*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Sonyn uusi Blu-ray-soitin tukee mm. Netflix- ja YouTube-katselua

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 10.9.2009 23:56

Sonyn uusi Blu-ray-soitin tukee mm. Netflix- ja YouTube-katselua Atlantassa tänään käynnistyneet CEDIA-messut ovat esitelleet kuluttajille runsaasti uusia viihde-elektroniikan tuotteita, joista yksi on Sonyn uusi nettisisällön katselua tukeva Blu-ray-soitin.
BDP-N460-nimellä kulkeva uutukainen osaa Blu-ray-elokuvien toistamisen lisäksi siis ladata ja näyttää videosisältöä mm. Netflix-, blip.tv- ja YouTube-palveluista. Videoiden ohella laitteella voi kuunnella esim. Slacker-nettiradion tarjoamia kanavia, joten soittimen avulla on helppo tuoda internetin mediasisältöä olohuoneeseen.

Laajasta internet-tuestaan huolimatta soitin ei sisällä WLAN-tukea, vaan ainoastaan Ethernet-liitännän, mutta laite on yhteensopiva Linksysin langattoman WET610N-sillan kanssa, joten pienellä lisäinvestoinnilla soittimen saa tarvittaessa kiinni langattomaan lähiverkkoon.

Muilta ominaisuuksiltaan BDP-N460 ei juuri yllätä, vaan soittimesta löytyy perusvarmasti 1.3-version HDMI-ulostulo 1080p24- ja Deep Colour -tuella, tuki Dolby TrueHD- ja DTS-HD Master Audio -ääniraidoille sekä Bravia Sync -tuki kotiteatterin hallintaa varten.

Muita ulostuloja ovat 2xRCA analogiselle audiolle, koaksaali- ja Toslink-ulostulot digitaaliselle audiolle sekä komposiitti- ja komponenttiulostulot videolle.

Blu-rayn osalta soitin on luonnollisesti BD-Live-yhteensopiva, mutta ladattavaa BD-Live-sisältöä varten soitin tarvitsee avukseen yhden gigatavun tallennuskapasiteetilla varustetun USB-massamuistin. Soitin toistaa lisäksi DVD-elokuvia sekä JPEG-kuvia että AVCHD-sisältöä USB-massamuisteilta ja DVD-levyiltä.

Kokoa soittimella on 430 x 56 x 207 mm ja painoa 2,1 kiloa. Yhdysvalloissa soitin tulee myyntiin ensi kuussa ja sen suositushinta on 250 dollaria.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Paratiisissa ongelmia: Tämän hetken kuumin start up kärsii sisäisistä riidoista Paratiisissa ongelmia: Tämän hetken kuumin start up kärsii sisäisistä riidoista (25.10.2016 09:22)
Yksi kuumimmista nousevista tähdistä start up -kentällä on kiistatta AR-laseja kehittävä Magic Leap, joka on parissa vuodessa saanut hankittua pääomia noin 1,39 miljardia dollaria. Magic Leap ....
Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta (25.10.2016 08:20)
Apple on julkaissut iOS 10.1 -päivityksen mobiililaitteilleen. Uuden käyttöjärjestelmäversion voi ladata iPhoneensa tai iPadiinsa Asetukset-sovelluksen kautta (Asetukset > Yleiset > Ohjelmiston päivitys). ....
Google panostaa lisää AR- ja VR-laseihin: Osti katseenseurantateknologiaa Google panostaa lisää AR- ja VR-laseihin: Osti katseenseurantateknologiaa (25.10.2016 07:33)
Google Glass -laseista ei tullut prototyyppiä kummempaa tuotetta, mutta Daydream-katselulasien perusteella internetjätti ei kuitenkaan ole hylännyt HMD-laitteita (head mounted display) kokonaan. ....
Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä Suomalainen bensalenkkarisimulaattori My Summer Car julkaistiin Steamissä (24.10.2016 18:57)
Suomalaisen Amistech Gamesin kehittämä My Summer Car -autopeli on julkaistu Steamissä. Early Access -vaiheeseen edennyt peli ei ole täysin valmis, joten pelaaja voi kohdata joitain ongelmatilanteita ....
Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan (24.10.2016 15:23)
Galaxy Note 7 -fiaskon jälkeen Samsungilla ei ole oikein muita vaihtoehtoja kuin nöyrästi tarjota lojaaleina pysyneille asiakkaille mahdollisimman hyviä tarjouksia, jotteivät he vastaisuudessakaan ....

Uutisarkisto