*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

DigiMaailma: Älypuhelin - nykyajan linkkuveitsi

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 8.9.2011 13:27 Kommentteja (1)

DigiMaailma: Älypuhelin - nykyajan linkkuveitsi AfterDawnin ja Forum 24 -kaupunkilehden yhteistyössä luoman DigiMaailma-jukaisun ensimmäinen numero on ilmestynyt. DigiMaailmassa käsiteltävät aihepiirit liittyvät arjen tietotekniikkaan ja kuukausittain ilmestyvän julkaisun kussakin numerossa käsitellään tiettyä tarkasti rajattua teemaa.
Esikoisjulkaisussa syvennytään käytännönläheisellä otteella älypuhelinten maailmaan. Kerromme mitä ne nyt kovasti pinnalla olevat älypuhelimet oikein ovat ja mitä kaikkea niillä voi tehdä. Asiaa lähestytään isomman artikkelin, uutisten ja kysymys- ja vastauspalstan kautta.

Oulun seudulla asuvat voivat lukea juttujamme paperisessa muodossa Forum 24:n kautta, mutta sisältö tulee kaikkien saataville myös AfterDawnin omaan DigiMaailma-osioon. AfterDawnin puolella juttuja käsitellään hieman laajemmin, joten Forum24:n lukijoidenkin kannattaa tutustua sivuiltamme löytyvään sisältöön. Osiomme toimii samalla tietynlaisena arkistona, jossa kaikki julkaistut numerot on koottu yhteen paikkaan.

Historian toisessa DigiMaailmassa pureudutaan aina ajankohtaiseen aiheeseen eli laajakaistoihin.

Tägit: AfterDawn
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

18.9.2011 19:22

Vaikutti hyvälle tuo juttu. Yritin lukea sen kuitenkin sellaisen henkilön silmin, joka ei teknologiasta paljoa ymmärrä ja tulin siihen tulokseen että asiat olisi voinut ehkä selvittää hieman tarkemmin perustasolta lähtien.


BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto