*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox 360 saa Euroopassa kaksi Final Fantasy XIII -bundlea

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 15.2.2010 14:41 Kommentteja (3)

Xbox 360 saa Euroopassa kaksi Final Fantasy XIII -bundlea Japanissa hyvin myynyttä Final Fantasy XIII -peliä ei julkaistu siellä laisinkaan Xbox 360 -pelikonsolille, mutta Euroopassa ja Yhdysvalloissa tilanne on toinen, ja näillä markkina-alueilla myyntiin tulee myös bundle-paketteja, joita ei näillä markkina-alueilla tarjota PlayStation 3 -muodossa.
Eurooppaan bundleja tulee kaksi kappaletta. Ensimmäinen (eli Special Edition) pitää sisällään Xbox 360 -konsolin 250 gigatavun kiintolevyllä (ja koristeluilla), kaksi langatonta peliohjainta, latausoikeudet Avatar-vaatteisiin (Rosch- ja Nabaat-asut) ja -lemmikkiin (Chocobo) ja Final Fantasy XIII -pelin. Ennakkotilaajille luvataan lisäksi koristeltu etulevy konsoliin. Yhdysvalloissa paketti maksaa 399 dollaria (noin 290 euroa), mutta Euroopassa suositushintaa ei ole vielä kerrottu.

Toinen (eli Elite Bundle) sisältää Xbox 360 -konsolin 120 gigatavun kiintolevyllä, yhden langattoman peliohjaimen ja Final Fantasy XIII -pelin. Tämän paketin suositushintaa ei ole kerrottu julki, mutta se on todennäköisesti alle 250 euroa.

Molemmat paketit tulevat myytiin maaliskuun 9. päivä.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

115.2.2010 14:43

myös FFXIV MMORGP tulossa ilmeisesti xboxille http://www.ffxivblog.com/ffxiv-confirmed-for-xbox360/

215.2.2010 16:45

Toivotaan että on hyvä peli, vaikka vähän tuo lineaarisuus epäilyttääkin. Mutta ainakan famitsu oli antanut hyvät pisteet 39/40. Sais tuosta sitten vaikka itselle uuden boxin, kun vanha on rikki ja takuu loppu >_<.

316.2.2010 6:28

syytä onkin iskeä bundleja keihiin kun kerran sai pelin myös boxille.
Itse peli minua epäilyttää, en pitänyt ff10 ollenkaan sen putkimaisuuden takia ja jos tämä on samaa puuroa niin jää minulta ostamatta.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Arvostelussa yllätys Creativelta: mekaaninen Vanguard K08 -pelinäppäimistö Arvostelussa yllätys Creativelta: mekaaninen Vanguard K08 -pelinäppäimistö (21.10.2017 12:00)
Creative tunnetaan parhaiten muun muassa äänikorteistaan, kuulokkeistaan, kaiuttimistaan ja kannettavista soittimistaan. Nyt yhtiö on päättänyt lähteä kokeilemaan siipiään myös pelinäppäimistöjen parissa. ....
Verkkokauppa.com avaa jättimyymälän Turun lähelle Verkkokauppa.com avaa jättimyymälän Turun lähelle (20.10.2017 17:28)
Heinä-syyskuun tuloksen julkistanut Verkkokauppa.com kertoo avaavansa Turun lähistöllä sijaitsevaan Raisioon uuden jättimyymälän, jonka tarkoituksena on palvella Varsinais-Suomen alueella asuvia. ....
1 kommentti
Näin Netflixin kallistuminen vaikuttaa sinuun Näin Netflixin kallistuminen vaikuttaa sinuun (20.10.2017 14:48)
Netflix on lähettänyt suomalaisille asiakkaille sähköpostia, jossa tiedotetaan suoratoistopalvelun tulevasta hintakorotuksesta. AfterDawn uutisoi Netflixin kuukausimaksun nousemisesta kaksi viikkoa sitten. ....
4 kommenttia
Applen toimitusjohtaja ampuu huhut alas – Mac minillä on vielä tulevaisuutta Applen toimitusjohtaja ampuu huhut alas – Mac minillä on vielä tulevaisuutta (20.10.2017 13:10)
Kuluvalla viikolla tuli kuluneeksi kolme vuotta siitä kun Apple on viimeksi päivittänyt pienikokoisen Mac mini -tietokoneen. Päivitysten puuttumisen takia Applen on kuviteltu jo lopettaneen ....
Lukkomarkkinat murroksessa – Maineikas Assa Abloy osti älykotiosaamista Lukkomarkkinat murroksessa – Maineikas Assa Abloy osti älykotiosaamista (20.10.2017 11:24)
IoT ei ole selvästikään jäämässä pelkäksi markkinatrendiksi, vaan se näyttäisi ainakin joillakin aloilla olevan kasvua kiihdyttävä voima. Näin näyttäisi käyvän ainakin lukkomarkkinoilla, sillä ....

Uutisarkisto