*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Elokuvastudio jahtaa yksisarvisen omistavaa piraattia, joka kaveeraa haltioiden kanssa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 11.3.2011 13:34 Kommentteja (1)

Elokuvastudio jahtaa yksisarvisen omistavaa piraattia, joka kaveeraa haltioiden kanssa Yhdysvaltalainen Liberty Media aloitti piraattijahdin erilaisella lähestymistavalla, kun studio kertoi päästävänsä piraatit pälkähästä vain 1000 dollarin korvausmaksulla, kunhan yhtiön tuotoksia laittomasti levittäneet antavat itsensä ilmi vapaaehtoisesti. TorrentFrek kertoo, että armahdusilmoitus ilmeisesti tuottikin jonkun verran tulosta.
Yksi piraatiksi tunnustautuneista oli kuitenkin Ryan, joka ilmoittautui vapaaehtoiseksi maksajaksi huolimatta miehen omistaman yksisarvisen vastakkaisista neuvoista. Ryan kertoi sähköpostissa, että aikoo maksaa korvaukset sateenkaaren päässä tapaamaltaan haltijalta saamillaan rahoilla. Sähköpostissa mainittiin myös selvästi, että viestin lähettäjä on eurooppalainen, mikä tekee syyttämisen hankalaksi Yhdysvalloista käsin.

Huolimatta yksisarvisista ja haltijoista, Liberty Media on päättänyt ottaa tunnustuksen vakavasti ja yhtiö pyrkii saattamaan Ryanin edesvastuuseen laittomista teoistaan. TorrentFreakin mukaan Ryan ei kuitenkaan todellisuudessa ole ikinä levittänyt Liberty Median omistamia tuotoksia ja kuten monet jo arvasivat, kyseessä oli huumori.

Lakimiesten huumorintajuttomuutta ei kuitenkaan kannata aliarvioida ja nähtäväksi jää aikooko studio toteuttaa uhkauksensa oikeushaasteesta.

Tägit: piratismi
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

112.3.2011 1:01

REPS!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
6 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....
Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva (17.11.2017 19:20)
Kuten monet varmasti ovat huomanneet, niin Netflix pitää kovasti supersankareista. Yhtiöllä on varsin lämmin suhde Marvelin sankareihin, ja Netflixissä onkin tänään julkaistun uuden The Punisher ....

Uutisarkisto