*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Näitä ominaisuuksia maksullinen PSN-jäsenyys voisi tarjota

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 19.12.2009 15:15 Kommentteja (5)

Näitä ominaisuuksia maksullinen PSN-jäsenyys voisi tarjota Viime kuussa Sony Computer Entertainmentin toimitusjohtaja Kaz Hirai vahvisti, että Sonyn PlayStation 3- ja PSP-konsoleiden PSN-verkkopalvelu (PlayStation Network) saa ensi vuoden aikana uuden kuukausimaksullisen Premium-osaston. Tuolloin Premiumin eduista ei kuitenkaan ollut mitään tietoa, mutta nyt asiaan on tullut pieni muutos, kun IPSOS Online Researchin tekemä aiheeseen liittyvä kysely on vuotanut julki.
Kyselyn perusteella Premium-jäsenyys voisi tarjota monenlaista kivaa kuluttajille, kuten parempaa asiakaspalvelua, alennuksia peleistä ja ilmaista pelattavaa. Oman asiakaspalvelun lisäksi Sony väläyttelee PS3-konsolin takuun pidentämistä kolmeen vuoteen, jos kuluttaja hankkii itselleen Premium-jäsenyyden.

Pelien osalta Premium-jäsenet saisivat pelata ilmaiseksi PSOne Classics- ja PSP minis -pelejä. Lisäksi he voisivat kokeilla kaikkien pelien kokoversioita tunnin verran ja jakaa ystävilleen demoversioita omistamistaan peleistä. Luvassa olisi myös pääsy useiden eri pelien beta-testeihin ja Premium-jäsenille tarkoitettuun pelisisältöön.

Pelien ohella tarjolla olisi muitakin uudistuksia, kuten pelitallennusten tekeminen Sonyn palvelimille, kaikkien pelien kesken toimiva puheviestintä, oma musiikkipalvelu (sisältää musiikkivideoita), parempi Facebook-tuki, ilman levyä toimiva Netflix-tuki ja mahdollisuus katsella televisio-ohjelmia, jonkin nettipalvelun kautta.

Premium-jäsenyyden hinnaksi kyselyssä on esitetty 70 ja 30 dollarin vuotuiset mallit, jolloin kuukausimaksu olisi joko edullisempi tai kalliimpi kuin Xbox Livessä.

Koska kyseessä on vain pelkkä kysely, ei sen perusteella voida olla varmoja Premium-jäsenyyden hyödyistä, mutta ainakin se antaa viitteitä siitä, mitä Sony on suunnitellut.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

119.12.2009 16:30

Kyllä minä ainakin maksaisin noista ominaisuuksista.

219.12.2009 17:49

30€ vuodessa ja saa osallistua betoihin ja pelata PSone pelejä? Kyllä kiitos! 70€ maksaisin jos sen takuun saa pidennettyä :)

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.12.2009 @ 17:50

320.12.2009 9:43

Lainaus:
Pelien osalta Premium-jäsenet saisivat pelata ilmaiseksi PSOne Classics- ja PSP minis -pelejä. Lisäksi he voisivat kokeilla kaikkien pelien kokoversioita tunnin verran ja jakaa ystävilleen demoversioita omistamistaan peleistä. Luvassa olisi myös pääsy useiden eri pelien beta-testeihin ja Premium-jäsenille tarkoitettuun pelisisältöön.


Niin että mikä tuossa oli ilmaista, jos maksat siitä 70e vuodessa. ...ja maksat vielä että teet ilmaista testaustyötä... ja maksat sen jälkeen vielä pelistä ostaessasi sen. Vaikka PS3:sesta pidänkin ja siitä miten se toimii kodin mediakeskuksena, niin tämä on nyt ihan puhdasta rahastusta. Samalla tuo takuu asialla ratsastaminen on ainakin Suomessa turha, siitä pitää tarvittaessa kuluttaja-asiamies huolen.

420.12.2009 17:22

En olis kyl ite valmiina maksamassa jotai rahoja tosin jos olis iso tarjonta "ilmaispelejä" niin voisinkin miettii asiaa, 30e/v kun ei ole paha. Betatestaus olis kans ihan siisti.

Mutta onneksi nettipelaaminen pysyy ilmaisena.
Se vasta kuohuttais kun juuri ostin ps3 ilmaisen nettipelaamisen takia.

521.12.2009 15:24

Luulisi sitä asiakaspalvelua tarjottavan ilmaiseksikin, ja myös tuo takuuasia on jotenkin epäilyttävä. Kai laitteen nyt pitäisi sen kolme vuotta kestää, miksi tuollainen takuu tarjotaan vain lisärahaa vastaan?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
8 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
2 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto