*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusimmat PC-artikkelit: suorittimia, näytönohjaimia ja PC-kasausta

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 24.9.2010 14:48 Kommentteja (1)

Uusimmat PC-artikkelit: suorittimia, näytönohjaimia ja PC-kasausta Viimeisen reilun viikon aikana suomenkielisen Tom's Hardwaren artikkelivalikoima on kasvanut jälleen viidellä uudella artikkelilla. Viimeisimmissä artikkeleissa käsitellään muun muassa AMD Phenom II X6- sekä Pentium 4 ja Atom-suorittimia, Nvidia GeForce GTX 465 -näytönohjainta, SLI-skaalausta ja tietokoneen kasausta.
AMD Phenom II X6 1090T ja 890FX: Terve vaan Leo

Nimensä mukaan artikkeli käsittelee AMD Phenom II X6 1090T -suoritinta ja 890FX-piirisarjaa. Kuusiytiminen suoritin pistetään testiin niin samanhintaisia suorittimia kuin yli tuhannen dollarin huippumallia vastaan. Tuttuun tapaan artikkeli antaa paljon taustatietoa teknologioista, kertoo testitulokset useilla ohjelmilla ja peleillä ja mahtuupa mukaan tehonkulutuksen mittaustakin.,

Nvidia GeForce GTX 465 1 GB arvostelu: Zotac laittoi Fermin dieetille

Tom's Hardware arvostelee tässä artikkelissa Nvidian GeForce GTX 465 -näytönohjaimen, joka perustuu huippumalleista tuttuun GF100-grafiikkaprosessoriin. Tuoko GF100 vajaan 300 dollarin näytönohjaimeen potkua, joka siivittää sen luokkavoittoon vai jättääkö rajoitettu grafiikkaprosessori näytönohjaimen kilpailijoiden varjoon?

Intel Pentium 4 Vs. Atom: Sukupolvien taistelu

Artikkelissa katsastetaan millainen kuilu (jos minkäänlaista) on vielä useista kotikoneista löytyvän Pentium 4 -suorittimen ja uusien yhden ja kahden ytimen Atom-suorittimien välillä sijaitsee. Testejä tehtiin Tom's Hardwaren tapaan useilla eri sovelluksilla unohtamatta virrankulutusta ja energiatehokkuutta.

Parasta Tom’s Hardwaressa: Kuinka PC rakennetaan?

Kuten artikkelin nimessä kerrotaan, kyse on tietokoneen rakentamisesta. Erittäin kattava opas helpottaa erityisesti uusia koneenkasaajia, mutta tarpeellista tietoa löytyy myös kokeneemmille kasaajille. Artikkelissa käsitellään komponenttejen valintaa useista eri näkökulmista ja luonnollisesti mukana ovat myös tarkat ohjeet komponenttien asennukseen ja kytkemiseen.

PCI Express- ja SLI-skaalaus: montako kaistaa on tarpeeksi?

Tässä artikkelissa syyniin laitetaan PCIe- ja SLI-skaalaukset. Testeissä käydään läpi eri kaistakonfiguraatioita käyttäen useita sovelluksia ja pelejä, useilla eri asetuksilla. Mukana on sekä tarkkoja testituloksia että huomioita tekniikoiden hyvistä ja huonoista puolista.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

124.9.2010 14:55

Kiitos.

Sana tarkasti tuli luettua tuo skaalaus artikkeli.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa Nokia 8:sta tulee uusi versio – Tuplasti enemmän tallennustilaa (26.9.2017 18:07)
Elokuussa tuotemallistoaan lippulaivapuhelimella täydentänyt HMD Global on esitellyt uuden version Nokia 8:sta. Uutukaisesta löytyy kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia. ....
Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
1 kommentti

Uutisarkisto