*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

MySpace haastaa Spotifyn myös Euroopassa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu (Google+) @ 3.12.2009 16:03 Kommentteja (2)

MySpace haastaa Spotifyn myös Euroopassa Suosiotaan viimeajat muille yhteisö- ja musiikkipalveluille menettänyt MySpace on haastamassa ruotsalaispalvelu Spotifyta nyt ensimmäistä kertaa Euroopassa, kertoo Telegraph. Aiemmin Yhdysvalloissa toiminut ja nyt Briteissä lanseerattu MySpace Music tarjoaa ilmaiseksi musiikkia ja musiikkivideota kaikilta neljältä suurelta levy-yhtiöltä. Levy-yhtiöt ovat mukana palvelussa myös omistajina, kuten Spotifyssäkin. Palvelu rahoitetaan täysin näyttöpohjaisilla mainoksilla, joten Spotify-käyttäjiä ärsyttäneet äänimainokset eivät keskeytä kuuntelua.
Eroavaisuuksia Spotifyihin löytyy tosin useita. Ensinnäkin palvelua käytetään nettiselaimella erillisen sovelluksen sijaan. Rekisteröityminenkään ei ole pakollista, mutta soittolistojen tekeminen ja sisällön jakaminen muiden käyttäjien kanssa vaatii tunnukset. Maksullista palvelua MySpace Musicista ei ainakaan toistaiseksi nähdä.

MySpace Musicista löytyy miljoonia musiikkikappaleita, kymmeniätuhansia musiikkivideoita sekä MySpacen ja artistien tuottamia videoita. Tarkkaa musiikkikappaleiden määrää MySpace ei kertonut.

Nähtäväksi jää kuinka MySpace onnistuu rahoittamaan mainoksilla palveluaan sekä mukana olevia levy-yhtiöitä ja niiden artisteja. Spotifyn kohdalla olemme kertoneet mainosrahoitteisen palvelun korvaavan artisteille vain taskurahoja. Palvelun laajentumisesta muualle Eurooppaan ei ole vielä tietoa.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

13.12.2009 18:10

Lol joku "myspace" :)

(Spotifyn käyttäjä)

24.12.2009 7:50

Jossain MySpace-musicissa tuskin koskaan tulee olemaan yhtä hyvä tarjonta kuin Spotifyssä. Kyllähän nuo luvut isoilta kuulostaa, mutta Spotifystä löytyy semmoisiakin ylläreitä mitä tuskin MSM:sta tulee löytymään. Lisäksi Spotifyn etuna on Last.fm-tuki, ilman sitä en käyttäisi sitäkään. Lisäksi Spotify omassa ohjelmassaan on paljon kätevämpi kuin selainpohjainen.

Flopin käryä ilmassa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset (9.12.2016 16:51)
Uutisvahtipalvelu HIGH.FI:hin on tänään lisätty uusi sisältökategoria. Vaikka päivitys on periaatteessa pieni, saattaa siitä olla keskimääräistä enemmän iloa palvelun käyttäjille. Palvelun ....
Näin estät henkilöitä WhatsAppissa Näin estät henkilöitä WhatsAppissa (9.12.2016 14:01)
Mikäli et halua enää vastaanottaa puheluita tai tekstiviestejä WhatsApp-kontaktiltasi, voit estää yhteystiedon erittäin helposti. Kun asetat henkilölle eston WhatsAppissa, hän ei enää näe viimeksi ....
Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa (9.12.2016 11:58)
Jos WhatsAppissa estämältäsi henkilöltä alkaa tulla häirikköpuheluita ja -tekstiviestejä tai olet joutunut esimerkiksi aggressiivisen telemarkkinoinnin maalitauluksi, voi omaa arkea helpottaa ....
Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle (9.12.2016 10:08)
Suomalaisen Fingersoftin kehittämä Hill Climb Racing 2 -mobiilipeli on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistiin Andridille jo viime viikolla. Androidilla Hill Climb Racing 2 on menestynyt ....
Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen (9.12.2016 09:37)
Kun markkinoille pääsee mahdollisesti vaarallisia laitteita, pyritään kaikki myydyt tuotteet tietysti kutsumaan takaisin. Entä jos kaikkia myytyjä laitteita ei saadakaan kerättyä takaisin, vaan ....
3 kommenttia

Uutisarkisto