*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusimmat PC-artikkelit: suorittimia, näytönohjaimia ja PC-kasausta

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 24.9.2010 14:48 Kommentteja (1)

Uusimmat PC-artikkelit: suorittimia, näytönohjaimia ja PC-kasausta Viimeisen reilun viikon aikana suomenkielisen Tom's Hardwaren artikkelivalikoima on kasvanut jälleen viidellä uudella artikkelilla. Viimeisimmissä artikkeleissa käsitellään muun muassa AMD Phenom II X6- sekä Pentium 4 ja Atom-suorittimia, Nvidia GeForce GTX 465 -näytönohjainta, SLI-skaalausta ja tietokoneen kasausta.
AMD Phenom II X6 1090T ja 890FX: Terve vaan Leo

Nimensä mukaan artikkeli käsittelee AMD Phenom II X6 1090T -suoritinta ja 890FX-piirisarjaa. Kuusiytiminen suoritin pistetään testiin niin samanhintaisia suorittimia kuin yli tuhannen dollarin huippumallia vastaan. Tuttuun tapaan artikkeli antaa paljon taustatietoa teknologioista, kertoo testitulokset useilla ohjelmilla ja peleillä ja mahtuupa mukaan tehonkulutuksen mittaustakin.,

Nvidia GeForce GTX 465 1 GB arvostelu: Zotac laittoi Fermin dieetille

Tom's Hardware arvostelee tässä artikkelissa Nvidian GeForce GTX 465 -näytönohjaimen, joka perustuu huippumalleista tuttuun GF100-grafiikkaprosessoriin. Tuoko GF100 vajaan 300 dollarin näytönohjaimeen potkua, joka siivittää sen luokkavoittoon vai jättääkö rajoitettu grafiikkaprosessori näytönohjaimen kilpailijoiden varjoon?

Intel Pentium 4 Vs. Atom: Sukupolvien taistelu

Artikkelissa katsastetaan millainen kuilu (jos minkäänlaista) on vielä useista kotikoneista löytyvän Pentium 4 -suorittimen ja uusien yhden ja kahden ytimen Atom-suorittimien välillä sijaitsee. Testejä tehtiin Tom's Hardwaren tapaan useilla eri sovelluksilla unohtamatta virrankulutusta ja energiatehokkuutta.

Parasta Tom’s Hardwaressa: Kuinka PC rakennetaan?

Kuten artikkelin nimessä kerrotaan, kyse on tietokoneen rakentamisesta. Erittäin kattava opas helpottaa erityisesti uusia koneenkasaajia, mutta tarpeellista tietoa löytyy myös kokeneemmille kasaajille. Artikkelissa käsitellään komponenttejen valintaa useista eri näkökulmista ja luonnollisesti mukana ovat myös tarkat ohjeet komponenttien asennukseen ja kytkemiseen.

PCI Express- ja SLI-skaalaus: montako kaistaa on tarpeeksi?

Tässä artikkelissa syyniin laitetaan PCIe- ja SLI-skaalaukset. Testeissä käydään läpi eri kaistakonfiguraatioita käyttäen useita sovelluksia ja pelejä, useilla eri asetuksilla. Mukana on sekä tarkkoja testituloksia että huomioita tekniikoiden hyvistä ja huonoista puolista.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

124.9.2010 14:55

Kiitos.

Sana tarkasti tuli luettua tuo skaalaus artikkeli.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

PlayStation 4:n voittokulku jatkuu – Jo yli 50 miljoonaa myytyä konsolia PlayStation 4:n voittokulku jatkuu – Jo yli 50 miljoonaa myytyä konsolia (7.12.2016 18:31)
Sony on onnistunut myymään jo yli 50 miljoonaa PlayStation 4 -pelikonsolia. Lukemaan sisältyy niin vuonna 2013 lanseeratun PlayStation 4:n myynti kuin tänä syksynä esitellyn PlayStation 4 Pron myyntikin. ....
Chrome päivittyy Androidilla – Sisältää uuden lataushallinnan Chrome päivittyy Androidilla – Sisältää uuden lataushallinnan (7.12.2016 18:13)
Tietokoneille vähän aika sitten julkaistussa Chrome 55:ssä huomattavin muutos aiempaan oli flash-selainlaajennoksen kytkeminen pois päältä oletuksena. Androidilla moiselle ei ole tarvetta, sillä ....
iPhonen muisti täynnä? Näillä ohjeilla saat lisää tallennustilaa iPhonen muisti täynnä? Näillä ohjeilla saat lisää tallennustilaa (6.12.2016 13:53)
Jos omistat 16 gigatavun tallennusmuistilla varustetun iPhonen tai iPadin, on laitteesi näytöllä melko varmasti vilahtanut silloin tällöin Tallennustila melkein täynnä -varoitus, joka ilmoittaa ....
Kauppa ilman kassalla jonottamista – Amazon aikoo tehdä siitä totta Kauppa ilman kassalla jonottamista – Amazon aikoo tehdä siitä totta (6.12.2016 12:26)
Amazon on jo neljän vuoden ajan kehittänyt ruokakauppaa, josta voisi yksinkertaisesti lähteä pois kun ostokset on kerätty hyllyiltä kauppakassiin. Kassalla jonottaminen jäisi historiaan kokonaan. ....
5 kommenttia
Netflix lupaa tuplasti enemmän sisältöä – Panostaa tosi-TV:hen Netflix lupaa tuplasti enemmän sisältöä – Panostaa tosi-TV:hen (6.12.2016 11:17)
Netflix aikoo kaksinkertaistaa alkuperäistuotantojen ensi vuonna, kertoo yhtiön sisältöjohtaja Ted Sarandos. Tämän vuoden aikana Netflix saanut valmiiksi omia tuotantoja noin 500 tunnin verran ....
2 kommenttia

Uutisarkisto