*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony vahvisti PS Vitan tiedot: 512 MB RAM-muistia

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 18.8.2011 10:05 Kommentteja (1)

Sony vahvisti PS Vitan tiedot: 512 MB RAM-muistia Sony on julkaissut PlayStation Vita -pelikonsolin lopulliset tekniset tiedot. Viimeaikaisista huhuista huolimatta PS Vitassa käytetään yhtä paljon RAM-muistia kuin PlayStation 3:ssakin.
Oleellisia muutoksia käsikonsoliin ei ole tehty aiemmin ilmoitettuihin tietoihin nähden. Prosessorina on edelleen Cortex A9 -pohjainen neliydinsuoritin, PowerVR SGX543MP4+ -näytönohjain ja viiden tuuman OLED-kosketusnäyttö. Konsolista löytyy sekä etu- että takakamera. Julkistuksen tärkeintä antia oli kuitenkin vahvistus RAM-muistin määrästä, jonka on aiemmin huhuiltu olevan 512 megatavun sijaan 256 megatavua. Tarkemmat yksityiskohdat löytyvät täältä.

Sony lanseeraa konsolinsa ensimmäisenä kotimaassaan Japanissa tämän vuoden lopulla. Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan konsoli rantautuu vasta joulusesongin jälkeen, ensi vuoden alussa. Tarkemmat ajankohdat kerrotaan vasta myöhemmin. Pelkällä Wi-Fillä varustetun version hinta on 249 euroa ja 3G-tuesta joutuu maksamaan vielä 50 euroa lisää.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

123.1.2012 18:05

Saa nähdä kauanko tollanen (pieni) 512MB:n RAM riittää tossa Vitassa ja milleen pelejä voidaan kehitellä tulevaisuudessa tuolle Rammin takia... Vitassa ei ole edes 3D:tä eikä edes 720p kameraa... Uusimmissa puhelimissa esim. HTC Evo 3D:ssä on jo HD 1080p ja jopa 1GB:n RAM. Voisin sanoa että Vitassa on suoritinta lukuunottamatta vanhaa tekniikkaa, jopa halvimmissakin älypuhelimissa on jo 512MB Rammia. 2D on jo tuttua, ja naurettavaa on että tulevassa kalliissa konsolissa ei ole 3D:tä joka on jo halvemmassa 3DS:ssä. Neliydin suoritin kuulostaa hyvältä pienessä laitteessa, mutta ihmettelen miksei suorittimen kellotaajuutta voida kertoa missään, puhelimet menee hyvin pian Vitan ohi jopa suorittimessakin. Hyvä että Vitassa ei ole tuota 256MB:tä, se olisi jo TODELLA vähän.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset (9.12.2016 16:51)
Uutisvahtipalvelu HIGH.FI:hin on tänään lisätty uusi sisältökategoria. Vaikka päivitys on periaatteessa pieni, saattaa siitä olla keskimääräistä enemmän iloa palvelun käyttäjille. Palvelun ....
Näin estät henkilöitä WhatsAppissa Näin estät henkilöitä WhatsAppissa (9.12.2016 14:01)
Mikäli et halua enää vastaanottaa puheluita tai tekstiviestejä WhatsApp-kontaktiltasi, voit estää yhteystiedon erittäin helposti. Kun asetat henkilölle eston WhatsAppissa, hän ei enää näe viimeksi ....
Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa (9.12.2016 11:58)
Jos WhatsAppissa estämältäsi henkilöltä alkaa tulla häirikköpuheluita ja -tekstiviestejä tai olet joutunut esimerkiksi aggressiivisen telemarkkinoinnin maalitauluksi, voi omaa arkea helpottaa ....
Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle (9.12.2016 10:08)
Suomalaisen Fingersoftin kehittämä Hill Climb Racing 2 -mobiilipeli on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistiin Andridille jo viime viikolla. Androidilla Hill Climb Racing 2 on menestynyt ....
Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen (9.12.2016 09:37)
Kun markkinoille pääsee mahdollisesti vaarallisia laitteita, pyritään kaikki myydyt tuotteet tietysti kutsumaan takaisin. Entä jos kaikkia myytyjä laitteita ei saadakaan kerättyä takaisin, vaan ....
3 kommenttia

Uutisarkisto