*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony hakee pelitestaajaa tosi-TV:n avulla

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 2.2.2010 11:27 Kommentteja (4)

Sony hakee pelitestaajaa tosi-TV:n avulla Tosi-TV-sarjojen värikäs lista saa pian lisää pelipainotteista sisältöä, sillä Sony Computer Entertainment America (SCEA) kertoi eilen uudesta The Tester -sarjasta, jossa etsitään yritykselle uutta pelitestaajaa.
Ohjelmassa kilpailee 11 pelaajaa, jotka kamppailevat toisiaan vastaan fyysisiä ja henkisiä taitoja mittaavissa kilpailuissa. Mukana on mm. PaintBall-sotaa, jättimäisiä ritsoja ja hamsteripalloja. Ohjelmassa olevien kilpailijoiden ikä vaihtelee 22-36 vuoden välillä ja mukana on ihmisiä eri aloilta, kuten opiskelija ja autokauppias. Voittajalle on luvassa 5 000 dollarin bonus ja työpaikka alalla, joka kuulostaa helvetiltä.

Kilpailijoiden toimia arvioivat lisäksi tuomarit, joiden joukkoon kuuluvat mm. näyttelijä/koomikko Hal Sparks sekä God of Warin parissa työskennelleet David Jaffe ja John Hight. Ohjelman juontaa Meredith Molinari.

Sarjaa voi katsella ilmaiseksi PlayStation Networkin kautta ja ensimmäinen jakso ilmaantuu ladattavaksi tämän kuun 18. päivä. Ohjelman traileriin ja kilpailijoihin voi tutustua TheTester.com-sivuton kautta.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

12.2.2010 11:31

oon aina halunnu kattoo telkkarista kun 11 nörttiä pelaa keskenään

22.2.2010 14:35

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti BaldAngel:
oon aina halunnu kattoo telkkarista kun 11 nörttiä pelaa keskenään
Jos haluan katsoa finninaamaisia ja hikisiä nörttejä pelien ääressä, menen Assembly:n. Vertailussa jopa BB:n kaltainen kura alkaa vaikuttamaan kelvolliselta. Oikeasti nyt, ketä tämä ohjelma voisi kiinnostaa?

PS: Tiedän, ei ole pakko katsoa lässyn lässyn lää, ei tarvitse kertoa sitä.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2.2.2010 @ 14:36

33.2.2010 8:38

Siis ei jumalauta mihin tv ohjelmat on menossa...

43.2.2010 15:15

Tuokin tulisi helpommaksi ja halvemmaksi, jos vain pistäisivät omien tuotteidensa mukaan mainoslaput. Säästyisi rahaa, eikä tarvisi tehdä uutta ohjelmaa, jonka katsoja luvut tippuvat ekan jakson jälkeen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset Katsomo siirsi ohjelmat kirjautumisen taakse – Käytännössä pakko luoda tunnukset (16.8.2017 13:22)
MTV:n Katsomo-nettitelevisiopalvelun ohjelmia voi jatkossa katsoa pääasiassa vain kirjautuneena. Muutos tuli voimaan tänään. Sisältöjen siirtoa vapaasta katselusta kirjautumisen taakse perustellaan ....
9 kommenttia
Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin Qualcomm haastaa Applen – AR-teknologia tulossa Android-puhelimiin (16.8.2017 12:04)
Applen WWDC-kehittäjätapahtuman jälkeen on ollut aika selvää, että seuraava iso "juttu" älypuhelinmarkkinoilla tulee olemaan laajennettua todellisuutta hyödyntävät sovellukset. Teknologian yleistymistä ....
OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna OnePlus paljasti – Ei uutta Androidia OnePlus 3:lle ja 3T:lle ensi vuonna (16.8.2017 10:10)
OnePlus kaataa kylmää vettä OnePlus 3:n ja 3T:n käyttäjien päälle, sillä kiinalaismerkki ei aio julkaista uusia Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä puhelimille Android O:n jälkeen. OnePlus ....
2 kommenttia
Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista Snapin uusi ominaisuus – Seuraa konserttia eri kuvakulmista (16.8.2017 09:56)
Älypuhelimella kuvaamisesta on tullut kiinteä osa musiikkikonsertteja ja Snapchatin uuden ominaisuuden ansiosta yleisön kädessä saatetaan nähdä yhä useammin puhelimia. Snap on nimittäin esitellyt ....
Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin Facebook avasi Suomessa oman nettikirpputorin (15.8.2017 13:59)
Yhteisöpalvelujätti Facebook on ottanut käyttöön Marketplace-ominaisuuden Suomessa. Samaan aikaan ominaisuuden saatavuusaluetta laajennetaan 16 muuhunkin maahan ja nyt se on käytettävissä yhteensä ....
1 kommentti

Uutisarkisto