*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Digitan huoltotyöt aiheuttavat katkoksia langattomassa laajakaistassa sekä tv-, radio- ja mobiili-tv-lähetyksissä

Kirjoittaja Ilkka Ketola @ 28.9.2009 17:18

Digitan huoltotyöt aiheuttavat katkoksia langattomassa laajakaistassa sekä tv-, radio- ja mobiili-tv-lähetyksissä Digita on aloittanut tänään tietoliikenneyhteyksien uusimisen Pasilassa sijaitsevassa verkonhallintakeskuksessa. Mittavat uudistukset kohdentuvat kaikkiin palveluihin, joiden tietoliikenneyhteys kulkee keskuksen kautta. Uudistustöiden aikana radio- ja tv-lähetyksissä sekä mobiili-tv:n ja langattoman @450-laajakaistan palveluissa voi esiintyä lyhyitä katkoksia.
Digitan mukaan uudistuksilla parannetaan erityisesti radio- ja tv-yhteyksien käytettävyyttä ja toimintavarmuutta. Työt ovat mittavia, joten uuteen järjestelmään siirrytään vaiheittain. Tänään alkaneet työt jakautuvat neljälle päivälle, eli homma saadaan pakettiin 1.10.2009 mennessä. Katkokset ovat pääosin lyhyitä ja ajoittuvat klo 9.00 - 16.00 väliseen ajankohtaan. Katkosajat koskevat koko maata.

Digita erittelee myös mahdolliset katkosajat verkoittain. Anteni-tv-verkossa ei ole varsinaisia lähetyskatkoksia, mutta kuvassa ja äänessä saattaa esiintyä erittäin lyhyitä räpsyjä tiistaina ja keskiviikkona. Radioverkossa on lyhyitä katkoksia koko uudistustöiden ajan klo 9.00-16.00 välillä.

Mobiili-tv-verkossa taas on katkos tiistaina 29.9.2009 klo 9.00-10.45 Helsingin alueella. @450-laajakaistaverkossa on noin 50 minuutin katkos tiistaina 29.9.2009 klo 9.00-10.45 välisenä aikana, mutta katkos koskee pelkästään Espoon ja Vihdin Enäjärven tukiasemia.

Mahdollisista muutoksista katkosajoissa Digita tiedottaa erikseen. Uudistustöiden edistymistä voi seurata netissä digita.fi-sivuston kautta.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tankkipelin kehittäjä osti suomalaisen pelistartupin Tankkipelin kehittäjä osti suomalaisen pelistartupin (2.12.2016 13:01)
PC-pelikehittäjät ovat viime aikoina laajentuneet mobiilipelimarkkinoille ostamalla sektorilla jo markkinaosuuksia kahmineita yrityksiä. Esimerkiksi Activision Blizzard osti Candy Crush -pelejä ....
Omistatko Huawein puhelimen? Tarkista saatko Android Nougat -päivityksen Omistatko Huawein puhelimen? Tarkista saatko Android Nougat -päivityksen (2.12.2016 12:26)
Huawei aikoo päivittää ensi vuoden alussa kaikkiaan kuusi puhelinmallia Android 7.0 Nougatiin. Näin kertovat HDBlog.it- ja Android Central -sivustot, jotka eivät kuitenkaan paljasta tietojensa lähdettä. ....
Pelaajat poikkeavat massasta – Joka toinen päivittänyt Windows 10:een Pelaajat poikkeavat massasta – Joka toinen päivittänyt Windows 10:een (2.12.2016 11:16)
Steamin marraskuisten tilastotietojen mukaan lähes puolet pelaajista on siirtynyt Windows 10:een. Satunnaisotantaan perustuvien lukemien mukaan 48,37 prosenttia PC-pelaajista käyttää 64-bittistä ....
2 kommenttia
Älykaiuttimet tulevat – Amazon ja Intel sopivat yhteistyöstä Älykaiuttimet tulevat – Amazon ja Intel sopivat yhteistyöstä (2.12.2016 10:53)
Vielä pari vuotta sitten Internet of Things oli hyvin epämääräinen käsite, jota käytettiin lähes kaikissa pöhinäpuheissa, mutta kukaan ei oikein tuntunut käsittävän mitä se käytännössä oikein ....
Lumioista tuttu ominaisuus tulossa Androidille – MediaTek esitteli uudet piirit Lumioista tuttu ominaisuus tulossa Androidille – MediaTek esitteli uudet piirit (2.12.2016 10:32)
Taiwanilainen mobiilipiirikehittäjä MediaTek on esitellyt kaksi uutta suorituskykyisiin älypuhelimiin suunnattua järjestelmäpiiriä. Helio X23 ja Helio X27 ovat muun Helio X20 -malliston mukaisesti ....

Uutisarkisto