*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

iTunesin kappaleita voi nyt esikuunnella suoraan selaimella

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 8.1.2010 23:00

iTunesin kappaleita voi nyt esikuunnella suoraan selaimella Applen iTunes-musiikkikauppa on ollut alusta asti tiukasti sidottu Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmillä toimivaan iTunes-ohjelmistoon, mutta joulukuussa tapahtuneen yrityskaupan myötä monet tahot spekuloivat Applen mahdollisesti muuttavan tätä asiaa. Nyt ensimmäiset todisteet mahdollisesta muutoksesta ovat ilmaantuneet, sillä muutamat sivustot huomasivat eilen iTunesin eri maiden myyntilistoja käsittävän Chart-osion tukevan nyt selaimen avulla tapahtuvaa esikuuntelua.
Monissa muissa latauspalveluissa kyseinen ominaisuus on ollut käytössä jo vuosien ajan, mutta Applen puotiin vastaavan ominaisuuden tuominen vaati nähtävästi yrityskauppojen tuomaa osaamista. Lalan työntekijöiden tuoma osaaminen ei kuitenkaan lopu tähän, ja viimeisimpien spekulaatioiden mukaan selaimen kautta käytettävissä oleva iTunes on tulossa, jolloin kuluttajat voisivat kuunnella iTunesista ostettuja kappaleita esim. kirjaston tietokoneella ilman iTunes-ohjelmistoa.

Apple ei ole tapansa mukaan vahvistanut asiaan liittyviä huhuja, ja seuraava mahdollinen ilmoitushetki iTunesin tuleville muutoksille olisi tämän kuun 26. päivä, kun Apple todennäköisesti julkaisee uuden iSlate-nimellä kulkevan tablet-tietokoneen.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä (24.10.2016 18:57)
Suomalaisen Amistech Gamesin kehittämä My Summer Car -autopeli on julkaistu Steamissä. Early Access -vaiheeseen edennyt peli ei ole täysin valmis, joten pelaaja voi kohdata joitain ongelmatilanteita ....
Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan (24.10.2016 15:23)
Galaxy Note 7 -fiaskon jälkeen Samsungilla ei ole oikein muita vaihtoehtoja kuin nöyrästi tarjota lojaaleina pysyneille asiakkaille mahdollisimman hyviä tarjouksia, jotteivät he vastaisuudessakaan ....
Nettisivustoja kaataneen hyökkäyksen taustalta löytyi pelätty Mirai-bottiverkko Nettisivustoja kaataneen hyökkäyksen taustalta löytyi pelätty Mirai-bottiverkko (24.10.2016 14:43)
Isoihin verkkopalveluihin vaikuttaneessa palvelunestohyökkäyksessä käytettiin hyödyksi Mirai-haittaohjelman avulla luotua bottiverkkoa. Aiemmin haittaohjelmaa on hyödynnetty esimerkiksi tietoturvajournalisti ....
2 kommenttia
Älykuulokkeet tulevat – nappikuulokkeisiin saapuu uudenlaisia ominaisuuksia Älykuulokkeet tulevat – nappikuulokkeisiin saapuu uudenlaisia ominaisuuksia (23.10.2016 23:16)
Kaupallisiin nappikuulokkeisiin on viimeisen parin vuoden aikana onnistuttu liittämään mittaavia antureita ja kehittyneitä ominaisuuksia. Samalla kuulokkeiden langattomuudesta on tullut jatkuvasti ....
Syyskuun parhaat uudet hyötysovellukset iPhonelle ja iPadille Syyskuun parhaat uudet hyötysovellukset iPhonelle ja iPadille (23.10.2016 20:36)
Selvitimme tapamme mukaisesti edeltävän kuun mielenkiintoisimmat uudet mobiilisovellukset alustoittain. Käsittelyvuorossa on Applen iPhonesta ja iPadista tuttu iOS-käyttöjärjestelmä. Syyskuun ....

Uutisarkisto