*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox 360:n Kinect-lisälaitetta myyty jo 2,5 miljoonaa kappaletta

Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 30.11.2010 18:56 Kommentteja (2)

Xbox 360:n Kinect-lisälaitetta myyty jo 2,5 miljoonaa kappaletta Ohjelmisto- ja laitevalmistaja Microsoft ilmoitti maanantaina myyneensä Xbox 360 -pelikonsolille tarkoitettua Kinect-lisälaitetta 2,5 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Kinect-lisälaitetta on ollut saatavilla hieman alle kuukausi.
Hyvien myyntilukujen lisäksi Microsoft toteaa toivekkuutensa myynnin jatkuvan hyvänä. Yhtiön ennusteena on, että Kinectin myynti joulunpyhien jälkeen on ylittänyt viiden miljoonan kappaleen rajan. Kinectia on tällä hetkellä saatavilla 38 maassa, Suomi mukaan luettuna. Sen suositushinta on 149 dollaria ja 149 euroa.

Kinect on Microsoftin Xbox 360 -konsoliin kytkettävä kamera, joka tarkkailee kuvassa 48 eri pistettä. Kamera tunnistaa ihmisen kehonosia ja niiden liikkeitä, mitkä kamera muuttaa pelin ohjauskäskyiksi. Kameran ansiosta käsissä pidettävää ohjainta ei tarvita.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

12.12.2010 15:33

Siis en vain tajua. Eihän Kinectiä käyttäviä pelejä edes ole paria halpisroskakokoelmapeliä lukuunottamatta. Gigantissa käydessäni joku pari ihmetteli koko Kinect-laitetta. Yksi myyjistä huomasi sen ja kävi tietenkin tilaisuuteen käsiksi. Tämä raahasi parin testaamaan jollain hyppypelillä ja jostain syystä pari oli ihan onnessaan ja kaappasi heti laitteen mukaansa.

Tiedä sitten, vaikuttaako hakkerien kyhäilemät open source-ajurit asiaan mitään. Olihan ihan jännää nähdä jonkun pelaavan vanhan kunnon Mariota emulaattorilla Kinectin avulla, mutta laitteen jumalaton viive liikkeen havaitsemisessa oli niin emulaattorin kuin x360-pelienkin ongelmana.

Jos itse haluan Wiin kapulan lisäksi jotain liiketunnistusta, hommaan suosiolla PS3:lle Move-setin.

23.12.2010 19:23

Olen samaa mieltä ylläolevan kanssa. Hullu viive Kinectissä, eli ei mitään käytännön hyötyä missään mielessä. Turhaa rahastusta ja hölmöt kuluttajat ostavat. "Pitäähän tuo olla, on niin mullistavaa pelaamista". Hohhoijaa. -.-

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
6 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto