*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

CeBIT: Archos esitteli uudet Android-kotitabletit

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 1.3.2010 16:32

CeBIT: Archos esitteli uudet Android-kotitabletit Huomenna käynnistyvien CeBIT-messujen varaslähtö alkoi tänään, kun muutamat valmistajat kertoivat tietoja tulevista tuotejulkaisuistaan. Ensimmäisten joukkoon ehti Archos, joka käytti tilaisuutensa hyväksi esittelemällä uusia Android-ohjelmistoalustaa hyödyntäviä tablet-laitteita.
Home Tablet Archos 7- ja Home Tablet Archos 8 -laitteiden suurin myyntivaltti on niiden edullinen hinnoittelu, joka alkaa 149 eurosta.

Laitteiden suurimmat erot liittyvät ulkomuotoon ja kosketusnäytön kokoon (7 ja 8 tuumaa). Molempien laitteiden suorittimena hyrrää 600 megahertsin kellotaajuudella toimiva ARM9 ja sisäänrakennettu Flash-muistia on 7:ssa 2 tai 8 gigatavua ja 8:ssa 4 gigatavua.

7:lla on painoa 350 grammaa ja paksuutta 12 millimetriä. Vakiona laitteessa on WLAN-tuki ja akun luvataan kestävän videoiden katselua 7 tuntia ja musiikin kuuntelua 44 tuntia.

8:lla painoa on hieman alle 400 grammaa ja paksuutta sama 12 millimetriä. Laite muistuttaa ulkonäöltään kuvakehystä, ja sopivan ohjelman avulla laite muuttuu digitaaliseksi kuvakehykseksi tai kuten esimerkkikuvassa näytetään, voi laitetta käyttää myös keittiön reseptikirjana.

7-laitteita on luvassa myyntiin huhtikuussa ja 8-laitteita toukokuussa. Lisäksi kesällä on luvassa uusia malleja, joista löytyy tehokkaampi ARM Cortex -suoritin ja kosketusnäyttöjen koot vaihtelevat 3-10 tuuman välillä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
6 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....
Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva (17.11.2017 19:20)
Kuten monet varmasti ovat huomanneet, niin Netflix pitää kovasti supersankareista. Yhtiöllä on varsin lämmin suhde Marvelin sankareihin, ja Netflixissä onkin tänään julkaistun uuden The Punisher ....

Uutisarkisto