*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Google yhteistyöhön lukulaitevalmistajan kanssa

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 12.7.2011 15:25 Kommentteja (3)

Google yhteistyöhön lukulaitevalmistajan kanssa Hakukoneyhtiö Google on julkistanut yhteistyösopimuksen elektronisten kirjojen lukulaitteita valmistavan iRiverin kanssa. Yhteistyön myötä Google integroi oman e-kirjakauppansa iRiverin Story HD -laitteeseen. Tämä on ensimmäinen kerta kun Googlen eBook-alusta integroidaan lukulaitteeseen.
iRiverin Story HD:n ulkonäköä on verrattu Amazonin alkuperäiseen Kindleen, jossa vain on pronssilla värjätyt näppäimet. Story HD:n avulla käyttäjä voi ostaa e-kirjoja Googlen eBookstore-palvelusta suoraan laitteeseensa. Laitteesta on hyötyä erityisesti niille, jotka ovat tottuneet hankkimaan kirjansa Googlen kirjakaupasta.

Laite tulee myyntiin tämän tämän viikon lopussa. Vaatimattomien ominaisuuksien ansiosta laitteen hinta on onnistuttu painamaan alhaiselle tasolle (139,99 dollaria). Koska eBookstore toimii ainoastaan Yhdysvalloissa, niin suomalaiset kuluttajat eivät siitä kummemmin kostu.

Google kaipaa kipeästi muidenkin laitevalmistajien tukea sen kirjakaupalle ja pyytäkin heitä ottamaan yhteyttä sähköpostitse. Sopimuksen julkaisun jälkeen Googlen on spekuloitu tuovan markkinoille myöhemmin sen omalla brändillä varustetun lukulaitteen.

Tägit: Google e-kirja
Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

112.7.2011 22:03

No nyt uskaltaisin jo väittää, että on turhan tarkasti kopioitu kilpailevan mallin ulkonäköä. Googlella on muuten kohta näppinsä pelissä aivan kaikessa, kohta aloittavat varmaan Google-kumisaappaiden valmistuksen.

212.7.2011 22:44

Muutaman vuoden kuluttua noi ereaderitkin pyörittää 1080p3D videoita vaivatta, Googlen storesta tietenkin.

313.7.2011 21:03

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti himpo:
Muutaman vuoden kuluttua noi ereaderitkin pyörittää 1080p3D videoita vaivatta, Googlen storesta tietenkin.
Vaikka moni noita tabletvirityksiä eReaderina käyttääkin - ja monelle ne ovat aivan sama asia, niin pakko sanoa, että Kindlen sähköinen muste on ainoa matsku, jota suostuisin käyttämään oikean kirjan korvikkeena pidemmän päälle. 400-sivuisen kirjan lukeminen miltätahansa muulta kuin oikealta tai e-musteelta, vaikka sitten hyperduperamoledretina-näytöltä, vastaa lähinnä sähköshokkien listaamista CV:ssä kohtaan "harrastukset" :-)

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti (29.4.2017 21:42)
Rovion uusi Battle Bay -mobiilipeli tulee saataville maailmanlaajuisesti 5. toukokuuta. Battle Bay on reaaliaikainen moninpeli, jossa pelaajat kiitävät merellä viidestä pelaajasta koostuvassa ....
Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
3 kommenttia

Uutisarkisto