alusta pelaamiseen, samaan tyyliin kuin Steam nyt.

214.9.2011 14:44

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:
Hieno juttu. Itse olen aina toivonut, että (Xbox) live laajenisi tietokoneelle (sekä puhelimille ja tableteille). Kätevä sosiaalinen alusta pelaamiseen, samaan tyyliin kuin Steam nyt.
Juu ja pääset kavereiden kanssa pelaamaan kun ostat Gold-jäsenyyden ... ei kiitos.

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

314.9.2011 15:36


414.9.2011 17:49

Saastaisia konsoleita samaan syssyyn tietokoneiden kanssa, EI kiitos!

514.9.2011 18:47

Se tapahtuu.


2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit

614.9.2011 21:06

Artikkelissa yksittäinen "Kaikki" sana

714.9.2011 22:40

Mitä hyötyä tästä on PC:llä? Turha ja noilla avatareilla ulkoasu on lapsellisen näköinen. Jos tulee, niin toivottavasti ei pakolliseksi tai ainakaan maksulliseksi.


ASUS P8P67 EVO <> Intel Core i7 2600K@4,5GHz <> Noctua NH-U12P SE2 <> 2*4GB Corsair XMS3 DDR3 1600MHz <> ASUS AMD Radeon HD6870@1050MHz/1120MHz <> Accelero Twin Turpo PRO <> Fractal Design Define R3 <> Seasonic X-560 <> ASUS Xonar D2X <> Samsung 840 120GB <> Seagate Barracuda 500GB <> Seagate Barracuda 1TB <> Samsung Spinpoint F3 1TB

814.9.2011 23:07
PerusHulluApina
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Masazu:
Mitä hyötyä tästä on PC:llä? Turha ja noilla avatareilla ulkoasu on lapsellisen näköinen. Jos tulee, niin toivottavasti ei pakolliseksi tai ainakaan maksulliseksi.
Se hyöty että koskaan ei tule enää nykyisen kaltaista Xboxia tai pleikkaria nykyperustöllöjen saadessa tietokoneen (PC):n ominaisuudet itseensä. Koska win8 on kevyt kuin mikä ja koska nyky tv on saanut tietokoneen raakileen sisuksiinsa, niin ei mene kauan kun win8 tv:tä myydään hintaan 2000€ pcsuperstoressa. Microsoftin on pakko tehdä tämä koska Google teki sen jo. Xbox live on vain konsolin virtualisointi projekti tarkoittaa sitä että se tuodaan ensin PC:hen, tabletteihin älypyhelimiin sitten TV:hen jääkaappiin ja leivänpaahtimen kylkeen. Sen kautta tarjoillaan sosiaaliset mediat höystettynä skypellä ja Microsoftin maailman valloitus on tapahtunut kengänpohjaasi myöten. Itse asiassa Xbox on aina yrittänyt tunkea itseään mediacentterin kautta telkkarin korvaajaksi iät ajat vielä siinä onnistumatta. Virtualisointi mahdollistaa sen mikä jäi vielä tänäkinvuonna epätäydelliseksi kokonaisuudeksi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
5 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....
Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva (17.11.2017 19:20)
Kuten monet varmasti ovat huomanneet, niin Netflix pitää kovasti supersankareista. Yhtiöllä on varsin lämmin suhde Marvelin sankareihin, ja Netflixissä onkin tänään julkaistun uuden The Punisher ....

Uutisarkisto