*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Elokuvastudio jahtaa yksisarvisen omistavaa piraattia, joka kaveeraa haltioiden kanssa

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 11.3.2011 13:34 Kommentteja (1)

Elokuvastudio jahtaa yksisarvisen omistavaa piraattia, joka kaveeraa haltioiden kanssa Yhdysvaltalainen Liberty Media aloitti piraattijahdin erilaisella lähestymistavalla, kun studio kertoi päästävänsä piraatit pälkähästä vain 1000 dollarin korvausmaksulla, kunhan yhtiön tuotoksia laittomasti levittäneet antavat itsensä ilmi vapaaehtoisesti. TorrentFrek kertoo, että armahdusilmoitus ilmeisesti tuottikin jonkun verran tulosta.
Yksi piraatiksi tunnustautuneista oli kuitenkin Ryan, joka ilmoittautui vapaaehtoiseksi maksajaksi huolimatta miehen omistaman yksisarvisen vastakkaisista neuvoista. Ryan kertoi sähköpostissa, että aikoo maksaa korvaukset sateenkaaren päässä tapaamaltaan haltijalta saamillaan rahoilla. Sähköpostissa mainittiin myös selvästi, että viestin lähettäjä on eurooppalainen, mikä tekee syyttämisen hankalaksi Yhdysvalloista käsin.

Huolimatta yksisarvisista ja haltijoista, Liberty Media on päättänyt ottaa tunnustuksen vakavasti ja yhtiö pyrkii saattamaan Ryanin edesvastuuseen laittomista teoistaan. TorrentFreakin mukaan Ryan ei kuitenkaan todellisuudessa ole ikinä levittänyt Liberty Median omistamia tuotoksia ja kuten monet jo arvasivat, kyseessä oli huumori.

Lakimiesten huumorintajuttomuutta ei kuitenkaan kannata aliarvioida ja nähtäväksi jää aikooko studio toteuttaa uhkauksensa oikeushaasteesta.

Tägit: piratismi
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

112.3.2011 1:01

REPS!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
6 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto