*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox LIVE Gold -jäsenyys on jatkossa hintavampi

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.8.2010 01:15 Kommentteja (7)

Xbox LIVE Gold -jäsenyys on jatkossa hintavampi Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin kanssa Xbox LIVE -verkkopalvelussa pelaamista harrastavat kuluttajat saivat eilen kuulla epämiellyttäviä uutisia, kun palvelun Gold-jäsenyyden kerrottiin kallistuvan tietyillä alueille.
Eniten muutoksia on luvassa Yhdysvalloissa, jossa kuukauden jäsenyyden hinta pompsahti 7,99 dollarista 9,99 dollariin, kolmen kuukauden jäsenyys 19,99 dollarista 24,99 dollariin ja vuoden jäsenyys 49,99 dollarista 59,99 dollariin.

Muissa maissa korotukset eivät olleet yhtä kovia, vaan Britanniassa kuukauden jäsenyys kallistui punnan verran (uusi hinta 5,99 puntaa), Kanadassa hinta kohosi yhden paikallisen dollarin verran (uusi hinta 9,99 Kanadan dollaria) ja Meksikossa vuoden tilaus maksaa muutoksen jälkeen 599 pesoa, kun aiemmin samasta huvista veloitettiin 499 pesoa.

Microsoft tarjoaa hintamuutoksen kokevissa maissa kuitenkin vielä lokakuun loppuun asti edullisempaa Gold-jäsenyyttä, joten rahoistaan tarkat kuluttajat voivat säästää jopa 20 dollaria jatkamalla tilaustaan ennen marraskuun alkua.

Vaikka tilauksien hintaa ei nostettu euromaissa, saattavat hinnat pompsahtaa myös näissä maissa, sillä Britannian korotus nostaa kuukauden Gold-jäsenyyden hintoja monissa verkon huutokauppapalveluissa, joista monet pelaajat ostavat edullisempia jäsenyyskortteja.

Microsoft on pitänyt Yhdysvalloissa Gold-jäsenyyden hinnat samoina vuodesta 2002 asti. Microsoftin mukaan hintoja voidaan korottaa nyt, koska Xbox LIVE tarjoaa aiempaa enemmän sisältöä ja viihdettä.

Edellinen Seuraava  

7 kommenttia

131.8.2010 8:10

Tarkoittavat kai "enemmän maksullista sisältöä". Siellä tunnu mikään olevan ilmaista, kuin trailerit ja demot. Saa nähdä alkavatko kuluttajat äänestämään lompakoillaan vai eivät.

231.8.2010 8:35

Huuto.net:istä saa vuoden liveä edelleen 33 eurolla.

331.8.2010 14:51

PS3:lla saa onneksi ilman lismaksuja pelailla iha rauhassa... maksullinen sisältö on tietenkin aina oma lukunsa...

431.8.2010 20:32

Ja Suomen tilanteesta ei mitään mainintaa. Kirjoittaja ei ilmeisesti ole ymmärtänyt myöskään valuuttojen keskinäisten arvojen eroja, jos Englannissa hinta nousi punnalla, niin Yhdysvaltain dollareissa se on lähes 2 dollaria, eli korotettu hinta. Ainoastaan siinä tulee ero että on pitänyt laittaa ns. "tasaluku" noihin hintoihin (nyt vaan ysiysi -tyyliin)... Eli prosentuaalisesti suunnilleen samaa luokkaa.

531.8.2010 21:30

Itse ostin just tänään liven 35€.

62.9.2010 15:12

Ei vaikuta muissa maissa kuin USA, Kanada ja Iso-Britannia. Me suomalaiset voidaan siis ihan samalla hinnalla ku ennenki ostaa kulta-aikamme.

72.9.2010 16:22

http://www.xboxlivesource.com/xbox

Parhaat hinnat, nopea toimitus sähköpostilla! Tämän hetkisellä dollarin kurssilla (Googlen mukaan 1 US$ = 0.780213779 €) 12 kk hintaan 31,17€.

En maksais kyllä 67 euroa prismassa...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
6 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto