*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

DVB ei kelvannut Argentiinassa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 31.8.2009 13:59

DVB ei kelvannut Argentiinassa DVB- ja ATSC-standardit eivät nähtävästi kelpaa argentiinalaisille, sillä maa ilmoitti viime perjantaina lähettävänsä digi-TV-ohjelmia tulevaisuudessa Japanista kotoisin olevan ISDB-T-tekniikan avulla.
Maan presidenttinä toimiva Cristina Kirchner sanoi maan seuraavan Brasilian viitoittamaa tietä, jonka myötä Argentiinan ja Japanin välille syntyy uusi teknologiayhteistyö. Japani saanee pian myös muitakin kauppakumppaneita, koska Argentiinan ja Brasilian tekemien sopimuksien myötä muutkin Etelä-Amerikan maat valitsevat todennäköisesti saman tien.

Kirchner vahvisti lisäksi Brasilian kanssa tehtävän yhteistyön, joka mahdollistaa SBTVD-tekniikan (tunnetaan myös ISDB-Tb-nimellä) avulla tapahtuvat teräväpiirtolähetykset ja interaktiiviset ominaisuudet. Brasilian ohella SBTVD on käytössä Perussa, ja sen käytöstä neuvotellaan parhaillaan Chilessä sekä Ecuadorissa.

Maailmalla jalansijaa saaneiden DVB-, ATSC- ja ISDB-standardien lisäksi markkinoilla löytyy muitakin digitaalisen videosisällön lähettämiseen tarkoitettuja standardeja, kuten Kiinassa kehitetty DTMB ja Etelä-Koreasta tuleva T-DMB.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset Mitä uutta Netflixistä löytyy? HIGH.FI kertoo kaikki uusimmat lisäykset (9.12.2016 16:51)
Uutisvahtipalvelu HIGH.FI:hin on tänään lisätty uusi sisältökategoria. Vaikka päivitys on periaatteessa pieni, saattaa siitä olla keskimääräistä enemmän iloa palvelun käyttäjille. Palvelun ....
Näin estät henkilöitä WhatsAppissa Näin estät henkilöitä WhatsAppissa (9.12.2016 14:01)
Mikäli et halua enää vastaanottaa puheluita tai tekstiviestejä WhatsApp-kontaktiltasi, voit estää yhteystiedon erittäin helposti. Kun asetat henkilölle eston WhatsAppissa, hän ei enää näe viimeksi ....
Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa Näin estät puhelut ja tekstiviestit tietyistä puhelinnumeroista Androidissa ja iPhonessa (9.12.2016 11:58)
Jos WhatsAppissa estämältäsi henkilöltä alkaa tulla häirikköpuheluita ja -tekstiviestejä tai olet joutunut esimerkiksi aggressiivisen telemarkkinoinnin maalitauluksi, voi omaa arkea helpottaa ....
Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle (9.12.2016 10:08)
Suomalaisen Fingersoftin kehittämä Hill Climb Racing 2 -mobiilipeli on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistiin Andridille jo viime viikolla. Androidilla Hill Climb Racing 2 on menestynyt ....
Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen Poikkeuksellinen päivitys Galaxy Note7:ään – Estää akun latautumisen (9.12.2016 09:37)
Kun markkinoille pääsee mahdollisesti vaarallisia laitteita, pyritään kaikki myydyt tuotteet tietysti kutsumaan takaisin. Entä jos kaikkia myytyjä laitteita ei saadakaan kerättyä takaisin, vaan ....
3 kommenttia

Uutisarkisto