*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Hulu etsii rahoitusta kansainväliselle versiolle

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 2.12.2010 09:56 Kommentteja (1)

Hulu etsii rahoitusta kansainväliselle versiolle Yhdysvaltalaisten televisioyhtiöiden yhteistuumin kehittämä nettitelevisio Hulu etsii Wall Street Journalin mukaan rahoitusta, jotta palvelu voitaisiin laajentaa kansainvälisille markkinoille. Tähän asti Hulu on toiminut ainoastaan Yhdysvalloissa.
WSJ:n haastattelema Hulun toimitusjohtaja Jason Kilar totesi, ettei kansainvälisillä markkinoilla ole kunnollista nettitelevisiotarjontaa ja Hulu haluaa olla täyttämässä tämän tyhjiön. Kilar ei tosin eritellyt sen tarkemmin mitkä valtiot ovat Hulun ensisijaisia laajentumiskohteita. Hän ei myöskään kertonut aikataulusta mitään.

Hulu on onnistunut erinomaisesti kotimarkkinoillaan. Taustalla ovat suuret televisioyhtiöt, jotka ovat tuoneet maailman suosituimmat televisio-ohjelmat katseltaviksi verkkoon. Ohjelmat tulevat Huluun muutaman päivän jäljessä niiden televisioensi-iltaan verrattuna. Nettitelevisio toimii mainosrahoitteisesti, mutta maksullisen Hulu Plus -palvelun ansiosta ohjelmia voi katsella myös ilman mainoksia.

Tägit: Hulu
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

12.12.2010 11:18
Arzgahhh
Inactive

Aivan loistavaa! Suomen valtio tukemaan tätä hanketta ja yle:n ohjelmia Huluun.. Sekä tietty sit alkuperäisiä ohjelmia. Suomen kielisillä teksteillä kiitos! Ainakin täällä olisi palvelun käyttäjä heti tarjolla.


ASRock N68C-S UCC | Athlon II X2 250 | Winfast 8800gt + Setsugen | 2gb DDR3 1066mhz | Spinpoint F3 500gb Sata II | Razer Arctosa | Steel Series Kinzu Pro |


Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
6 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto