*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Global Gaming Factory haluaisi ostaa Demonoidin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 21.8.2010 11:54 Kommentteja (3)

Global Gaming Factory haluaisi ostaa Demonoidin Pieleen menneillä kaupoillaan julkisuuteen nousseet Global Gaming Factory -yritys ja sitä johtava Hans Pandeya eivät ole hävinneet maan syövereihin epäonnestaan huolimatta, ja nyt Pandeya onkin jälleen kertonut suunnitelmiaan, joiden tarkoitus on ostaa torrent-sivustoja yrityksen haltuun.
Tällä kertaa ostoskoriin haluttaisiin epävarmasta toiminnastaan tuttu Demonoid, mutta TorrentFreak-sivuston saaman sähköpostiviestin mukaan Demonoidin ylläpito ei halua myydä sivustoa Pandeyalle. Pandeyan mukaan hän on katsellut muitakin sivustoja, joiden ostoon hän on kuulemma lopultakin saanut kerättyä rahaa.

Nimekkäiden torrent-sivustojen osalta Pandeya haluaisi lisäksi ostaa ainakin sekä The Pirate Bayn että isoHuntin. Kummatkaan sivustot eivät TorrentFreakin mukaan kuitenkaan ole kiinnostuneet Pandeyan kaupoista, joten Pandeyan aiemmista epäonnistumista on tullut hänelle todellinen ongelma liiketoimien osalta.

Pandeya ei aio kuitenkaan luovuttaa, vaan hänen suunnitelmiinsa kuuluu edelleen laillinen elokuvien ja musiikin verkkolataamo, jonka hän haluaa rakentaa olemassa olevien torrent-sivustojen päälle. Pandeyan mukaan hänellä on tukijoita Yhdysvalloissa ja hän uskoo suunnitelmien olevan toteutettavissa.

Edellä mainittujen torrent-sivustojen lisäksi Pandeya on haaveillut mm. Mininovan ostamista.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

121.8.2010 14:49

Kyllä pitäis tuonkin hepun lääkitys tarkastaa jossakin vaiheessa.

221.8.2010 15:17

Luuleeko kaveri edelleen että, ihmiset jotka käyttävät esim demonoidia laittomiin latauksiin, siirtyisivät käyttämään hänen tarjoamaa laillista verkkolataamoa, vain koska nimenä on demonoid. Yhdynpä siis ylempään kommenttiin ja suosittelen lääkityksen tarkastamista. Huoh...

323.8.2010 10:38
Asentaja123
Vahvistamaton

Suuret on suunnitelmat, jos meinasi TPB:n ja Isohuntin ostaa ja muuttaa lailliseksi palveluksi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Arvostelussa yllätys Creativelta: mekaaninen Vanguard K08 -pelinäppäimistö Arvostelussa yllätys Creativelta: mekaaninen Vanguard K08 -pelinäppäimistö (21.10.2017 12:00)
Creative tunnetaan parhaiten muun muassa äänikorteistaan, kuulokkeistaan, kaiuttimistaan ja kannettavista soittimistaan. Nyt yhtiö on päättänyt lähteä kokeilemaan siipiään myös pelinäppäimistöjen parissa. ....
Verkkokauppa.com avaa jättimyymälän Turun lähelle Verkkokauppa.com avaa jättimyymälän Turun lähelle (20.10.2017 17:28)
Heinä-syyskuun tuloksen julkistanut Verkkokauppa.com kertoo avaavansa Turun lähistöllä sijaitsevaan Raisioon uuden jättimyymälän, jonka tarkoituksena on palvella Varsinais-Suomen alueella asuvia. ....
1 kommentti
Näin Netflixin kallistuminen vaikuttaa sinuun Näin Netflixin kallistuminen vaikuttaa sinuun (20.10.2017 14:48)
Netflix on lähettänyt suomalaisille asiakkaille sähköpostia, jossa tiedotetaan suoratoistopalvelun tulevasta hintakorotuksesta. AfterDawn uutisoi Netflixin kuukausimaksun nousemisesta kaksi viikkoa sitten. ....
4 kommenttia
Applen toimitusjohtaja ampuu huhut alas – Mac minillä on vielä tulevaisuutta Applen toimitusjohtaja ampuu huhut alas – Mac minillä on vielä tulevaisuutta (20.10.2017 13:10)
Kuluvalla viikolla tuli kuluneeksi kolme vuotta siitä kun Apple on viimeksi päivittänyt pienikokoisen Mac mini -tietokoneen. Päivitysten puuttumisen takia Applen on kuviteltu jo lopettaneen ....
Lukkomarkkinat murroksessa – Maineikas Assa Abloy osti älykotiosaamista Lukkomarkkinat murroksessa – Maineikas Assa Abloy osti älykotiosaamista (20.10.2017 11:24)
IoT ei ole selvästikään jäämässä pelkäksi markkinatrendiksi, vaan se näyttäisi ainakin joillakin aloilla olevan kasvua kiihdyttävä voima. Näin näyttäisi käyvän ainakin lukkomarkkinoilla, sillä ....

Uutisarkisto