*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Kinectiä myyty jo miljoona kappaletta

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 16.11.2010 20:54 Kommentteja (4)

Kinectiä myyty jo miljoona kappaletta Microsoft on ilmoittanut myyneensä jo miljoona Kinect-ohjainta. Xbox 360 -konsolille tarkoitettu liikkeentunnistukseen perustuva ohjain tuli markkinoille vasta 10 päivää sitten. Microsoftin tiedotteen mukaan nykyisellä vauhdilla viiden miljoonan raja menee rikki vielä ennen vuoden loppua.
Ennuste saattaa hyvinkin pitää paikkansa, sillä ensi viikon perjantaina amerikassa vietetään ns. mustaa perjantaita, joka on perinteisesti vuoden paras päivä myynnin kannalta. Edessä on myös vasta alkuun päässyt joulushoppailukausi.

Ensimmäisissä arvioissa Kinectiä on kehuttu innovatiiviseksi laitteeksi, joka kuitenkin sisältää lastentauteja, kuten viivettä ohjauksessa, heikosti toimivan ääniohjauksen ja rajoitetun näkökentän. Myös julkaisun yhteydessä tarjolla ollutta pelivalikoimaa on pidetty rajoittuneena. Huolimatta ensimmäisen version ongelmista, ohjaimella nähdään selvästi potentiaalia.

Ohjaimen saama suuri suosio takaa sen, että laitetta kehitetään myös tulevaisuudessa ja kehittäjillä on tarpeeksi motivaatiota kehittää sen ominaisuuksia täysin hyödyntäviä mielenkiintoisia pelejä.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

116.11.2010 22:13
Arzgahhh
Inactive

Oi hieno homma ja kyllä se on M$:n tekele! Micro$oftin pitäs kokonaan siirtyä peliteollisuuden pariin vain. :)


ASRock N68C-S UCC | Athlon II X2 250 | Winfast 8800gt + Setsugen | 2gb DDR3 1066mhz | Spinpoint F3 500gb Sata II | Razer Arctosa | Steel Series Kinzu Pro |


216.11.2010 22:36

Viiveestä voin kyllä todeta, että on uskomattoman pientä. Television kuvanparannustekniikatkin aiheuttavat enemmän viivettä. Näkökenttä on kyllä ongelmallinen pienessä tilassa, koska etäisyys telkkariin täytyy olla vähintään 2m. Toisaalta eipä pienemmässä tilassa juuri mahtuisi liikkumaankaan.

317.11.2010 11:42

On kyllä mahtava tekele tuo Kinect, paljon hauskoja pelihetkiä ollut. Eikä pelejä mielestäni ole liian rajoitetusti, koska koko ajanhan niitä tulee lisää. Nintendo wii löytyy myös taloudesta, mutta tällä menolla se jää kyllä pölyttymään aika pahasti.

Viivettä en ole itse etes huomannut, on sen verran pieni, mutta kinectin vaatima pelitila on kyllä vähän ongelmallinen kun joutuu huonekaluja siirtelemään, varsinkin jos kaksi pelaajaa yhtä aikaa pelaa.

421.11.2010 2:22

Mielen kiintoiselta näytti tuo Kinectic kun tänään tai no eilen lauantaina katsoin kuin isot miehet huitoi ilmaan kamppi keskuksessa :)

Tässä lyhyt video siitä Kinect esittely


Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville Uusi älypuhelinmerkki ei flopannutkaan – Puhelin tulee nyt saataville (18.8.2017 13:35)
Toukokuun lopulla ryminällä älypuhelinmarkkinoille yrittäneen Essentialin kompurointi kesän aikana on ollut hirvittävää katsottavaa, mutta yhtiö näyttää vihdoin saanen rivinsä kuntoon ja se ....
1 kommentti
Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita (18.8.2017 12:57)
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken. Ajatuksena on, että ....
iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi iPhone 5s:n tietoturvasuorittimen salausavaimet paljastui – tutkijat pääsevät koodiin käsiksi (18.8.2017 11:40)
Nimimerkkiä xerub käyttävä hakkeri väittää selvittäneensä iPhone 5s -älypuhelimen Secure Enclave -tietoturvapiirin firmwaren salausavaimen. Secure Enclave -piiri on osa älypuhelimen A7-järjestelmäpiiriä ....
Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta Meneekö sormi suuhun iOS 11:n kanssa? Näin otat kaiken irti uudesta moniajosta (18.8.2017 11:11)
Applen tuotteita on kehuttu monesti siitä syystä, että niiden käyttölogiikan omaksuminen ei vaadi ohjekirjaa, vaan kaikki "vaan toimii". Monessa tapauksessa Applen tuotteet ovat varmasti hyvin ....
Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa Nintendo Switch jyräsi myydyimmäksi konsoliksi heinäkuussa (18.8.2017 11:04)
Nintendolla voidaan olla tyytyväisiä kuluvasta vuodesta. Yhtiön tuorein konsoli, Nintendo Switch, on kärsinyt aiemmin kroonisista toimitusvaikeuksista, mutta tilanne helpotti vihdoin heinäkuussa. ....

Uutisarkisto