*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

URHOtv näyttää SM-liigaa viidellä eurolla kuukaudessa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 18.8.2009 00:10 Kommentteja (9)

URHOtv näyttää SM-liigaa viidellä eurolla kuukaudessa Jääkiekkoa seuraavien henkilöiden kesä on varmasti ollut tuskainen SM-liigaan muuttuneiden esitysoikeuksien johdosta, joiden seurauksena otteluiden näkyminen maassamme oli jonkin aikaa eräänlainen kysymysmerkki.
Eilen SM-liigan lähetysoikeudet nykyään omistava URHOtv päätti kuitenkin pitkän piinan, kun se paljasti tiedotteessaan, että SM-liigaa tullaan näyttämään viikossa kahdeksan tunnin verran ja että ensimmäinen esitettävä ottelu on 10.9. pelattava JYP-Kalpa.

Kahdeksan tunnin viikkokiintiö pitää sisällään kolme liigaottelua sekä muista otteluista tehtyjä ottelukoosteita. Studiossa isäntänä nähdään Ville Klinga, selostuksesta vastaa JP Jalo, asiantuntijan kommentit ilmoille heittää Juhani Tamminen ja studiovieraina nähdään muita maamme kiekkohistorian merkkihenkilöitä, kuten Hannu Jortikka ja Jukka Koivu.

URHOtv:n mukaan jakeluneuvottelut ovat parhaillaan loppusuoralla. Antenniverkossa jakelusta tulevat vastaamaan Canal Digital sekä PlusTV ja satelliittiverkossa Canal Digital sekä Viasat. Kaapeliverkossa otteluita jakelevat kaikki merkittävimmät kaapelioperaattorit, joita URHOtv ei kuitenkaan listannut tarkemmin.

Seuraavan kauden osalta URHOtv:n on tarkoitus laajentua jo omaksi kanavakseen. "Ote tulee olemaan SM-liigan lähetyksissä entistä vahvempi ja meno urhomaisempaa. Varsinaisen tv-ottelun lisäksi lähetyksissä esitetään parhaat palat ottelukierroksen muista peleistä. Uskomme vakaasti, että ensi vuonna URHOtv kasvaa kokonaiseksi kanavaksi" kommentoi yrityksen toimitusjohtaja Ahti Leväaho tiedotteessa.

URHOtv tulee kustantamaan kuluttajille viisi euroa kuukaudessa, jos he tekevät 12 kuukauden katselusopimuksen ennen marraskuun loppua. Tämän jälkeen tehdyissä sopimuksissa kuukausiveloitus nousee noin kymmeneen euroon.

Television ohella URHOtv näyttää pelejä myös kanavan kotisivuilla, mutta nettikatselun hintatasosta ei ole vielä kerrottu mitään.

Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

118.8.2009 5:02

Eli pitää olla joko Canal+ tai PlusTv, jotta pystyy katselemaan?

218.8.2009 7:41

No ei vois SM-liiga vähempää kiinnostaa.

318.8.2009 8:54

Samaa mietin, että pitääkö tilata myös Canal+ kanavat?

Siinä tapauksessa homma on mennyt ihan väärään suuntaan, ennen riitti pelkkä Canal. Nyt joutuu maksamaan canalit ja siihen vielä päälle urhot. Jää ostamatta!

418.8.2009 9:07

SM-liiga ampuu itseään jalkaan ahneuksissaan. Lama päällä ja poijjaat laittaa lisää hintaa kuittiin. No ihan sama, kotimainen kiekko ole kiinnostanut enää pitkään aikaan. Ketään.

518.8.2009 10:13

Toivottavasti edes Nelonen vielä näyttäisi kuukauden pelin, semifinaalit ja finaalit. Ja mielellään suorana.


