*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

PS3 sai korjauksen kiintolevyongelmaan

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 3.8.2010 12:13

PS3 sai korjauksen kiintolevyongelmaan Viime viikolla Sony julkaisi PlayStation 3 -pelikonsoleille uuden 3.41-versionumerolla varustetun firmware-päivityksen, joka aiheutti ongelmia pelikonsolin uudemmille versioille, jos niihin yritti vaihtaa toisen kiintolevyn. Sony sanoi viime viikolla, ettei ongelma johdu 3.41-firmwaresta, mutta mystisesti Sonyn nyt julkaisema uusi firmware-päivitys korjaa esiintyneet ongelmat.
Sony ei kuitenkaan vaivautunut vaihtamaan firmwaren versionumeroa muutoksista huolimatta, joten internetissä liikkuu tämän takia kahta eri 3.41-versionumerolla varustettua päivitystä, joista toinen kärsii ongelmista ja toinen ei. Uuden päivityksen ilmaantumisen huomasivat ensin asiaa seuranneet tahot, jotka vertailivat jaettujen tiedostojen tarkistussummia. Sony tiedotti muutoksesta lopulta myös virallisen Twitter-tilinsä kautta.

Vaikka Sony kiisti vielä viime viikolla firmwaren aiheuttamat ongelmat, pyydetään PS3:n virallisessa blogissa anteeksi niiltä kuluttajilta, joille 3.41-päivitys on tuonut kiintolevyn vaihtoon liittyneitä ongelmia.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto