*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

URHOtv näyttää SM-liigaa viidellä eurolla kuukaudessa

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 18.8.2009 00:10 Kommentteja (9)

URHOtv näyttää SM-liigaa viidellä eurolla kuukaudessa Jääkiekkoa seuraavien henkilöiden kesä on varmasti ollut tuskainen SM-liigaan muuttuneiden esitysoikeuksien johdosta, joiden seurauksena otteluiden näkyminen maassamme oli jonkin aikaa eräänlainen kysymysmerkki.
Eilen SM-liigan lähetysoikeudet nykyään omistava URHOtv päätti kuitenkin pitkän piinan, kun se paljasti tiedotteessaan, että SM-liigaa tullaan näyttämään viikossa kahdeksan tunnin verran ja että ensimmäinen esitettävä ottelu on 10.9. pelattava JYP-Kalpa.

Kahdeksan tunnin viikkokiintiö pitää sisällään kolme liigaottelua sekä muista otteluista tehtyjä ottelukoosteita. Studiossa isäntänä nähdään Ville Klinga, selostuksesta vastaa JP Jalo, asiantuntijan kommentit ilmoille heittää Juhani Tamminen ja studiovieraina nähdään muita maamme kiekkohistorian merkkihenkilöitä, kuten Hannu Jortikka ja Jukka Koivu.

URHOtv:n mukaan jakeluneuvottelut ovat parhaillaan loppusuoralla. Antenniverkossa jakelusta tulevat vastaamaan Canal Digital sekä PlusTV ja satelliittiverkossa Canal Digital sekä Viasat. Kaapeliverkossa otteluita jakelevat kaikki merkittävimmät kaapelioperaattorit, joita URHOtv ei kuitenkaan listannut tarkemmin.

Seuraavan kauden osalta URHOtv:n on tarkoitus laajentua jo omaksi kanavakseen. "Ote tulee olemaan SM-liigan lähetyksissä entistä vahvempi ja meno urhomaisempaa. Varsinaisen tv-ottelun lisäksi lähetyksissä esitetään parhaat palat ottelukierroksen muista peleistä. Uskomme vakaasti, että ensi vuonna URHOtv kasvaa kokonaiseksi kanavaksi" kommentoi yrityksen toimitusjohtaja Ahti Leväaho tiedotteessa.

URHOtv tulee kustantamaan kuluttajille viisi euroa kuukaudessa, jos he tekevät 12 kuukauden katselusopimuksen ennen marraskuun loppua. Tämän jälkeen tehdyissä sopimuksissa kuukausiveloitus nousee noin kymmeneen euroon.

Television ohella URHOtv näyttää pelejä myös kanavan kotisivuilla, mutta nettikatselun hintatasosta ei ole vielä kerrottu mitään.

Edellinen Seuraava  

9 kommenttia

118.8.2009 5:02

Eli pitää olla joko Canal+ tai PlusTv, jotta pystyy katselemaan?

218.8.2009 7:41

No ei vois SM-liiga vähempää kiinnostaa.

318.8.2009 8:54

Samaa mietin, että pitääkö tilata myös Canal+ kanavat?

Siinä tapauksessa homma on mennyt ihan väärään suuntaan, ennen riitti pelkkä Canal. Nyt joutuu maksamaan canalit ja siihen vielä päälle urhot. Jää ostamatta!

418.8.2009 9:07

SM-liiga ampuu itseään jalkaan ahneuksissaan. Lama päällä ja poijjaat laittaa lisää hintaa kuittiin. No ihan sama, kotimainen kiekko ole kiinnostanut enää pitkään aikaan. Ketään.

518.8.2009 10:13

Toivottavasti edes Nelonen vielä näyttäisi kuukauden pelin, semifinaalit ja finaalit. Ja mielellään suorana.


