*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation Vita taipuu PS3:n ohjaimeksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 4.8.2011 09:18 Kommentteja (3)

PlayStation Vita taipuu PS3:n ohjaimeksi Sonyn tutkimus- ja kehitysjohtaja Phil Rogersin mukaan ensi syksynä julkaistava PlayStation Vita -käsikonsolia voidaan käyttää PS3-konsolin ohjaimena. Ajatus muistuttaa erittäin paljon Wii U:n ohjainratkaisua.
Rogers kertoi PS Vitan ja PS3:n kykenevän kommunikoimaan toistensa kanssa, ja että halutessaan kehittäjät voivat hyödyntää Vitan ohjausmekanismeja PS3-peleissä. PlayStation 3:n piirtämä grafiikka voidaan myös siirtää Vitan viiden tuuman OLED-näytölle.

Alustojen ristituen ja verkkosynkronoinnin ansiosta PlayStation 3:lla pelattua peliä voidaan jatkaa tarkalleen samasta kohtaa myöhemmin PS Vitalla, tai toisinpäin.

Konsoleiden integraatio on enää pelikehittäjistä kiinni. Sony kertoi tekevänsä hartiavoimin töitä saadakseen kehittäjät innostumaan heidän uudesta ajatuksesta. Uusien huhujen mukaan Vita ilmestyy tämän vuoden lokakuussa.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

14.8.2011 10:08

Ostan!!! sen verran hyvältä kuuloostaa jos tuohon saisi vielä wlan ja mp3 ja leeffoj pystyis kattelee..


Kone: AMD Athlon II X3 450 3.2GHz, RAM 4GT , AMD Radeon HD 6450 1GT , 1Tt Kovo , Win7 Ultimate 64Bit

24.8.2011 16:48

Siinähän on noi kaikki ominaisuudet ja viel lisämaksust 3g.Veikkaan et moni kehittäjä ei käytä ominaisuutta.Tämä vain mun oma mielipide.Hyvä ominaisuus on myös tuo et suuri osa androidin peleistä toimii tuolla laitteella.Viimeisestä en ola täysin varma.Intel i5 3570k|8 gb Kingston HyperX 1600Mhz|Fractal Design Define R4|Samsung 830 128 gb|Asus Geforce GTX 780 DirectCuII|Asrock Z77 Pro3|1 TB Kovo

35.8.2011 19:03

Nuin pieneltä näytöltä saattas PS3 pelien grafiikkakki näyttää hyvältä.


2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
6 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....
Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva (17.11.2017 19:20)
Kuten monet varmasti ovat huomanneet, niin Netflix pitää kovasti supersankareista. Yhtiöllä on varsin lämmin suhde Marvelin sankareihin, ja Netflixissä onkin tänään julkaistun uuden The Punisher ....

Uutisarkisto