Tietokone: Pöytäkone on pakettikone (Windows 7) ja kannettava on Acer Aspire 7520 (Windows Vista) | Kännykkä: Nokia C6-01 | Digiboksi: Topfield TF 5100PVRt | TV: Hitachi 32LD6600

618.8.2009 10:14

12kk sopimus? eihän SM-Liigaa pelata ympärivuoden,
otteluita on Syyskuusta Huhtikuuhuun (8 kk)

718.8.2009 10:29

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 6630nokia:
Toivottavasti edes Nelonen vielä näyttäisi kuukauden pelin, semifinaalit ja finaalit. Ja mielellään suorana.
Noi pitäs tulla edelleen neloselta.

Uskon että jätkillä meni nyt nää hommat reisille. Eli en usko URHOtv:n menestykseen. Canal+ tilaus muuten loppui allekirjoittaneella siksi että että sm-liiga lähti pois niiden ohjelmistosta.

Kai sitä pitää ruveta sitten käymään hallilla kattomassa. Paskis homma vaan että joukkue mitä seuraan ei ole tämän kaupungin joukkue. En kuitenkaan mikään lätkä friikki ole joten ei tässä nyt kuolemaa tule.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.8.2009 @ 10:36

818.8.2009 17:00

Katsojien ollessa kaapeleiden tavoitettavissa, SM -liigasta katoaa taas tuhansia lajia seuranneita, joilla ei tällästä mahollisuutta ole. Ja ihmetystä seurojen johtajilla mihin ne kannattajat ovat hävinneet ja urheiluseurojen tulot. Eiku takasin vaikka neloselle ja laji on taas suosiossa!

918.8.2009 20:55

Kuis kaikilla noin negatiivinen asenne on ? :O Mulle oli ainakin ihan positiivinen yllätys. Suomalaista lätkää kotiin 3 kertaa viikossa. 5 € kk. Jos nyt vertaa vaikka canalin nettitv:n hinnastoon viimevuonna. Oliko se nyt 8 € / peli :D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Twitch aloittaa pelien myynnin aivan pian Twitch aloittaa pelien myynnin "aivan pian" (29.3.2017 11:54)
Pelivideostriimejä välittävä Twitch alkaa tällä viikolla myydä myös pelejä, kertoo TechCrunch. Tarkka ajankohta ei ole vielä selvillä ja sivuston mukaan Twitch voi laajentua pelikauppiaaksi jo tänään. ....
Supercellin suuromistaja osti ison palasen Teslasta Supercellin suuromistaja osti ison palasen Teslasta (29.3.2017 11:17)
Supercellin osakekannasta enemmistöosuuden itselleen viime vuonna hankkinut kiinalainen Internet-jätti Tencent on ostanut viiden prosentin osuuden sähköautoyhtiö Teslasta. Kaupan arvo on yhteensä ....
Tinder toimii myös netissä: Ei enää tarvetta mobiilisovellukselle Tinder toimii myös netissä: Ei enää tarvetta mobiilisovellukselle (29.3.2017 09:51)
Suosittu deittipalvelu Tinder on toiminut toistaiseksi ainoastaan mobiililaitteilla, joiden kautta sovellus pystyy hankkimaan GPS:n ansiosta tarkkaa sijaintidataa etäisyyksien määrittämistä ....
1 kommentti
Käytätkö Lumiaa? Messenger lopettaa toimimisen tällä viikolla Käytätkö Lumiaa? Messenger lopettaa toimimisen tällä viikolla (28.3.2017 12:30)
Facebook on lähettänyt sähköpostia käyttäjilleen, jotka käyttävät yhtiön omistamaa Messenger-pikaviestintä Windows Phone 8.1 -laitteilla. Sähköpostisa kerrotaan, että sovellus lopettaa toiminnan ....
10 kommenttia
IL: Isoisä selvisi 8-vuotiaan takomasta luottokorttilaskusta – Google korvaa kaiken IL: Isoisä selvisi 8-vuotiaan takomasta luottokorttilaskusta – Google korvaa kaiken (28.3.2017 11:31)
Google on heltynyt korvaamaan 8-vuotiaan Clash Royale -pelissä tekemän 6400 euron luottokorttilaskun, kertoo Iltalehti. Pojan äidin mukaan ilman korvausta perhe olisi joutunut etsimään uuden asunnon. ....
1 kommentti

Uutisarkisto