*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Google lopettaa Google Labs -palvelun

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 21.7.2011 09:06 Kommentteja (1)

Google lopettaa Google Labs -palvelun Google ilmoitti yhtiön virallisessa blogissa, että se aikoo sulkea suositun Google Labs -palvelun ja sen alta löytyvät kokeelliset projektit. Päätös on osa Googlen strategiamuutosta, jossa yhtiö aikoo keskittää kehittäjäresurssejaan tärkeimpien tuotteidensa kehitykseen.
Google Labs on tunnettu Googlen omien kehittäjien "leikkikenttänä", jonka kautta yhtiö julkaissut pieniä - ja isompiakin - projekteja, jotka eivät välttämättä mahdu yhtiön olemassaolevaan tuotevalikoimaan. Labs -projektit ovat myös olleet "enemmän betoja" kuin yhtiön päätuotteet, eli Labs -projektien käyttäjät ovat tienneet käyttävänsä kehitysvaiheessa olevia projekteja, joiden ominaisuudet ja toiminnot saattavat muuttua hyvinkin paljon.

Labs -kehitysprojekteista on ajan saatossa syntynyt useita "oikeita" Googlen tuotteita, kuten mm. Google Reader, Google Docs ja iGoogle.

Googlen mukaan osa Labs -projekteista lopetetaan kokonaan, kun taas osa projekteista liitetään osaksi yhtiön muita tuotteita.

Tägit: Google
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

121.7.2011 16:44

Sanoisin, että Google on tehnyt pahan virheen. Tuota kautta moni oikeasti toimiva innovaatio sai tuulta alleen. Google Labsista myös valmistui "tuotteita", toisin kuin Beta Labsista. (Nokia, kiroan teidät!)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
6 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto