*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Näitä ominaisuuksia maksullinen PSN-jäsenyys voisi tarjota

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 19.12.2009 15:15 Kommentteja (5)

Näitä ominaisuuksia maksullinen PSN-jäsenyys voisi tarjota Viime kuussa Sony Computer Entertainmentin toimitusjohtaja Kaz Hirai vahvisti, että Sonyn PlayStation 3- ja PSP-konsoleiden PSN-verkkopalvelu (PlayStation Network) saa ensi vuoden aikana uuden kuukausimaksullisen Premium-osaston. Tuolloin Premiumin eduista ei kuitenkaan ollut mitään tietoa, mutta nyt asiaan on tullut pieni muutos, kun IPSOS Online Researchin tekemä aiheeseen liittyvä kysely on vuotanut julki.
Kyselyn perusteella Premium-jäsenyys voisi tarjota monenlaista kivaa kuluttajille, kuten parempaa asiakaspalvelua, alennuksia peleistä ja ilmaista pelattavaa. Oman asiakaspalvelun lisäksi Sony väläyttelee PS3-konsolin takuun pidentämistä kolmeen vuoteen, jos kuluttaja hankkii itselleen Premium-jäsenyyden.

Pelien osalta Premium-jäsenet saisivat pelata ilmaiseksi PSOne Classics- ja PSP minis -pelejä. Lisäksi he voisivat kokeilla kaikkien pelien kokoversioita tunnin verran ja jakaa ystävilleen demoversioita omistamistaan peleistä. Luvassa olisi myös pääsy useiden eri pelien beta-testeihin ja Premium-jäsenille tarkoitettuun pelisisältöön.

Pelien ohella tarjolla olisi muitakin uudistuksia, kuten pelitallennusten tekeminen Sonyn palvelimille, kaikkien pelien kesken toimiva puheviestintä, oma musiikkipalvelu (sisältää musiikkivideoita), parempi Facebook-tuki, ilman levyä toimiva Netflix-tuki ja mahdollisuus katsella televisio-ohjelmia, jonkin nettipalvelun kautta.

Premium-jäsenyyden hinnaksi kyselyssä on esitetty 70 ja 30 dollarin vuotuiset mallit, jolloin kuukausimaksu olisi joko edullisempi tai kalliimpi kuin Xbox Livessä.

Koska kyseessä on vain pelkkä kysely, ei sen perusteella voida olla varmoja Premium-jäsenyyden hyödyistä, mutta ainakin se antaa viitteitä siitä, mitä Sony on suunnitellut.

Edellinen Seuraava  

5 kommenttia

119.12.2009 16:30

Kyllä minä ainakin maksaisin noista ominaisuuksista.

219.12.2009 17:49

30€ vuodessa ja saa osallistua betoihin ja pelata PSone pelejä? Kyllä kiitos! 70€ maksaisin jos sen takuun saa pidennettyä :)

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.12.2009 @ 17:50

320.12.2009 9:43

Lainaus:
Pelien osalta Premium-jäsenet saisivat pelata ilmaiseksi PSOne Classics- ja PSP minis -pelejä. Lisäksi he voisivat kokeilla kaikkien pelien kokoversioita tunnin verran ja jakaa ystävilleen demoversioita omistamistaan peleistä. Luvassa olisi myös pääsy useiden eri pelien beta-testeihin ja Premium-jäsenille tarkoitettuun pelisisältöön.


Niin että mikä tuossa oli ilmaista, jos maksat siitä 70e vuodessa. ...ja maksat vielä että teet ilmaista testaustyötä... ja maksat sen jälkeen vielä pelistä ostaessasi sen. Vaikka PS3:sesta pidänkin ja siitä miten se toimii kodin mediakeskuksena, niin tämä on nyt ihan puhdasta rahastusta. Samalla tuo takuu asialla ratsastaminen on ainakin Suomessa turha, siitä pitää tarvittaessa kuluttaja-asiamies huolen.

420.12.2009 17:22

En olis kyl ite valmiina maksamassa jotai rahoja tosin jos olis iso tarjonta "ilmaispelejä" niin voisinkin miettii asiaa, 30e/v kun ei ole paha. Betatestaus olis kans ihan siisti.

Mutta onneksi nettipelaaminen pysyy ilmaisena.
Se vasta kuohuttais kun juuri ostin ps3 ilmaisen nettipelaamisen takia.

521.12.2009 15:24

Luulisi sitä asiakaspalvelua tarjottavan ilmaiseksikin, ja myös tuo takuuasia on jotenkin epäilyttävä. Kai laitteen nyt pitäisi sen kolme vuotta kestää, miksi tuollainen takuu tarjotaan vain lisärahaa vastaan?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huippusuosittu CCleaner meni myyntiin – Avast osti sen Huippusuosittu CCleaner meni myyntiin – Avast osti sen (21.7.2017 09:36)
Ilmaista virustorjuntaohjelmistoa kehittävä Avast on päättänyt ostaa huippusuosittua CCleaner-siivousohjelmaa kehittävän Piriformin. Tarkoituksena on tarjota CCleaneria jatkossakin omana tuotteenaan, ....
5 kommenttia
Applen ja akkuvalmistaja sopimukseen – Poikiiko tuotantoa Uudenkaupungin tehtaalle? Applen ja akkuvalmistaja sopimukseen – Poikiiko tuotantoa Uudenkaupungin tehtaalle? (21.7.2017 08:54)
Apple ja kiinalainen akkuvalmistaja Contemporary Amperex Technology (CATL) ovat solmineet salassapitosopimuksen, uutisoi Yicai Global . Mielenkiintoiseksi sopimuksen tekee suomalaisten näkökulmasta ....
Samsungin syksyn kovin julkistus nähdään elokuun 23. päivä Samsungin syksyn kovin julkistus nähdään elokuun 23. päivä (21.7.2017 08:26)
Ei tarvitse olla kovin kummoinen meedio arvatakseen, että Samsungin seuraava Note-malliston älypuhelin julkistetaan viime vuoden tapaan elokuussa. Vielä vähemmän selvännäkijän taitoja tarvitaan ....
2 kommenttia
OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman (20.7.2017 23:10)
OnePlus on julkaissut päivityksen OnePlus 5 -huippupuhelimelleen. Oxygen OS 4.5.6 on kuitenkin vain minimaalinen päivitys, joka ainoastaan korjaa yhden, mutta mahdollisesti sitäkin kohtalokkaamman ongelman. ....
Windows levittäytyy kaikkialle – Tältä näyttää Windows termostaatissa Windows levittäytyy kaikkialle – Tältä näyttää Windows termostaatissa (20.7.2017 12:16)
Älypuhelinbuumin laantuessa teknologiayhtiöiden fokus on siirtynyt levittämään langattoman tiedonsiirron mahdollisuuksia arkipäiväisempiin laitteisiin, joissa tiedonkäsittelyllä saadaan aikaa ....
10 kommenttia

Uutisarkisto