*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Audiovoxin autoon tarkoitettu Blu-ray-soitin pian myyntiin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 10.1.2011 10:36

Audiovoxin autoon tarkoitettu Blu-ray-soitin pian myyntiin Ajoneuvoihin erilaisia mediaratkaisuja tarjoava Audiovox-yritys esitteli CES-messuilla monien teräväpiirtofanaatikkojen kaipaaman tuotteen eli autoon tarkoitetun Blu-ray-soittimen.
AVDBR1-nimellä kulkeva soitin on tulossa myyntiin tämän kevään aikana 349,99 dollarin suositushinnalla varustettuna. Audiovoxin mukaan kyseessä on ensimmäinen ajoneuvoihin varta vasten suunnattu Blu-ray-soitin.

Blu-ray-elokuvien ohella soitin toistaa myös DVD-elokuvia ja CD Audio -levyjä. Soittimen etureunasta löytyvä USB-liitin taannee tuen myös USB-massamuisteilta löytyville MP3-tiedostoille, mutta valitettavasti lehdistötiedote ei kerro tarkemmin laitteen mediatukea. Yrityksen tekemien testien perusteella optisten levyjen pitäisi toimia soittimen kanssa töyssyisemmässäkin menossa.

Myöhemmin julkaistavan firmware-päivityksen myötä laitteeseen lisätään tuki WLAN-verkon kautta tapahtuvalla mediatiedostojen streamaukselle.

Videon soittimesta saa ulos HDMI-, komponentti- ja komposiittiliitäntöjen avulla, joten AVDBR1:n saa yhdistettyä moniin erilaisiin näyttölaitteisiin. Soittimen ohjaamista varten mukana toimitetaan infrapunavastaanotin ja kaukosäädin, jolloin soittimen voi tarvittaessa piilottaa vaikkapa hansikaslokeroon.


Tägit: Blu-Ray Audiovox
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
1 kommentti
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto