*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Digitan huoltotyöt aiheuttavat katkoksia langattomassa laajakaistassa sekä tv-, radio- ja mobiili-tv-lähetyksissä

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 28.9.2009 17:18

Digitan huoltotyöt aiheuttavat katkoksia langattomassa laajakaistassa sekä tv-, radio- ja mobiili-tv-lähetyksissä Digita on aloittanut tänään tietoliikenneyhteyksien uusimisen Pasilassa sijaitsevassa verkonhallintakeskuksessa. Mittavat uudistukset kohdentuvat kaikkiin palveluihin, joiden tietoliikenneyhteys kulkee keskuksen kautta. Uudistustöiden aikana radio- ja tv-lähetyksissä sekä mobiili-tv:n ja langattoman @450-laajakaistan palveluissa voi esiintyä lyhyitä katkoksia.
Digitan mukaan uudistuksilla parannetaan erityisesti radio- ja tv-yhteyksien käytettävyyttä ja toimintavarmuutta. Työt ovat mittavia, joten uuteen järjestelmään siirrytään vaiheittain. Tänään alkaneet työt jakautuvat neljälle päivälle, eli homma saadaan pakettiin 1.10.2009 mennessä. Katkokset ovat pääosin lyhyitä ja ajoittuvat klo 9.00 - 16.00 väliseen ajankohtaan. Katkosajat koskevat koko maata.

Digita erittelee myös mahdolliset katkosajat verkoittain. Anteni-tv-verkossa ei ole varsinaisia lähetyskatkoksia, mutta kuvassa ja äänessä saattaa esiintyä erittäin lyhyitä räpsyjä tiistaina ja keskiviikkona. Radioverkossa on lyhyitä katkoksia koko uudistustöiden ajan klo 9.00-16.00 välillä.

Mobiili-tv-verkossa taas on katkos tiistaina 29.9.2009 klo 9.00-10.45 Helsingin alueella. @450-laajakaistaverkossa on noin 50 minuutin katkos tiistaina 29.9.2009 klo 9.00-10.45 välisenä aikana, mutta katkos koskee pelkästään Espoon ja Vihdin Enäjärven tukiasemia.

Mahdollisista muutoksista katkosajoissa Digita tiedottaa erikseen. Uudistustöiden edistymistä voi seurata netissä digita.fi-sivuston kautta.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nokia 8 sai Android Oreo -päivityksen! Nokia 8 sai Android Oreo -päivityksen! (24.11.2017 19:17)
Nokia-älypuhelimia valmistava HMD Global on kertonut tänään, että sen lippulaivamalli Nokia 8 on saanut uuden päivityksen. Kyseessä on kauan odotettu – joskin monen muun valmistajan mittarilla ....
Samsung esittelee uutta näyttöteknologiaa CES-messuilla – Sony esitteli sitä jo vuonna 2012 Samsung esittelee uutta näyttöteknologiaa CES-messuilla – Sony esitteli sitä jo vuonna 2012 (24.11.2017 14:30)
Mikro-LED-tekniikasta on povattu tulevan uusi ja mullistava näyttöteknologia, mutta toistaiseksi tuotantoprosessia ei olla saatu niin toimivaksi, että sitä voitaisiin käyttää esimerkiksi älypuhelimien ....
Tällä listalla vältyt ostamasta huonoja tuotteita Tällä listalla vältyt ostamasta huonoja tuotteita (24.11.2017 12:49)
Tänään vietetään hyvin ristiriitaista päivää. Kaupat ympäri Suomen huutavat mainoksissaan ja verkkosivuillaan tarjousten muodossa "osta, osta, osta", mutta samaan aikaan tänään vietetään "Älä ....
2 kommenttia
Android Oreo valmistumassa Galaxy S8:lle – Kolmas beta jakeluun Android Oreo valmistumassa Galaxy S8:lle – Kolmas beta jakeluun (24.11.2017 12:20)
Galaxy S8:n Oreo-päivitys on hiljalleen valmistumassa, sillä Samsung on laittanut testaajille jakoon kolmannen beta-version eilen. Google sai Android Oreon valmiiksi aiemmin tänä syksynä ja ....
Galaxy S9:stä tulossa ennätyksellinen – Kehykset viilattu minimiin Galaxy S9:stä tulossa ennätyksellinen – Kehykset viilattu minimiin (24.11.2017 12:09)
Vähän aika sitten tuli ilmi, että Samsungin Galaxy S9 -älypuhelin saatetaan esitellä jo tammikuussa CES-messuilla. Tavanomaisesti puhelin on paljastettu yleisölle helmi-maaliskuussa MWC-messujen aikaan. ....

Uutisarkisto