*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Nebula ostaa Maxinetin

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 30.5.2011 14:02

Nebula ostaa Maxinetin Suomalainen ICT-palveluyritys Nebula ostaa pääkaupunkiseudulla toimivan Maxisat Networksin omistaman Maxinetti-laajakaistaverkon. Maxinetti siirtyy osaksi Nebulan runkoverkkoa kesäkuussa.
Uutinen tulee varmasti iloisena yllätyksenä usealle Maxinetin nykyiselle asiakkaalle, sillä Nebula on luvannut nopeuttaa heidän ADSL-liittymiään. Kahden ja neljän megabitin liittymien omistajien yhteydet päivitetään kahdeksaan megabittiin ja kahdeksan megabitin liittymät vuorostaan 24 megan liittymiksi. Hintoihin ei Nebulan mukaan aiota kajota. Maxisat perustelee laajakaistaliiketoiminnan myymistä sillä, että yhtiö haluaa keskittyä jatkossa vain TV-palveluihin.

Nebula ja Maxisat kertoivat myös yritysten välisestä yhteistyöstä. Niiden on yhteistuumin tarkoitus tuoda markkinoille syksyn aikana teräväpiirtoteknologiaan pohjautuvia TV-palveluita. Tämän enempää aikataulusta tai palveluiden yksityiskohdista ei haluttu vielä kertoa.

Tägit: Nebula
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville (25.9.2017 15:02)
Intel on vihdoin esitellyt työpöytäkäyttöön tarkoitetut kahdeksannen sukupolven Core-suorittimet. Piirijätti esitteli ensimmäiset 8. sukupolven piirit jo elokuun lopulla, mutta tuolloin oli ....

Uutisarkisto