*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Suomimusaa maailmalle Meteli.netin ja Record Unionin voimin

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 23.10.2009 20:23

Suomimusaa maailmalle Meteli.netin ja Record Unionin voimin Suomalaisten indie-yhtyeiden ja -artistien mahdollisuus saada musiikkiaan myyntiin kansainvälisiin nettilataamoihin on helpottunut tänään yhden pykälän verran, kun Meteli.net ja Record Union ilmoittivat uudesta yhteistyöstä.
Kumppanuuden myötä levy-yhtiöttömät artistit ja yhtyeet voivat halutessaan myydä musiikkiaan Meteli.netin oman verkkokaupan lisäksi helposti mm. iTunesin, Amazonin ja eMusicin kautta sekä saada kappaleensa kuultaviksi esim. Spotifyn palvelimille.

"Record Union -yhteistyö on meille todella iloinen asia. Se antaa aivan erilaiset mahdollisuudet paikallisille indieartisteille päästä meidän verkkokauppamme lisäksi kansainväliselle areenalle. Nyt me voimme aktiivisesti auttaa heitä digitaalisen jakelun kanssa" kommentoi Meteli.netin perustaja Patrik Lindberg lehdistötiedotteessa.

"Olemme todella innoissaan yhteistyöstä Meteli.netin kanssa jonka kautta voidaan tukea riippumattomia artisteja Suomessa. Sen lisäksi että pystymme yhdessä saattamaan heidän musiikkiaan julkisuuteen Suomessa ja kansainvälisesti, saamme myös arvokasta näkyvyyttä Meteli.netin palveluissa" toteaa Record Unionin toimitusjohtaja Daniel Nilsson.

Vuonna 2008 Ruotsissa perustettu Record Union on kohtuullisen tuore musiikin digitaaliseen jakeluun keskittynyt yritys, joka ottaa digitaalisista myynneistä ja kuunteluista tulevista tuloista 15 prosentin siivun. Loppu osuus jää suoraan artistille tai yhtyeelle, ja artisteille positiivisena asiana kappaleen tekijänoikeuksia ei tarvitse luovuttaa Record Unionille.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Vain Intelin uusimmat suorittimet tukevat äärimmäisen nopeita Optane-muisteja Vain Intelin uusimmat suorittimet tukevat äärimmäisen nopeita Optane-muisteja (22.2.2017 10:15)
Intelin verkkosivuille päivitetyt tiedot vahvistavat olettamukset, että yhtiön kehittämä uusi Optane-muistiratkaisu on yhteensopiva ainoastaan seitsemännen sukupolven (Kaby Lake) Core-suorittimien kanssa. ....
Paljastus: Seuraavan iPhonen etukamera onkin 3D-mallia Paljastus: Seuraavan iPhonen etukamera onkin 3D-mallia (22.2.2017 08:13)
KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuon toimitusketjulähteiden mukaan Apple aikoo lisätä infrapunasensorin seuraavan iPhonen etukameran kylkeen. Sensorin tarkoituksena on auttaa kameraa kolmiulotteisessa ....
Valtava muutos iPhoneen – 4G-nopeudet voivat nousta jopa gigabittiin sekunnissa Valtava muutos iPhoneen – 4G-nopeudet voivat nousta jopa gigabittiin sekunnissa (22.2.2017 07:40)
Applella on ensi syksynä tuhannen taalan paikka katkaista yhteistyökumppanuus suurilta osin Qualcommin kanssa. Intel on nimittäin esitellyt uuden XMM 7560 -modeemin, joka sisältää ominaisuuden, ....
Piraattikirje johti ainoastaan elokuvayhtiön laskuun Piraattikirje johti ainoastaan elokuvayhtiön laskuun (21.2.2017 20:34)
Jo muutaman vuoden ajan tekijänoikeusjuttuja on pyritty ajamaan Hedman Partners -asianajofirman välityksellä kirjeitse. Näissä niin kutsutuissa kiristyskirjeissä tai piraattikirjeissä asianosaiselta ....
1 kommentti
Uusi piiri lupaa kuituyhteyksien huippunopeudet puhelimiin Uusi piiri lupaa kuituyhteyksien huippunopeudet puhelimiin (21.2.2017 19:22)
5G-yhteyksien testaaminen on edennyt niin Koreassa kuin Suomessakin ja ensimmäisiä todellisia kenttätestejä voidaan odottaa jo tämän vuoden lopulla. Vielä hetkeen 5G-yhteyksien nopeuksista ei ....

Uutisarkisto