*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

MUBI:n PS3-hinnoittelu julkistettiin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 20.8.2010 14:24 Kommentteja (2)

MUBI:n PS3-hinnoittelu julkistettiin Toukokuussa Sony kertoi PlayStation 3 -pelikonsolin uudesta MUBI-nimisestä videopalvelusta, joka mahdollistaa taide-elokuvien ja elokuvafestivaaleilla menestyneiden tuotoksien vuokraamisen ja katselun. Nyt Sony on paljastanut palvelun hintatason ja tarkentanut kaikille avoimen palvelun käynnistymisajankohtaa.
MUBI:ssa yksittäisen elokuvan vuokraaminen maksaa 3,59 euroa ja kuukauden kestävästä katselukortista veloitetaan puolestaan 12,99 euroa, ja tällä summalla saa katsoa kuukaudessa niin monta elokuvaa kuin haluaa. Palvelun elokuvatarjonta vaihtelee valitettavasti maakohtaisesti, joten Suomessa oleilevat kuluttajat eivät pääse käsiksi kaikkiin elokuviin, mutta ainakin tällä hetkellä valikoima sisältää yli 400 elokuvaa.

Mahdollisesta teräväpiirtotarjonnasta ei ole toistaiseksi kerrottu mitään.

Elokuvien katselemisen ohella MUBI mahdollistaa elokuvista keskustelemisen ja suositusten tekemisen esim. Facebook-tutuille.

PS3:n MUBI-sovellus tulee ladattavaksi lokakuussa.

Alla esittelyvideo

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

120.8.2010 20:22

Koskahan noista typeristä maakohtaisista rajoituksista päästäisiin eroon? Ne eivät palvele ketään.

Ei kyllä vaikuta hyvältä tämäkään palvelu, jos teräväpiirtosisältöä ei löydy ja yksittäisen leffan vuokraaminen on tuon hintaista.

222.8.2010 15:16

No Elisa viihde videovuokraamossa elokuvat ovat vielä kalliimpia ja tarjonta on todella köyhää, joten kyllä minä voin maksaa tuon 3,6€ tulee se silti halvemmaksi kun ajaa videovuokraamoon ja maksaa siellä vielä elokuvasta 5-6€.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita Itsestään ajavista autoista älykaupunkiin – Nvidian uusi Metropolis-alusta kerää uusia asiakkaita (26.9.2017 11:57)
Nvidia on ratsastanut tekoälyteknologioiden kehityksen kärjessä jo useamman vuoden ajan. Näkyvin esimerkki tekoälyn ja koneoppimisen saavutuksista on autojen itsenäinen ajaminen, mutta liikenteestä ....
Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä Snapchatiin taas uusia kikkoja – Tällaisia kuvia saat uusilla taivasfilttereillä (26.9.2017 10:45)
Laajennetun todellisuuden mahdollisuuksia ehkä kaikkein rohkeimmin ja kattavimmin on lähtenyt kokeilemaan Snap, jonka Snapchat-sovelluksella otettuja kuvia on voinut ehostaa erilaisilla kasvofilttereille ....
Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä Apple aloitti seurannan – Kerää selaustietoja Safarin käyttäjistä (26.9.2017 10:14)
Apple on lisännyt Safari-selaimeensa uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä mainostajien tiedonkeruulta. Samaan aikaan Apple on itse alkanut kerätä tietoa käyttäjien selaamisesta. ....
WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan WhatsAppin toiminta estettiin – Kiina hyökkäsi pikaviestipalvelua vastaan (26.9.2017 09:56)
Kiina on estänyt WhatsApp-pikaviestimen toiminnan maassa, kertoo The New York Times. Estotoimenpiteiden arvellaan liittyvän tavalla tai toisella kuukauden päästä järjestettäviin Kiinan kommunistisen ....
Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville Nyt ne on julkaistu – Intelin 8. sukupolven Core-työpöytäsuorittimet tulevat saataville (25.9.2017 15:02)
Intel on vihdoin esitellyt työpöytäkäyttöön tarkoitetut kahdeksannen sukupolven Core-suorittimet. Piirijätti esitteli ensimmäiset 8. sukupolven piirit jo elokuun lopulla, mutta tuolloin oli ....

Uutisarkisto