*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Tuhansia Google-tilejä hävinnyt

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 28.2.2011 13:53 Kommentteja (4)

Tuhansia Google-tilejä hävinnyt Googlen suosittuun Gmail-sähköpostipalveluun on iskenyt odottamaton ongelma, jonka vuoksi tuhansien sähköpostitilien tiedot ovat hävinneet. Kadonneiden sähköpostien lisäksi Google-tiliin sidottuja yhteys- ja kalenteritietoja on hävinnyt eilisen jälkeen.
Hakukoneyhtiö on vahvistanut tietohäviöt sen palveluissa. Googlen mukaan ongelmat alkoivat eilen puolenpäivän aikoihin Gmailista. Ongelma koski Googlen alkuperäisen arvion mukaan arviolta noin 600 000 ihmistä, mutta myöhemmin arvio tippui muutamaan kymmeneen tuhanteen. Jo myöhemmin samana päivänä Google sai paljon kadoksissa ollutta tietoa palautettua, mutta edelleenkään ongelma ei ole täysin korjattu. Google kertoi tekevänsä kaikkensa, jotta palvelu saataisiin mahdollisimman nopeasti taas täyteen toimintakuntoon.

Googlen sähköpostipalvelu on erittäin suosittu, sitä käyttää maailmanlaajuisesti 200 miljoonaa ihmistä. Tästä huolimatta palvelu on onnistunut tähän asti välttymään suuremmilta ongelmilta. Suurin ongelma sen toimintahistorian aikana on ollut muutaman vuoden takainen noin kahden ja puolen tunnin käyttökatkos.

Tägit: Gmail
Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

128.2.2011 14:02

Onneksi ei ole omaan tiliin vaikuttanut. Pitääkin alkaa ottamaan kopiot omalle koneelle kun ei voi tuohon nettitallennukseen näköjään täysin luottaa.

228.2.2011 16:06

Paha juttu, erittäin paha.

31.3.2011 15:27

minkä kerran nettiin laitat, se ei sieltä koskaan enää katoa?

;)

45.3.2011 21:19

Ja tottakai ebay ei jostain syystä anna vaihtaa sähköpostiosotetta toiseen. PRKL.

Ja Gmail ei toimi muuten kuin html-perusnäkymällä.


Jos joskus jostain jotain mutta kun ei koskaan mistään mitään.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
6 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto