*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Creative esitteli uudet ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -soittimet

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 9.4.2010 14:35 Kommentteja (2)

Creative esitteli uudet ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -soittimet Kannettavien mediasoittimien markkinoilla on viime aikoina ollut hieman hiljaisempaa, mutta nyt Creative on jälleen potkimassa eloa markkinoille uusilla ZEN X-Fi Style- ja ZEN Style -mediasoittimilla.
ZEN X-Fi Stylet pitävät sisällään joko 8, 16 tai 32 gigatavua flash-muistia, 2,4-tuumaisen LCD-näytön (320x240), videoulostulon, litium-ioni-akun, FM-radion, sisäänrakennetun kaiuttimien ja mikrofonin.

Mediaformaattien osalta tuettuina ovat mm. MP3, WMA, WAV, Audible, AAC, FLAC, JPEG, BMP, WMV9, MPEG4-SP ja Xvid. Videotiedostojen osalta suurin tuettu resoluutio on 640x480. Soittimen nimen mukaisesti äänenlaatua voi yrittää parantaa X-Fi-tekniikana avulla.

Kokoa soittimella on 83,6x48,7x11,7mm ja painoa 56 grammaa. Akun luvataan jaksavan yhdellä latauksella musiikin kuuntelua 25 tuntia ja videoiden katselua 5 tuntia.

8 gigatavun mallin suositushinta on Creativen omassa verkkokaupassa on 79,99 euroa, 16 gigatavun mallin 119,99 euroa ja 32 gigatavun mallin 179,99 euroa.ZEN Stylet ovat puolestaan halvempaan hintaluokkaan asettuvia soittimia, ja markkinoille tulee sekä ZEN Style 100- että ZEN Style 300 -soittimia.

Molemmat mallit pitävät sisällään joko 4, 8 tai 16 gigatavua flash-muistia, 1,8-tuumaisen LCD-näytön (128x160), litium-ioni-akun ja mikrofonin. ZEN Style 300 -soittimista löytyy lisäksi FM-radio ja sisäänrakennettu kaiutin.

Mediaformaattien osalta tuettuina ovat MP3, WMA, WAV, Audible ja JPEG. Laite toistaa myös videoita, mutta kaikki videot pitää muuttaa yhteensopivaan formaattiin erillisen ohjelman avulla.

Kokoa soittimella on 79,5x40x13,6mm ja painoa 44 grammaa. Akun luvataan jaksavan yhdellä latauksella musiikin kuuntelua 32 tuntia ja videoiden katselua 4 tuntia.

ZEN Style 100 -mallien hinnat ovat 39,99 euroa (4GB), 59,99 euroa (8GB) ja 79,99 euroa (16GB). ZEN Style 300 -mallien hinnat ovat puolestaan 49,99 euroa (4GB), 69,99 euroa (8GB) ja 89,99 euroa (16GB).

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

110.4.2010 7:47

ZEN X-Fi Stylevaikuttaa ihan hyvältä, tosin ainoa asia mikä häirittee, on se, että laitteela ei voi(ainakaan minun tietääkseni) lukea .txt tiedostoja

Noh vastaavia saa e-villestä 45€ ellei halvemmallakin, mutta itellä on ollut kasa e-villen soittimia, ja kaikki on mennyt rikki, eikä niiden "takuukaan" korjaa/vaihda uuteen soittimeen jos soitin menee itsestään rikki, sillä pitäisi laittaa niiden tilille 15€ ettei tarvi soitinta lähettää ja ne sitten laittaa uuden soittimen tulemaan, mutta wanhan soittimen lähettäminen tulee halvemmaksi -_-

211.4.2010 13:25

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti D00mer:
...vastaavia saa e-villestä 45€ ellei halvemmallakin, mutta itellä on ollut kasa e-villen soittimia, ja kaikki on mennyt rikki, eikä niiden "takuukaan" korjaa/vaihda uuteen soittimeen jos soitin menee itsestään rikki, sillä pitäisi laittaa niiden tilille 15€ ettei tarvi soitinta lähettää ja ne sitten laittaa uuden soittimen tulemaan, mutta wanhan soittimen lähettäminen tulee halvemmaksi -_-
Huomaatko että kun sinulla on ollut kasapäin e-villen tuotteita, niin ehkä olisit jo sillä rahamäärällä löytänyt itsellesi sellaisen merkkisoittimen joka lukisi .txt tiedostoja ja ei menisi heti rikki.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti Tässäkö Rovion seuraava hittipeli? Battle Bay tulossa saataville maailmanlaajuisesti (29.4.2017 21:42)
Rovion uusi Battle Bay -mobiilipeli tulee saataville maailmanlaajuisesti 5. toukokuuta. Battle Bay on reaaliaikainen moninpeli, jossa pelaajat kiitävät merellä viidestä pelaajasta koostuvassa ....
Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta Hakkerit vuotivat jaksoja Netflixin kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Orange is the New Black -tuotantokaudesta (29.4.2017 21:25)
TheDarkOverlord-hakkeriryhmä aikoo jatkaa vuotoja myös Orange is the New Black -sarjan jälkeen. Asiasta uutisoi TorrentFreak. TheDarkOverlord kertoo saaneensa Orange is the New Black -sarjan ....
Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa Samsung Galaxy S8 ja LG G6 tulivat myyntiin Suomessa (28.4.2017 17:42)
Odotetut Android-älypuhelimet saapuivat tänään myymälöihin. Helmikuussa MWC-messuilla esitelty LG G6 tuodaan myyntiin yhteistyössä Gigantin kanssa, minkä lisäksi puhelimen voi löytää operaattorien ....
Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin Bitcoinin arvo nousi kaikkien aikojen ennätyslukemiin (28.4.2017 17:11)
Bitcoinin arvo kävi eilen uusissa ennätyslukemissa. Kirjoitushetkellä Bitcoinin arvo on noin 1300 dollaria eli noin 1200 euroa. Eilen yhden Bitcoinin arvo oli korkeimmillaan noin 1340 dollaria. ....
iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan iPhone-sovellusten hinnat nousevat – 0,99 euron sovellukset jäävät historiaan (28.4.2017 14:04)
Apple on päättänyt korottaa App Storessa myytävien mobiilisovellusten hintaa. Alhaisin hintaluokka nousee 0,99 eurosta 1,09 euroon. Vastaava hintakorotus tehdään myös Meksikossa ja Tanskassa. ....
2 kommenttia

Uutisarkisto