Tietokone: Pöytäkone on pakettikone (Windows 7) ja kannettava on Acer Aspire 7520 (Windows Vista) | Kännykkä: Nokia C6-01 | Digiboksi: Topfield TF 5100PVRt | TV: Hitachi 32LD6600

618.8.2009 10:14

12kk sopimus? eihän SM-Liigaa pelata ympärivuoden,
otteluita on Syyskuusta Huhtikuuhuun (8 kk)

718.8.2009 10:29

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 6630nokia:
Toivottavasti edes Nelonen vielä näyttäisi kuukauden pelin, semifinaalit ja finaalit. Ja mielellään suorana.
Noi pitäs tulla edelleen neloselta.

Uskon että jätkillä meni nyt nää hommat reisille. Eli en usko URHOtv:n menestykseen. Canal+ tilaus muuten loppui allekirjoittaneella siksi että että sm-liiga lähti pois niiden ohjelmistosta.

Kai sitä pitää ruveta sitten käymään hallilla kattomassa. Paskis homma vaan että joukkue mitä seuraan ei ole tämän kaupungin joukkue. En kuitenkaan mikään lätkä friikki ole joten ei tässä nyt kuolemaa tule.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.8.2009 @ 10:36

818.8.2009 17:00

Katsojien ollessa kaapeleiden tavoitettavissa, SM -liigasta katoaa taas tuhansia lajia seuranneita, joilla ei tällästä mahollisuutta ole. Ja ihmetystä seurojen johtajilla mihin ne kannattajat ovat hävinneet ja urheiluseurojen tulot. Eiku takasin vaikka neloselle ja laji on taas suosiossa!

918.8.2009 20:55

Kuis kaikilla noin negatiivinen asenne on ? :O Mulle oli ainakin ihan positiivinen yllätys. Suomalaista lätkää kotiin 3 kertaa viikossa. 5 € kk. Jos nyt vertaa vaikka canalin nettitv:n hinnastoon viimevuonna. Oliko se nyt 8 € / peli :D

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 Kestävyystestaajan pakeilla kävi uuden lasidesignin saanut iPhone 8 (22.9.2017 22:25)
Kestävyystestaaja Zack Nelson on saanut käsiinsä uuden iPhone 8:n. Kovasti viimevuotiselta mallilta näyttävä puhelin on saanut muutamia merkittäviä päivityksiä, joita käsitellään oheisella YouTube-videolla. ....
Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima Uusien iPhone-mallien suorituskyky jättää jälkeen jopa läppäreitä, ero Galaxyihin huima (22.9.2017 20:47)
Applen mobiilipiirien suorituskyky on ollut aina aivan omaa luokkaansa. Se on vuosi toisensa jälkeen tuhonnut tieltään tehokkaimmatkin Android-puhelimet, ja useimmiten jopa vuoden vanha iPhone ....
13 kommenttia
HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa HBO varustautuu jo Game of Thronesin loppuun, kehitteillä jo viisi samaan maailman sijoittuvaa sarjaa (22.9.2017 20:16)
HBO on vuosikausia tuottanut maailman laadukkaimpiin tuotantoihin lukeutuvia televisiosarjoja. Näistä viimeiset vuodet parhaiten tunnetaan tietysti Game of Thrones, joka on ainakin piratismimittarilla ....
EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä EU:n piilossa pitämä tutkimus paljasti ettei piratismi vahingoittanut myyntiä (22.9.2017 19:46)
Piratismia on pidetty valtaisana ongelmana useiden media-alojen etujärjestöjen toimesta vuosikausia. Perinteisemmän piratismin ohella esimerkiksi Spotify ja YouTube ovat saaneet oman osansa loasta. ....
3 kommenttia
The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen The Pirate Bay varastaa tietokoneesi virtuaalivaluuttalouhintaan – Näin estät sen (22.9.2017 12:25)
The Pirate Bayssä käyneet ovat saattaneet pistää merkille, että sivustolle on lisätty uusi JavaScript-sovellus, joka hyödyntää sivustolla vierailevien käyttäjien tietokoneiden laskentatehoa ....
3 kommenttia

Uutisarkisto