*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Opera Barracudan beta-versio ilmestyi tänään

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 17.3.2011 19:39 Kommentteja (2)

Opera Barracudan beta-versio ilmestyi tänään Suosituimpien selainten joukkoon kuuluvasta Operasta on ilmestynyt tänään 11.10-version eli Barracudan ensimmäinen beta. Selaimen beta-version voi ladata täältä.
Barracudassa Operan kehitystiimi on keskittynyt erityisesti käyttöliittymän parantamiseen. Tavoitteena on tehdä siitä paitsi hillityn yksinkertainen, niin myös mahdollisimman intuitiivinen. Esimerkiksi Speed Dial -sivusta on tehty helppo- ja nopeakäyttöisempi. Lisäksi sivulle on mahdollista lisätä niin paljon web-sivuja kuin vain itse haluaa. Selaimen ydintä on lisäksi viilailtu nopeammaksi ja sen CSS3-tukea on laajennettu. Barracuda tukee esimerkiksi liukuväriefektejä, monisarakkeisuutta, WOFF-fontteja ja Googlen WebP-kuvatiedostomuotoa.

Operasta löytyy nyt myös mahdollisuus liitännäisten (plug-in) automaattiseen asennukseen. Selain tunnistaa mitä liitännäistä verkkosivun sisällön esittäminen vaatii ja asentaa sen automaattisesti kysymättä erikseen lupaa käyttäjältä.

Tägit: Opera
Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

117.3.2011 21:07

Itse en edes halua asentaa esim. Quicktime playeriä. Toisaalta hyvä ominaisuus, mutta saisi edes kysyä


i5 2500k, 16gb ram, HD 6850, 64gb samsung 830 ssd

217.3.2011 22:47

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti niksutin:
Itse en edes halua asentaa esim. Quicktime playeriä. Toisaalta hyvä ominaisuus, mutta saisi edes kysyä
Ei sitä pakko ole automaattisena pitää.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
1 kommentti
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
2 kommenttia

Uutisarkisto