*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

PS3:n Killzone 3 luvattomassa nettijakelussa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 14.2.2011 19:31 Kommentteja (9)

PS3:n Killzone 3 luvattomassa nettijakelussa Euroopassa parin viikon sisällä myyntiin tuleva Killzone 3 -peli pyörii jo luvatonta kopiointia harrastavien tahojen konsoleissa, sillä pelistä ennakkoon vuotaneet versiot toimivat jailbreikatuilla PlayStation 3 -pelikonsoleilla.
Killzone 3:sta on jaossa useissa P2P-verkoissa ainakin kaksi eri versiota, joista toinen on yli 41 gigatavun kokoinen paketti, joka pitää sisällään pelin 3D-välivideot. Tarjolla on myös pienempi vain 2D-välivideot sisältävä versio, jossa ladattavaa tulee hieman päälle 22 gigatavua.

Pelin kehittänyt Guerrilla Games tai sen julkaiseva Sony eivät ole toistaiseksi kommentoineet pelin vuotamista.

Huhujen mukaan peli olisi vuotanut Venäjän suunnalta, jossa pelin lopulliset kopiot olisivat päätyneet jakeluun tietyissä paikoissa ennenaikaisesti.

Tägit: Killzone 3
Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

114.2.2011 20:13

Tämä ja Crysis 2:n vuotaa nettii lähes samanaikaisesti, liekö sattumaa?

214.2.2011 22:35

Upeeta...

314.2.2011 23:27

Jailbreikkaus ei taida olla vielä yhtä helppoa kuin esimerkiksi xboxin modaaminen ja tuo pelin kokokin jo rajoittaa hieman noiden luvattomien kopioiden pelaajien määrää, niin tuskin on yhtä paljon haittaa tästä kuin esimerkiksi crysiksen vuotamisesta.

415.2.2011 9:16

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti miketso:
Jailbreikkaus ei taida olla vielä yhtä helppoa kuin esimerkiksi xboxin modaaminen ja tuo pelin kokokin jo rajoittaa hieman noiden luvattomien kopioiden pelaajien määrää, niin tuskin on yhtä paljon haittaa tästä kuin esimerkiksi crysiksen vuotamisesta.

Helpompaahan tuo PS3 murtaminen on kuin X360. Ei tarvitse kuin uusi firmware asentaa ja sitten voi paketteja asennella miten lystää.

515.2.2011 16:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ryki:
Helpompaahan tuo PS3 murtaminen on kuin X360. Ei tarvitse kuin uusi firmware asentaa ja sitten voi paketteja asennella miten lystää.
Ainakin mitä on lukenut kaikista ongelmista liittyen tuohon firmwaren ja muiden pakettien asentamiseen niin tuntuu paljon vaikeammalta kuin xboxin modaaminen. En sitten tiedä kuinka yleisiä ne ongelmat on, et voihan se olla että suurimmalla osalla homma onnistuu kertaheitolla ja firmwaren/pakettien päivittäminen sujuu helposti.

616.2.2011 10:11

Eli onko pelistä tulossa 2 eri versiota? Oletan että peli tulee yhdellä br levyllä kuitenkin ja pleikka näyttää 3d:tä jos tv tukee. On siinä pikku paketti ladattavaksi. Ja kerrankin käytetään levyn kapasiteettia hyväksi vaikkakin vain täyttämällä se välivideoilla.

716.2.2011 21:57

41 gigaa, alle päivässähän se tulee, jos siis jakajia vain riittää. Ei ongelma. Hienoa työtä ovat tehneet he ketkä tämän mahdollistivat.

817.2.2011 1:05

24/2:lla menee kuitenkin hetki. Lataisin jos olis jailbreak pleikkariin :)

919.2.2011 17:47
ReCyko
Vahvistamaton

Sony on ottanut asian vakavasti ja ilmoittanut estävänsä nettipelaamisen modatulla laitteella! Modatut laitteet samalla paikannetaan IP-osoiteella ja mahdollisiin oikeudellisiin toimenpiteisiin myös ryhdytään.

Vahva oli luu, koska PS3 on ollut ties miten kauan purkamaton systeemi ja lopulta ohjelmistopätkällä koko systeemi aukeaa?

20-50Gb pelin imuroinnissa on liikaa vaivaa, sekä ei tiedostosta voi olla edes varma toimiiko se yksinpelinäkään.
Multiominaisuuden puuttuminen on erittäin merkittävä asia pelissä, mikäli Sony saa estot toimintaan.

Netistä tilaten uudet pelit a'43€ postikuluineen ei ole paha hinta ja tarviten saa muutaman kympin takas myydessä peli eteenpäin. Modaaminen ja järjetön imuttaminen ties miltä sivuilta ei ole kovinkaan mielekästä ja ilmaiseksi sitä ei voi sanoa kuitenkaan.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa (26.9.2017 18:07)
Elokuussa tuotemallistoaan lippulaivapuhelimella täydentänyt HMD Global on esitellyt uuden version Nokia 8:sta. Uutukaisesta löytyy kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia. ....
2 kommenttia
Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
1 kommentti

Uutisarkisto