*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony hakee pelitestaajaa tosi-TV:n avulla

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 2.2.2010 11:27 Kommentteja (4)

Sony hakee pelitestaajaa tosi-TV:n avulla Tosi-TV-sarjojen värikäs lista saa pian lisää pelipainotteista sisältöä, sillä Sony Computer Entertainment America (SCEA) kertoi eilen uudesta The Tester -sarjasta, jossa etsitään yritykselle uutta pelitestaajaa.
Ohjelmassa kilpailee 11 pelaajaa, jotka kamppailevat toisiaan vastaan fyysisiä ja henkisiä taitoja mittaavissa kilpailuissa. Mukana on mm. PaintBall-sotaa, jättimäisiä ritsoja ja hamsteripalloja. Ohjelmassa olevien kilpailijoiden ikä vaihtelee 22-36 vuoden välillä ja mukana on ihmisiä eri aloilta, kuten opiskelija ja autokauppias. Voittajalle on luvassa 5 000 dollarin bonus ja työpaikka alalla, joka kuulostaa helvetiltä.

Kilpailijoiden toimia arvioivat lisäksi tuomarit, joiden joukkoon kuuluvat mm. näyttelijä/koomikko Hal Sparks sekä God of Warin parissa työskennelleet David Jaffe ja John Hight. Ohjelman juontaa Meredith Molinari.

Sarjaa voi katsella ilmaiseksi PlayStation Networkin kautta ja ensimmäinen jakso ilmaantuu ladattavaksi tämän kuun 18. päivä. Ohjelman traileriin ja kilpailijoihin voi tutustua TheTester.com-sivuton kautta.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

12.2.2010 11:31

oon aina halunnu kattoo telkkarista kun 11 nörttiä pelaa keskenään

22.2.2010 14:35

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BaldAngel:
oon aina halunnu kattoo telkkarista kun 11 nörttiä pelaa keskenään
Jos haluan katsoa finninaamaisia ja hikisiä nörttejä pelien ääressä, menen Assembly:n. Vertailussa jopa BB:n kaltainen kura alkaa vaikuttamaan kelvolliselta. Oikeasti nyt, ketä tämä ohjelma voisi kiinnostaa?

PS: Tiedän, ei ole pakko katsoa lässyn lässyn lää, ei tarvitse kertoa sitä.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2.2.2010 @ 14:36

33.2.2010 8:38

Siis ei jumalauta mihin tv ohjelmat on menossa...

43.2.2010 15:15

Tuokin tulisi helpommaksi ja halvemmaksi, jos vain pistäisivät omien tuotteidensa mukaan mainoslaput. Säästyisi rahaa, eikä tarvisi tehdä uutta ohjelmaa, jonka katsoja luvut tippuvat ekan jakson jälkeen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion OnePlus 5 sai uuden Android Oreo -esiversion (15.12.2017 22:50)
Uskaliaimmat OnePlus 5 -käyttäjät pääsevät nyt kokeilemaan uutta esiversiota, joka tuo Androidin uuden Oreo-version ominaisuuksia. OnePlus on aloittanut tänään Oreo-beetaohjelmassaan uuden version jakelun. ....
1 kommentti
Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta? (15.12.2017 22:08)
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, ....
Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? Samsungin uusi huippumalli, Galaxy S9, esitellään jo MWC-messuillla? (15.12.2017 21:15)
Huippupuhelimet ovat todennäköisesti tämän vuoden osalta esitelty, mutta kauaa ei tarvitse odottaa, että uutta lippulaivamallia on jälleen tarjolla. Monet valmistajat tähyävät jo vuoden alkuun ....
AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään AIM-pikaviestin haudattiin virallisesti tänään (15.12.2017 19:44)
Vaikka nyt elämme pikaviestimien kulta-aikaa, kiitos mobiilisovellukset kuten WhatsApp, niin sovellusten historia on tietokoneiden viestimissä parin kymmenen vuoden päässä. Yksi ensimmäisistä ....
Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö Netflixiltä heti vuoden alkuun läjäpäin uutta, tässä tammikuun uusi Originals-sisältö (15.12.2017 19:32)
Jouluunkin on vielä toista viikkoa aikaa ja senkin jälkeen Netflixillä on tarjolla ennen vuoden loppua muun muassa uusi Black Mirror -kausi, mutta jo nyt on hyvä ottaa katsaus tulevan kuun Netflix-uut....

Uutisarkisto