*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

The Pirate Bayn ylläpitäjiltä uusi tiedostonjakopalvelu

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 30.8.2011 10:31 Kommentteja (2)

The Pirate Bayn ylläpitäjiltä uusi tiedostonjakopalvelu The Pirate Bay -torrent-trackerin ylläpitäjät ovat perustaneet uuden tiedostonjakopalvelun, BayFilesin. Sen tarkoituksena on haastaa RapidSharen ja Megauploadin kaltaiset palvelut sekä tehdä tiedostonjaosta aiempaa tehokkaampaa ja vaivattomampaa. Perustajilla on ajatuksena laajentaa BayFiles myöhemmin Dropboxin kaltaiseksi pilvipalveluksi.
BayFilesin ylläpitäjät luotsaavat palvelua hongkongilaisen yrityksen kautta. Palvelu on tarkoitettu lailliseen tiedostonjakoon, mikä on mainittu palvelun käyttöehdoissa. Tekijänoikeuksia loukkaava materiaali aiotaan poistaa palvelusta. Käyttöehtoja toistuvasti rikkovien käyttäjien pääsy palveluun estetään. Tällä keinolla BayFiles lipuu Yhdysvaltain DMCA-lain oikeuttamaan turvasatamaan mahdollisissa oikeusjutuissa.

Turvasatama-pykälän mukaan web-sivustot eivät joudu vastuuseen käyttäjien levittämästä materiaalista, kunhan ylläpito poistaa palvelustaan tekijänoikeutta tai lakia rikkovan sisällön oikeudenomistajan tai virkavallan pyynnöstä.

Palvelu on ilmainen eikä sen käyttö välttämättä vaadi rekisteröitymistä. Ilman käyttäjätunnuksia voi jakaa korkeintaan 250 megatavun kokoisia tiedostoja ja rekisteröityneillä käyttäjillä raja on 500 megatavussa. Premium-käyttäjät saavat viiden euron kuukausimaksulla (tai 45 € vuodessa) oikeuden jakaa rajattomasti tiedostoja (max. tiedostokoko 5 GB).

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

130.8.2011 11:07

Hmm, mielenkiintoista. Katsotaan miten TO-mafia suhtautuu asiaan kun kyseessä TBP:n heput..toivottavasti saa mukaansa joitan suuria toimiota koska sillä voidaan näytää TO-järjestöille että myös laillinen palvelupärjää jos se on helppokäyttöinen ja hinnoittelu on kohillaan.


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

230.8.2011 13:04

Tämä palvelu tulee melko varmasti törmäämään ongelmiin TO-järjestöjen taholta. Niillä kun on erityinen suhde TPB:n väkeen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti (29.4.2017 21:42)
Rovion uusi Battle Bay -mobiilipeli tulee saataville maailmanlaajuisesti 5. toukokuuta. Battle Bay on reaaliaikainen moninpeli, jossa pelaajat kiitävät merellä viidestä pelaajasta koostuvassa ....
Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
3 kommenttia

Uutisarkisto